Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε τιμή ζώνης για  4495  στην  ΑΝΤΙΠΑΡΟ,  Κάμπος εκτός οικισμού.

H εφορία στο τελευταίο ΕΝΦΙΑ  το βάζει με 1300 .  Η αλήθεια ..για εκτός σχεδίου  μου φαίνεται πολύ.

Οι συντεταγμένες του απο Κτηματολόγιο  ειναι:  x  593463.38 ,  y  4097026.74

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε
5 λεπτά πριν, mkoch said:

Καλησπέρα σας,

Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε τιμή ζώνης για  4495  στην  ΑΝΤΙΠΑΡΟ,  Κάμπος εκτός οικισμού.

H εφορία στο τελευταίο ΕΝΦΙΑ  το βάζει με 1300 .  Η αλήθεια ..για εκτός σχεδίου  μου φαίνεται πολύ.

Οι συντεταγμένες του απο Κτηματολόγιο  ειναι:  x  593463.38 ,  y  4097026.74

Ευχαριστώ

Γειά σου, 1.300 είναι η σημερινή, για 4495 θα λάβεις 750Ε.

• Like 1
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, akis73 said:

Γειά σου, 1.300 είναι η σημερινή, για 4495 θα λάβεις 750Ε.

Ευχαριστώ πολύ ! 

Καλό βράδυ

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, akis73 said:

Αν είναι Παιανία, οδός Πεύκου, εκεί που δείχνεις είναι εκτός με τζ = 600Ε.

Δεν είναι Εκτός Σχεδίου. Μπήκε στο Σχέδιο πριν 4-5 χρόνια, γι' αυτό και δεν μπορώ να βρω την ΤΖ.

Δημοσιεύτηκε
28 λεπτά πριν, chris_gr said:

Δεν είναι Εκτός Σχεδίου. Μπήκε στο Σχέδιο πριν 4-5 χρόνια, γι' αυτό και δεν μπορώ να βρω την ΤΖ.

Ωραία αν είναι εντός σχεδίου αλλά εκτός ΑΠΑΑ τότε 900 ευρώ.

• Like 2
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Nefeli86 said:

Καλημέρα σας,

ΤΖ για ΟΤ 11,  Άγιο Νικόλαο Λασιθίου?

Ευχαριστώ! 

Γειά σου, 1650 αν έχεις πρόσωπο στην παραλιακή, διαφορετικά 650. Δεν ανέφερες που έχεις πρόσωπο γι' αυτό σου δίνω 2 τιμές.

• Like 1
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
24 λεπτά πριν, akis73 said:

Γειά σου, 1650 αν έχεις πρόσωπο στην παραλιακή, διαφορετικά 650. Δεν ανέφερες που έχεις πρόσωπο γι' αυτό σου δίνω 2 τιμές.

Ναι συγνώμη, δεν έχω πρόσωπο στη παραλιακή. Οπότε 650. Στη ΔΕΗ βέβαια, η ΤΖ είναι 1050, είναι δυνατή τόση μεγάλη απόκλιση?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.