akis73 Δημοσιεύτηκε December 24, 2025 at 11:40 μμ Δημοσιεύτηκε December 24, 2025 at 11:40 μμ Το ΠΣ δεν επικοινωνεί με τον ΕΦΚΑ οπότε θα πρέπει να γίνει αναγγελία και εκεί δηλ. δήλωση ΑΜΟΕ κλπ. Απογραφή μέχρι το τέλος του επόμενου σωστά.
katrmp Δημοσιεύτηκε December 25, 2025 at 06:17 πμ Δημοσιεύτηκε December 25, 2025 at 06:17 πμ (edited) ΄ On 25/12/2025 at 1:40 ΠΜ, akis73 said: Το ΠΣ δεν επικοινωνεί με τον ΕΦΚΑ οπότε θα πρέπει να γίνει αναγγελία και εκεί δηλ. δήλωση ΑΜΟΕ κλπ. Απογραφή μέχρι το τέλος του επόμενου σωστά. Χρονια Πολλά με υγεία !! Ότι καλύτερο. Λογικά δεν θα πειράζει που η ημερομηνία η πιθανή έναρξης που δηλώθηκε στο ΑΜΟΕ είναι πρίν απο αυτή που δηλώθηκε στην Εργανη. Σωστά? Αφού το Εργανη θα δηλωθεί τώρα μια εβδομάδα μετά και νομίζω δεν μπορείς να βάλεις ημερομηνία έναρξης πρίν. Πρέπει να δηλώσεις και τον μάστορα που θα κολλήσεις τα ένσημα? Υπάρχει κάποιος οδηγός πώς κάνεις εκεί την αναγγελία στην Εργάνη? Εκει τους κωδικούς για να εισέλθεις που τους βρίσκεις? (το βρήκα , καταργήθηκαν οι κωδικοί efka και είναι πιά μόνο taxis) Δηλαδή αν έχεις έναν εργάτη και θες να του βάλεις 5 ένσημα για μικρής κλίμακας , πρέπει κάθε μέρα, 5 ημέρες να του κάνεις αναγγελία? Είδα και αυτό εδώ. https://www.facebook.com/groups/162989260422123/posts/4661827863871551/ Ξέρει κανείς αν ισχύει? Αν είναι έτσι 5 ένσημα για μικρής κλίμακας να μπουν σε αυτόν που θα τιμολογήσει να τελειώνουμε Edited December 25, 2025 at 07:37 πμ by katrmp
akis73 Δημοσιεύτηκε December 25, 2025 at 09:24 πμ Δημοσιεύτηκε December 25, 2025 at 09:24 πμ @katrmp Χρόνια Πολλά και σε σένα Γιώργο, όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ημερομηνές. Δεν έχω υπόψη μου κάποια συγκεκριμένη διάταξη για απαλλαγή από υποβολή του Ε12 λόγω μόνο ενός εργάτη, στην δικιά μου περίπτωση είχαμε 3 εργάτες και υποβάλαμε καταστάσες για 2 μήνες. Δεν πρέπει κάθε μέρα να δηλώνεις, μέχρι το τέλος του επόμενου δηλώνεις συγκεντρωτικά για κάθε εργάτης τις ημέρες (όπως με την ΑΠΔ). Οδηγίες για το ΠΣ Εργάνη έχει στο σχετικό σάιτ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα