Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΓΠΠ: 18 χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 193
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήρα τηλέφωνο και στην αστυνομία. Η αστυνομικός πολλή ευγενική και αυτή εκείνη την ώρα έψαχνε για να επιβεβαιώσει ότι δεν άλλαξε κάτι. Μου είπε μαζί με το έντυπο Α (που έχω σφραγίσει εγώ ) και το Ε1 (που αναφέρει την διεύθυνση κατοικίας και την διεύθυνση επαγγελματικής μου στέγης) θα έπρεπε να έχω και το έντυπο Β, αλλά επειδή δεν είχε λογική να δηλώσω κάποια μετακίνηση σε αυτό, καλύτερα να έχω και μαι υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι είμαι αυτοαπασχολούμενος και ότι μένω σπίτι μου και πάω στο γραφείο μου (από νομό σε  νομό).

Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% εφησυχασμένος αλλα τι να πω , δεν είναι και λογικό κάτι άλλο από αυτά που μου είπε.

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, gab pet said:

Πήρα τηλέφωνο και στην αστυνομία. Η αστυνομικός πολλή ευγενική και αυτή εκείνη την ώρα έψαχνε για να επιβεβαιώσει ότι δεν άλλαξε κάτι. Μου είπε μαζί με το έντυπο Α (που έχω σφραγίσει εγώ ) και το Ε1 (που αναφέρει την διεύθυνση κατοικίας και την διεύθυνση επαγγελματικής μου στέγης) θα έπρεπε να έχω και το έντυπο Β, αλλά επειδή δεν είχε λογική

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Αφού το Β ρητώς δεν έχει περιπτώσεις επαγγέλματος. Ακούγεται σαν μια απαίτηση που ποτέ δεν έβγαζε νόημα αλλά την έβαλαν επειδή ακούστηκε λογική στα αυτιά.

Link to comment
Share on other sites

όντως δεν κάνει νόημα η χρήση εντύπου Β από επαγγελματία. Έχω τη γνώμη ότι η χρήση εντύπου Β σε συνδυασμό με το Α έγινε απαιτητή από το κείμενο της Π.Ν.Π του Μαρτίου όταν ξεκίνησε η απαγόρευση μετακινήσεων και δόθηκαν οι εξαιρέσεις, με μια από αυτές να είναι η μετακίνηση μια μόνο φορά στον τόπο μόνιμης κατοικίας, αν την χρονική στιγμή της απαγόρευσης κάποιος βρισκόταν εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας του. Αυτή η απαίτηση παρέμεινε τυπικά αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.