Μετάβαση στο περιεχόμενο

matsampoukas

Members
 • Περιεχόμενα

  7
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά matsampoukas

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος
 1. Καλημέρα. Κι εγώ μία από τα ίδια, με πελάτη στην Alpha και του είπαν την προηγούμενη Δευτέρα να μην αγχώνεται γιατί θα τακτοποιήσουν όλες τις αιτήσεις εντός προθεσμίας.
 2. Καλησπέρα σας. Η πρωτοκόλληση των τετραδίων συνεχίζεται στα κατά τόπους ΚΕΠΕΚ; Μου είχαν πει στο ΚΕΠΕΚ στην Αγησιλάου ότι κάποια στιγμή θα βγάζει εκτυπώσιμο αρχείο το σύστημα για να το βάζουμε στην τελευταία σελίδα του τετραδίου αλλά δεν βλέπω κάτι.
 3. Καλησπέρα. Σε ξενοδοχείο με οικ.άδεια το 2016 όπου τώρα είναι να γίνει αναθεώρηση για κάποιες αυθαιρεσίες, η πυρασφάλεια του πρέπει να πάει με τη νέα Πυροσβεστική Διάταξη; Στην πολεοδομία μου λένε να κάνω ότι προβλέπεται. Στο πεδίο εφαρμογής της νέας διάταξης δεν έχει καθόλου αυτή την περίπτωση.
 4. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω, σε ξενοδοχείο με 4 διαφορετικά κτίρια που βγήκε οικοδομική άδεια το 2014 και τώρα πάει για αναθεώρηση, υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε στοιχεία του κελύφους (ανοίγματα κτλ).Πρέπει να υποβληθεί νέα Μ.Ε.Α. με τον νέο ΚΕΝΑΚ ή οποία θα αφορά όλο το κτίριο; Με την οικεία πολεοδομία δεν έβγαλα άκρη δυστυχώς.
 5. Κι εμένα ακριβώς το ίδιο.Δεν με αφήνει να κάνω καμμία επεξεργασία και μου έχουν μείνει μόνο οι παρεμβάσεις. Και χθες πριν κλείσει οριστικά έτσι ήταν.
 6. Καλησπέρα σας. Μου έτυχε αντίστοιχη περίπτωση όπου η αρχική μελέτη είχε υπολογίσει κεντρικό λέβητα φυσικού αερίου για τα 3 οροφοδιαμερίσματα και 1 λέβητα για Ζ.Ν.Χ η οποία εγκρίθηκε και από την ΕΠΑ. Τώρα θέλουν να βάλουν ατομικό λέβητα σε κάθε διαμέρισμα. Πρέπει να κάνουμε αναθεώρηση της άδειας με νέα μελέτη θέρμανσης και μετά να υποβάλλουμε νέες μελέτες στην ΕΠΑ;
 7. Καλησπέρα σας. Σε τραπεζικό κατάστημα όπου το ισόγειο και μέρος του 1ου ορόφου έχουν χρήση τράπεζας και το υπόλοιπο μέρος του 1ου ορόφου μαζί με τον 2ο όροφο έχουν χρήση μουσείου, βγαίνουν 2 ΠΕΑ έτσι δεν είναι; Με μπλέκει λίγο η εγκύκλιος ΔΕΠΕΑ/Γ/172335/16.2.2016. Ευχαριστώ.
 8. Υπάρχουν εταιρίες με συγκεκριμένη άδεια που κάνουν αυτή την δουλειά.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.