Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω για την Τ.Ζ. σε δυο τοποθεσίες; 1) Εντός του οικισμού Αρχαίας Ολυμπίας και 2) οδός Αργυροκάστρου (είναι εντός σχεδίου) στη Δροσιά Αττικής;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσιεύτηκε
10 λεπτά πριν, gtkarch said:

Να ρωτήσω για την Τ.Ζ. σε δυο τοποθεσίες; 1) Εντός του οικισμού Αρχαίας Ολυμπίας και 2) οδός Αργυροκάστρου (είναι εντός σχεδίου) στη Δροσιά Αττικής;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Να ρωτήσεις, για το 1ο 500Ε, για το 2ο δώσε οικ. τετράγωνο, είτε 1400 είναι ή 1650.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε
16 λεπτά πριν, akis73 said:

Να ρωτήσεις, για το 1ο 500Ε, για το 2ο δώσε οικ. τετράγωνο, είτε 1400 είναι ή 1650.

Για τη Δροσιά, είμαι στο Ο.Τ. που περικλείεται από τις οδούς: Αργυροκάστρου-Αργυρουπολεως-Γρ. Λαμπράκη-Δερβενακίων.

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, gtkarch said:

Για τη Δροσιά, είμαι στο Ο.Τ. που περικλείεται από τις οδούς: Αργυροκάστρου-Αργυρουπολεως-Γρ. Λαμπράκη-Δερβενακίων.

Γειά και πάλι, είναι 1400.

20 λεπτά πριν, sissy_arch said:

σε ευχαριστώ πολύ!είναι το 112, μεταξύ ηπείρου κ πελ/νησου!

Ισχύει 1.400

• Like 2
Δημοσιεύτηκε
10 ώρες πριν, akis73 said:

Γειά και πάλι, είναι 1400.

Ευχαριστώ πολύ @akis73

Μπορείς να μου πεις και για την Κινέτα (Δήμος Μεγαρέων) πάνω στην παλ. εθνική Αθηνών - Κορίνθου αλλά εκτός οικισμού?

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, gtkarch said:

Μπορείς να μου πεις και για την Κινέτα (Δήμος Μεγαρέων) πάνω στην παλ. εθνική Αθηνών - Κορίνθου αλλά εκτός οικισμού?

Αν είναι εκτός τότε 600...

• Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλημέρα και από εμένα.

Τ.Ζ για Τήνο, Χώρα,  Ν.Α της πλατείας Ορλώφ. οδός ή Παλλάδος, ή Παλαμίδου.  Ο.Τ 145 (δεν ξέρω το άλλα στοιχεια να δώσω...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by littlejulie

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.