Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Μηχανικοί - Να παρέμβουμε


mechcon

Recommended Posts

στην πρώτη γραμμή της ΝΕΤ γύρω στις 9:00 είχε μια συζήτηση για το θέμα, δυστυχώς δεν το πρόλαβα. Αν κάποιος έχει onrec ή κάτι αντίστοιχο ας το δει μήπως ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 147
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για το πρόγραμμα ενίσχυσης εν ενεργεία ελεύθερων επαγγελματιών με σκοπό την αγορά εξοπλισμού τους, το ΤΕΕ απέστειλε στο ΥΠΕΘΟ την παρακάτω επιστολή.

http://espaengineers.wordpress.com/2009/07/29/ypoioepistol/

Link to comment
Share on other sites

Στη σύσκεψη που έγινε με τους επιστημονικούς φορείς ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας δήλωσε ότι η προδημοσίευση θα γίνει μέσα στον Ιούλιο και το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο. Να δούμε..

Link to comment
Share on other sites

Η ιστορία έχει ως εξής: Βγήκε μέσα στον Ιούνιο η προδημοσίευση προκήρυξης για ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω ΠΕΠ στην οποία αποκλείονταν οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί. Το ΤΕΕ έστειλε επιστολή που ζητάει τη συμμετοχή τους. Δείτε σχετικά: http://espaengineers.wordpress.com/2009/07/03/%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5/

 

Στη συνέχεια κλήθηκε το ΤΕΕ και οι άλλοι φορείς σε σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη 23-7-2009 και παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας για την ενίσχυση των εν ενεργεία επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών. Σε αυτή τη σύσκεψη έγιναν οι παρατηρήσεις από τους εκπροσώπους του ΤΕΕ και από άλλους φορείς και ζητήθηκε από τον Υπουργό τεκμηρίωση. Αυτή η τεκμηρίωση απεστάλη από το ΤΕΕ τη Δευτέρα 27-7-2009. Δείτε: http://espaengineers.wordpress.com/2009/07/29/ypoioepistol/

Το αποτέλεσμα θα το δούμε στις αμέσως επόμενες μέρες όπου θα γίνει η προδημοσίευση.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η τεκμηρίωση απεστάλη από το ΤΕΕ τη Δευτέρα 27-7-2009. Δείτε: http://espaengineers.wordpress.com/2009/07/29/ypoioepistol/

Το αποτέλεσμα θα το δούμε στις αμέσως επόμενες μέρες όπου θα γίνει η προδημοσίευση.

 

Τα είδα αυτα.Για μια στιγμή υπέθεσα οτι είχες σημερα κάποια ενημέρωση.Ευχαριστούμε πάντως

Link to comment
Share on other sites

"Ζητείται νέος μηχανικός, κάτω πενταετίας που να πληρεί τα κριτήρια επιδότησης με 80% για συνεργασία και αγορά εξοπλισμού που θα μεταπωλήσει σε μένα"

Και νόμιμο είναι εφόσον δεν παραβιάζονται οι όροι της επιδότησης (ας τους διαβάσουμε πρώτα) και ηθικό είναι κατά την δική μου ηθική (διαβάστε παρακάτω).

 

Βγαίνω στην αναφορά κε "Διοικητά", παραπονούμενος διότι:

α) μέχρι να κλείσω 5ετία απ' την εγγραφή μου στο ΤΕΕ δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα επιδότησης απ' αυτά που υπάρχουν σήμερα για τους νέους συναδέλφους (και καλά κάνουν και υπάρχουν), όταν μάλιστα η χώρα μας ελάμβανε από την Ε.Ε. υπερδιπλάσια χρήματα απ' ό,τι σήμερα και

β) τις επιδοτήσεις τις δίνετε μόνο στους έχοντες και κατέχοντες και όχι σ' αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη, με την αιτιολογία ότι όλοι είμαστε φοροφυγάδες, αναιρώντας την βασική αρχή του δικαίου ότι "ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Όταν μάλιστα δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις, πάλι είναι αθώος λόγω αμφιβολιών.

Τέλος, "μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια", βλ. Βουλγαράκης.

Link to comment
Share on other sites

Χάρη μεταξύ σοβαρού και αστείου πολλοί είναι αυτοί που το σκέφτονται.

Αρκεί να μην υπάρχει κώλλυμα από τις εταιρίες λογισμικού

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.