Kiki Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δυστυχώς εμένα ούτε τηλ ούτε καμία άλλη προειδοποίηση πριν έρθουν. Την πρώτη φορά δεν με βρήκαν, και ξαναπέρασαν και ευτυχώς ήμουν τυχερή που ήμουν εκεί γιατί δεν ξέρω τι θα γινόταν. Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bobandil Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 και Χανιά αρχίσανε οι προ-εγκρίσεις... επιτέλους είχα βαρεθεί να επεξεργάζομαι...:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Και γω...και γω..... Αντε να δουμε ποτε θα γινει ο ελεγχος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bobandil Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Έλεγχος terry κάπου στις 15-20 ιουνίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfadi Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 να δω εγω που ειμαι στην αθηνα και εχω κανει αιτηση απο 27/11 ποτε θα προχωρησει απο επεξεργασια σε οτιδηποτε αλλο.... Φίλε-Φίλη είσαι άτυχος και εγώ αθήνα έκανα αίτηση 26/11 και πήρα προεγκριση την ίδια μέρα.Ο λόγος (όχι δεν έχω βύσμα) είναι ότι εκείνη την μέρα μάζεψαν τις αιτησεις των τελευταίων μηνών και έκαναν προεγκρισεις.Αυτά στις 12 το μεσημέρι γιατί στις 7 το απόγευμα τις ίδιας μέρας μια φίλη μου δεν πήρε προεγκριση και δεν έχει πάρει ακόμα προέγκριση!! Βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει προκαταβολή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arko Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Και η δική μου αίτηση προεγκρίθηκε καθώς και όλες οι αιτήσεις στα Χανιά από ότι μου είπαν.Αντε και καλή μας τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Κι εμένα κάτι τέτοιο μου έδειξε το link του ΟΑΕΔ. Αν πράγματι ισχύει αυτό πρόκειται για τους πιο ελπιδοφόρους θεσμούς που λειτουργούν στη χώρα μας. Από εδώ κι έπειτα πρέπει να δούμε πώς πρέπει να πορευτούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfadi Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Εμαθα οτι πηρε και η Αθήνα προεγκρισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apos1982 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 οντως σημερα μου εβγαλε προεγκριση (αθηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvlengr Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Κ εμένα μου έβγαλε προέγκριση (Αθήνα - Πατήσια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα