Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γήπεδο ΠΑΟ - Ανάπλαση & Βωβός


zavi@tee.gr

Recommended Posts

edit:Από εσωτερικές πηγές πάντως-που πιο εσωτερικές δεν γίνεται-avgoust ενημερώνω ότι θα προχωρήσει κανονικά....τελεσιδίκησε κ αυτό.

 

 

Μπουα-χα-χα-χα!!!

 

Σήμερα το ανακοίνωσαν στις ειδήσεις:

 

''Δικαίωση των ανθρώπων του Παναθηναικού για τη διπλή ανάπλαση''........

 

Στο είπα avgoust..............

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με 15 ψήφους υπέρ έναντι 10 κατά, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, οι λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις και ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στον Ελαιώνα Αττικής μπορούν να κατασκευαστούν νόμιμα.

 

Ωστόσο, η Ολομέλεια Συμβουλίου έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη η ανέγερση του εμπορικού κέντρου κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού από την εταιρεία Μπάμπης Βωβός, καθώς και η κατασκευή του δημαρχιακού Μεγάρου του δήμου Αθηναίων.

 

15/05/2009 skai.gr

 

Από ό,τι κατάλαβα όμως θα πρέπει να δωθούν αποζημιώσεις για το τμήμα του (παράνομου εν τέλει) έργου που έχει κατασκευασθεί καθότι έγινε με πολεοδομική άδεια. Αποζημιώσεις που θα βγουν από τις τσέπες των φορολογουμένων. Αλλά οι τελευταίοι δε δικαιούμεθα γκρίνιες και παράπονα καθότι ''ό,τι ψηφίζεις αξίζεις''.

Link to comment
Share on other sites

ε καλά αυτα που γραφουν τωρα οι του τσιπρα ειναι για ανεγκεφαλους ψαράδες και εραστες κορμορανων -

 

πρωτον, ο βωβος εκανε οτι εκανε εδω και 1 χρονο με βαση ενα νόμο του κρατους, οχι απο το μυαλο του. καλως ή κακως ο νομος εγινε γαργαρα. παμε παρακατω στα επιχειρηματα του τσιπρεικου για υπερβολικη απαιτηση:

 

1. μηπως ξεχασε να υπολογισει το κοστος της κατασκευης μεχρι σημερα?

2. μηπως ξεχασε οτι η εταιρεια εχει παρει δανειο 140 εκατομ μυριακια ευρω για να καλυψει αγορες και κατασκευες? και ο τοκος σε αυτα τα λιγα λεφτουλακια ειναι καμια 10αρια εκατομμυρια για πλακα?

 

για να τα δουμε λοιπον: 50 για το οικοπεδο + 140 δανειο + ψιλα κατεδαφισης + τοκοι + κοστος κατασκευης υπαρχοντος + διαφυγοντα κερδη που εχει καθε δικαιωμα να ζητησει απο ενα κρατος που λεει και ξελεει μεσα σε 12 μηνες = κατι πολυ κοντα στα 280.

 

Να το πω κι αλλιως. Το mall πουληθηκε για 450 μυρια για το 50%. Το ιδιο εργο για τον βωβο γιατι να μην κανει τα μισα? δηλαδη 450 μυρια. Και ζηταει τα μισα αυτου? εγω θα ζήταγα κι αλλα.

 

και ξαναλεω : ολα τα παραπανω με την εξης παραδοχη: οτι ο βωβος και καθε επιχειρηματιας, ξεκινησε μια δουλεια τεραστια με βαση ενα νομο του κρατους, οχι απο το μυαλο του.

 

για μενα, ας γινει παρκο γυρω απο το γηπεδο. Σαν το πεδιο του αρεως θα γινει κι αυτο σε 2 χρονια, ψυχη δεν θα παταει - κι αμα γινει και γηπεδο ποτε χωρις το βωβο, εμενα σφυριχτε μου. Να μην συζητησω για την λεωφορο....

Link to comment
Share on other sites

Η έννοια όμως επιχειρηματικό ρίσκο λέει κάτι στον κο βωβό ?

 

ή μόνο υπάρχει σαν έννοια για τις σκοτωμένες δουλειές του Δημοσίου για τους μικροεργολάβους ?

 

Αει παράτα μας ρε babis:mad:

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος καλα κανει και ζηταει πολλα για να παρει λιγα (και οπως αναφερθηκε και λιγα ζηταει).. Συνηθως ετσι συμβαινει..

 

Δεν κρινω αν καλως ή κακως κοπηκε το εμπορικο.. Αυτο το κρινουν αλλοι που εχουν και την ευθυνη των επιλογων και των αποφασεων τους.. Παντως πραγματικα αν στο υπολοιπο του οικοπεδου γινει παρκο βλεπω 3 πραγματα.. 1)θα ριμαξει 2)θα γεμισει πρεζακια κλπ (απο την ομονοια θα μεταφερθουνε και ευκολα) 3)σε μεγαλα παιχνιδια θα γινεται πεδιο μαχης και κρυψωνα για πολεμοφοδια..

Link to comment
Share on other sites

Η έννοια όμως επιχειρηματικό ρίσκο λέει κάτι στον κο βωβό ?

 

αγαπητε δεν ειναι λογικο αυτο που λες και νομιζω μιλαει το θυμικο και οχι το λογικο. δηλαδη ΟΥΤΕ η νομοθεσια θα θεωρειται δεδομενη?

 

επιχειρηματικο ρισκο σημαινει αλλα πραγματα - οχι να αλλαζει ο νομος μεσα σε 12 μηνες.

 

να συζητησουμε για τον νομο, ναι. για το παρκο ναι. για καλυτερες πιθανες χρησεις ναι. για οτι θελουμε. αλλα οτι εχει δικαιωμα να ζητησει λεφτα, εχει. και θα δικαιωθει και σε καθε δικαστηριο (κυριως ευρωπαικο), θυμηθείτε με.

 

να το κανουμε λιανα? καταθετω αδεια στην ανω γλυφαδα με συντελεστη 1,0. Οτι προβλεπεται. Το χτιζω, ειμαι στα μπετα μισο εργο, και ξαφνικα αλλαζει ο συντελεστης και οι χρησεις και γινεται επιτρεπομενο μονο το παρκο για τις παπιες? και αποφασιζει το ΣτΕ οτι κακως χτιζω γιατι ο συντελεστης 1,0 ήταν καταχρηστικος ή δεν ξερω κι εγω τι. Δεν θα ζητησω εγω αποζημίωση? τι λεμε τωρα?

 

Αλλα οταν θα πληρωνουν τον Βωβο, ΤΟΤΕ πρεπει ολοι να φανε μαυρο, γιατι το νομοσχεδιο ψηφιστηκε απο ολους στο ...χανειο που λεγεται βουλη.

 

Εχει ο βωβος ασχημο ονομα, το καταλαβαινω. Και σιγουρα ο νομος ψηφιστηκε με πονηριες. Αλλα αποζημιωση δικαιουται και θα την παρει σιγουρα.

Link to comment
Share on other sites

@myri

Από όσα έχω διαβάσει είχε (αλλιώς κάποιος θα το έγραφε). Εφόσον όμως η άδεια στηρίχτηκε σε νόμο που τελικά καταργείται αυτόματα αναιρείται και η ίδια.

 

@howard_roark

Έχεις δίκιο αλλά σε κάποια σημεία σε βρίσκω ''φάουλ''. Την αναφορά του Alexis μαζί με το Βοτανικό την έχω δει και αλλού - αλλά κυρίως εμπάθεια χαρακτηρίζει και ''αντισυρισμό''. Το ότι γαβγίζουν κι αυτοί δε λέει τίποτα - και κυρίως δεν επηρέασε κανέναν. Και αν αυτό χρησιμοποιείται υποτιμητικά για την ομάδα των εκατό-τόσο που κινητοποιήθηκε δεν πείθει αυτούς που την παρακολουθούν την υπόθεση.

 

Και το ''...το νομοσχεδιο ψηφιστηκε απο ολους στο ...χανειο που λεγεται βουλη...'' επαναπροσδιόρισέ το λίγο. Για το τελευταίο συμφωνώ αλλά το τί είδους ''πλειοψηφίες'' απαιτούνται με το υπάρχον σύστημα για να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο είναι βασικό για το πού θα αποδώσεις ευθύνες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.