Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γήπεδο ΠΑΟ - Ανάπλαση & Βωβός


zavi@tee.gr

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατά την ταπεινή μου γνώμη αγαπητέ Αλέξανδρε, ανήθικο είναι να έχει κάποιος φουκαράδες πελάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν το τυφλό τους οικοπεδάκι (όπως το 80% σε οικισμούς και όχι μόνο) και να μην τους κατευθύνει να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

 

Ανήθικο είναι να στήνονται φάμπρικες και να «αναγνωρίζονται» μονοπάτια ως 4μετροι δρόμοι προ του ’23.

 

Ανήθικο είναι να γίνονται καταχρηστικές απαλλοτριώσεις βάση του 211 & 212 του ΚΔΚ

 

Ανήθικο είναι να μη χρησιμοποιεί κανείς τις γνώσεις της επιστήμης του και της εμπειρίας του και να μην ορθώνει ανάστημα στα κακώς κείμενα.

 

Ανήθικο ΔΕΝ είναι να μορφώνεις νέους επιστήμονες και να τους προετοιμάζεις για το τι θα συναντήσουν εκεί έξω... (διάβασε πάλι το πόστ μου και ίσως καταλάβεις τι γράφω)

 

 

ΥΓ.

Αυτές οι νοοτροπίες είναι που έδιωξαν τόσους και τόσους από μας εκτός Ελλάδας και είναι αυτές που συντηρούν το χάλι μας το μαύρο στο Ελλαδιστάν

Link to comment
Share on other sites

------------ ------ Καταδίκη για το mall Athens στο πρώην δήμαρχο Αμαρουσίου ------------ ------

Στις 19 Ιανουαρίου στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών εκδικάστηκε η υπόθεση του πρώην Δημάρχου ΤΖΑΝΙΚΟΥ - ( Δήμαρχος Αμαρουσίου επί κατασκευής MALL) σχετικά με την προσφυγή πολιτών, για τις παρανομίες του Δημάρχου και άλλων εμπλεκόμενων για την οικοδόμηση του παράνομου μεγαθήριου THE MALL.

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών καταδίκασε τον πρώην Δήμαρχο σε 12 μήνες φυλακή με τελεσίδικη απόφαση.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου ότι το Μall ωφέλησε το Μαρούσι, ότι δεν προξένησε περιβαλλοντολογικές καταστροφές και ότι τα τεράστια χρέη στο Δήμο δεν οφείλονται στο συγκεκριμένο έργο. Αλλά και η τελική έκκληση της συνηγόρου του κ. Τζανίκου για μείωση της ποινής λόγω πρότερου έντιμου βίου και λόγω μη ταπεινών αιτιών δεν έγινε δεκτή.

Η συγκεκριμένη δίκη είναι η πρώτη δίκη εντός του 2009 που έχει σχέση με την κατασκευή του MALL καθώς έχουν προσδιορισθεί και άλλες 6 δίκες, μία μάλιστα εξ αυτών ζητάει 600 εκ. ευρώ αποζημίωση υπέρ του Δήμου Αμαρουσίου από τις κατασκευαστικές του κ. ΛΑΤΣΗ και τον πρώην Δήμαρχο για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη Ο Δήμος Αμαρουσίου.

 

 

Από το greekzlive

 

[email protected] 8-)

Link to comment
Share on other sites

Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν σε κυνηγάνε απο 10 μεριές? Δυστυχώς η φυλαργυρία μόνο σε μπελάδες βάζει τον άνθρωπο. Στην τηλεόραση ή ραδιόφωνο μεταδόθηκε η είδηση ή μόνο απο διαδίκτυο?

Link to comment
Share on other sites

ΜΟΝΟ από το διαδίκτυο.....το θέμα θάφτηκε,όπως ήταν προβλεπόμενο.Διαδώστε το,αν σας απασχολεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σημειώστε πως τα συμβόλαια μεταβιβάσεων για την έκταση Βωβου, στον Ελαιώνα, στο Δημό Αθηναίων τα έχει συντάξει η κα. Πελέκη (βλ. Βατοπέδι) σύζηγος Βουλγαράκη.

 

"Το νόμιμο είναι και ηθικό........."

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.