John61Kf Δημοσιεύτηκε October 21, 2025 at 09:35 πμ Δημοσιεύτηκε October 21, 2025 at 09:35 πμ Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνεπώς τώρα που στη δική μου περίπτωση, το πατάρι δεν αποτελεί ξεχωριστή ιδιοκτησία, η μόνη του πρόσβαση είναι απ' το υποκείμενο κατάστημα αλλά καλύπτει πάνω από το 70% του χώρου του καταστήματος, πως το αντιμετωπίζω;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε October 21, 2025 at 09:42 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 21, 2025 at 09:42 πμ Όπως και σε άλλα θέματα του νόμου, έχουμε το κείμενο του νόμου, το οποίο μιλάει απλώς για πατάρια και την ερμηνεία της εγκ. 2, η οποία συνδέει το πατάρι με τον ορισμό κατά ΝΟΚ και διαφοροποιείται από το νόμο. Στην δική σου ευχέρεια τι θα χρησιμοποιήσεις με την ανάλογη τεκμηρίωση φυσικά.
Φινέας Δημοσιεύτηκε October 21, 2025 at 10:01 πμ Δημοσιεύτηκε October 21, 2025 at 10:01 πμ @Pavlos33 για να υπήρχε διαφοροποίηση θα έπρεπε ο ν 4495 να εξηγούσε τι σημαίνει πατάρι (εκτός του ότι δεν αποτελεί ανεξάρτητο χώρο), αφού στον ΓΟΚ δεν περιλαμβάνεται σχετικός ορισμός, και η εγκύκλιος να καθόριζε κάτι διαφορετικό. Εν προκειμένω, η εγκύκλιος επιτελεί τον ερμηνευτικό της ρόλο αποσαφηνίζοντας το περιεχόμενο του όρου για τις ανάγκες της ρύθμισης. @John61Kf η αυθαίρετη επέκταση του παταριού είναι υπέρβαση δόμησης με μειωτικό συντελεστή 0,30.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα