Occultist Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 11:42 πμ Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 11:42 πμ (edited) Σε περίπτωση που, λόγω περίεργου τρόπου που έχει γράψει τη διεύθυνση ο προηγούμενος Μηχανικός, δε μου είχε εμφανίσει ότι υπάρχει το ίδιο οικόπεδο ήδη καταχωρημένο και άνοιξα νέα καταχώριση για το ίδιο οικόπεδο, τώρα που είμαι προ περαίωσης, που μου βγάζει προειδοποίηση ότι υπάρχει ήδη καταχωρημένο οικόπεδο με το ίδιο ΚΑΕΚ, θα έχω πρόβλημα αν το αγνοήσω και κλείσω κανονικά την ΗΤΚ με τη νέα καταχώριση οικοπέδου που έκανα; Edited October 23, 2025 at 06:11 μμ by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
akis73 Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 01:58 μμ Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 01:58 μμ @Occultist καλησπέρα, σε αντίστοιχη περίπτωση δικιά μου (3πλή καταχώριση οικοπέδου) μου απαντήσαν από το τεε ότι δεν υπάρχει θέμα και σε κάποια φάση όλα οι πολλαπλές καταχωρίσεις θα συνενώθουν σε μία.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 02:05 μμ Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 02:05 μμ Προχώρα άφοβα! Είσαι απολύτως νόμιμος! Η εφαρμογή που έχει φτιάξει το ΤΕΕ μπάζει από παντού! 1
kierion Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 08:21 μμ Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 at 08:21 μμ Προχώρα συνάδελφε! Αυτό πλέον το συναντούμε πολλοί και συχνά! Ας κάτσει το ΤΕΕ, που έστησε αυτήν την "παρωδία", να καθαρίσει τα μπερδέματα! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα