Μετάβαση στο περιεχόμενο

matsampoukas

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by matsampoukas

  1. Είμαστε σίγουροι ότι αφορά ξενοδοχεία που έχουν < από 200 κλίνες; Ο οδηγός αναφέρει ότι αυτά που δεν έχουν κατάταξη πρέπει να είναι < 200 κλίνες.
  2. Eμένα από χθες δεν μπορεί να διαβάσει πληρωμένο παράβολο!
  3. Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος την απάντηση στο παραπάνω; Απλά στην περίπτωση μου η οικ.άδεια η αρχική είναι του 1990 περίπου.
  4. Καλησπέρα! Έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος πρόβλημα στην λειτουργία σήμερα;
  5. Διορθώθηκε με το παραπάνω προγραμματάκι. Ευχαριστώ!
  6. Τριτογενές είναι. Δεν βγάζει κάποιο σφάλμα απλά δεν υπολογίζει καθόλου κατανάλωση στον φωτισμό. Δείχνει παύλες στο πέα και στις καταναλώσεις στο τεε κενάκ γράφει 0. Έχω windows 11 και έχω κάνει τις ρυθμίσεις με γλώσσα κτλ.
  7. Καλημέρα! Δεν μου βγάζει αποτελέσματα στον φωτισμό, τα δείχνει όλα μηδενικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
  8. Καλημέρα. Πήγα να καταθέσω μελέτες ενεργητικής και παθητικής με το 71/1988 στην πυροσβεστική και μου ζήτησαν να είναι από το e-adeies επειδή δεν έχουν φάκελο για την συγκεκριμένη θέση. Με τι αιτιολογία τα καταθέτουμε στο e-adeies; Δεν απαιτείται κάποιου είδους άδεια.
  9. Καλησπέρα. Σε αντίστοιχη αγροτική αποθήκη εμβαδού 120 τ.μ. τι Η/Μ μελέτες χρειάζονται για την οικοδομική άδεια; Μήπως ξέρει κάποιος;
  10. Μήπως εννοείς κατηγορία ΙΙ όσον αφορά την ταξινόμηση της εγκατάστασης υγραερίου;
  11. Καλημέρα. Την έχω διαβάσει, το θέμα είναι ότι μία πολεοδομία λέει ότι δεν χρειάζεται καθόλου άδεια και άλλη λέει ότι χρειάζεται οικ.άδεια κατηγορίας 1.
  12. Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος τι άδεια χρειάζεται πλέον για εγκατάσταση επίγειας δεξαμενής υγραερίου περίπου 5 κ.μ. σε ξενοδοχείο για θέρμανση/ζεστά νερά;
  13. Όταν έχουμε αλλαγή χρήσης, πάμε με 41/2018 άρθρο 4.
  14. Ναι, από Αθήνα πήγα Ριτσώνα. Με βεβαίωση τύπου Α όπου έγραψα περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και σε ποιές εταιρείες πηγαίνω και ένα τυπικό ωράριο. Δεν το έψαξαν και ιδιαίτερα.
  15. Εγώ μετακινήθηκα χθες εκτός περιφέρειας με έντυπο τύπου Α και με αποδεικτικό για το που πηγαίνω και δεν είχα κανένα πρόβλημα στα διόδια που με έλεγξαν.
  16. Καλημέρα. Έχετε κανένα νεότερο όσοι κινείστε εκτός περιφέρειας επαγγελματικής έδρας; Επίσης οι συνάδελφοι τεχνικοί ασφαλείας τι κάνετε με τις επισκέψεις;
  17. Καλημέρα! Το e-paravolo λειτουργεί σε εσάς; Από χθες μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε πληρωμένο.
  18. Εμένα ακόμα στην αναμονή με έχουν.Τους στέλνω ανά μία εβδομάδα mail για να ρωτήσω τι γίνεται και μου λένε ότι θα ενημερωθούμε μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.