Μετάβαση στο περιεχόμενο

σπιτι απο κοντεινερ


Recommended Posts

καλησπερα...εχει μπει στο μυαλο μου η ιδεα να φτιαξω ενα σπιτι απο κοντεινερ...πρωτον γιατι ειναι πολυ πιο φθηνο απο τα συμβατικα σπιτια και δευτερον επειδη πολλες εργασιες θα τις κανω μονος μου οπως μονωση πατωμα βαψιμο κ.α....και θα εξοικονομησω ενα σημαντικο ποσο..εκανα μια ερωτηση στη τραπεζα για δανειο για να κατασκευασω ετσι το σπιτι...η απαντηση ηταν οτι δεν βγαζει αδεια ενα τετοιο κτισμα και οτι δεν ασφαλιζεται για φωτια και σεισμο οπως θελει η τραπεζα της ελλαδος για να εκδοσει το δανειο.......το ψαχνω πολυ καιρο και εχω μπερδευτει....βγαινει αδεια για σπιτι απο κοντεινερ?ασφαλιζετε οπως τα συμβατικα σπιτια για να μπορει να εκδοσει δανειο η τραπεζα για τη κατασκευη του?ευχαριστω ολους εκ των προτερων που θα με διαφωτισουν στο ζητημα αυτο!!!!!

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και τίτλου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών.
danaikaterina

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Όπως το περιγράφετε δεν βγαίνει άδεια για τέτοιο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε σε τεχνικό γραφείο της επιλογής σας ώστε να σας κατευθύνει σε υλοποιήσιμες λύσεις.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μη βγαίνει; Εάν η μελέτη περιγράψει ακριβώς τη μορφή που θα έχει αυτό το κατασκεύασμα, εάν θεμελιωθεί σωστά, εάν γίνουν μελέτες πυρασφάλειας κλπ ποιό το πρόβλημα; Τόσα κτίσματα κοντέινερς τοποθετούνται αυθαίρετα; Χωρίς άδεια;

Νομίζω έφταιξε η διατύπωση όταν έγινε το ερώτημα. Όπως επίσης και η αναφορά ότι θα γίνουν εργασίες αυτοσχέδιες. Τώρα αν η τράπεζα έχει προτιμήσεις στις μεθόδους κατασκευής είναι άλλο θέμα. Ίσως όμως υπάρχει ειδικό δάνειο για αγορά και τοποθέτηση κοντέινερ.

Edited by georgios_m
Link to comment
Share on other sites

Ακόμη και να το μορφοποιήσει ώστε να πληροί τις προδιαγραφές μελετών η τράπεζες του απαντούν ότι δεν το ασφαλίζουν. Οπότε χωρίς ασφάλιση δάνειο δεν έχει και από ότι διαφαίνεται το θέμα του είναι και το δάνειο. Τόσα χρόνια δεν είδαμε ποτέ να χορηγείται δάνειο για container και δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Γρήγορη και αξιόπιστη προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών και επιχειρήσεων που χρειάζονται χρηματοδότηση.  Χορηγούμε πιστώσεις παντός τύπου σε όλα τα επίπεδα που επιθυμούν και μπορούν να αποπληρώσουν, για τα οποία το επιτόκιο είναι 2%.  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: *************

images (37).jpeg

 

Διαγραφή εμαιλ

Μόνιμο Ban

Didonis

Edited by Didonis
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.