Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου δώσετε τη Τ.Ζ. για το Ο.Τ. 92001 στο Δήμο Αθηναίων; Έχω πρόσωπο στην οδό Πατησίων και οι υπόλοιπες οδοί του Ο.Τ. είναι: Σερίφου-Δουσμάνη και Νικοπόλεως.

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, gtkarch said:

Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου δώσετε τη Τ.Ζ. για το Ο.Τ. 92001 στο Δήμο Αθηναίων; Έχω πρόσωπο στην οδό Πατησίων και οι υπόλοιπες οδοί του Ο.Τ. είναι: Σερίφου-Δουσμάνη και Νικοπόλεως.

Καλησπέρα, 1.150 για πρόσοψη σε Πατησίων.

• Like 1
  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε
14 λεπτά πριν, akis73 said:

Καλησπέρα, 1.150 για πρόσοψη σε Πατησίων.

Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά!

Δημοσιεύτηκε

akis73 τσεκάρω την ΤΖ για υπαγωγή σε 4495, ακινήτου με πρόσοψη στη Λ. Βουλιαγμένης - Δάφνη, ΟΤ 184. Θα βοηθήσεις;

Δημοσιεύτηκε
17 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said:

akis73 τσεκάρω την ΤΖ για υπαγωγή σε 4495, ακινήτου με πρόσοψη στη Λ. Βουλιαγμένης - Δάφνη, ΟΤ 184. Θα βοηθήσεις;

Φυσικά, 1.050.

• Like 1
  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας, μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με την τιμή ζώνης για οδό Πόντου 177 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 2338 ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Δημοσιεύτηκε (edited)
9 λεπτά πριν, Chrysimv said:

Καλησπέρα σας, μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με την τιμή ζώνης για οδό Πόντου 177 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 2338 ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα, επειδή δεν το βρίσκω με αυτό το ΟΤ που ακριβώς είναι; Μήπως στην Ν. Κρήνη κοντά στο Άλσος;

Άκυρο το βρήκα ΟΤ 338 Πόντου, Κωνστατικάκη, Γεωργάκου με τιμή ζώνης 1.250 Ε.

Edited by akis73
  • Like 1
  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με την τιμή ζώνης του οικισμού Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης? Πάει με την ελάχιστη της περιφερειακης ενότητας 500€ ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.