Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τί ισχύει για το Νομοσχέδιο Σουφλιά;


ak2

Recommended Posts

Η πολεοδομία της Πάτρας δεχεται με 1,50 αλλα δεν δίνει την άδεια.

 

Αφού δεν δίνει την άδεια τι εννοείς το δέχεται?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@victory22, αφού γνωρίζεις πως είναι η κατάσταση, γιατί πιέζεις τον μηχανικό?

Περίμενε μέχρι θα έρθει η εγκύκλιος (ποια αλήθεια?) ή μέχρι να σου επιστρέψει το φάκελο η πολεοδομία. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο την δεδομένη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Μας μπερδεψες victory..

ΔΥ - δημοσιος υπαλληλος..

Η ιστορια που περιγραφεις αφορα ποιον?

Ποια εγκυκλιο περιμενουν στην πολεοδομια??? Μηπως αυτη που θα επαναφερει το υψος στο 1,5μ και τους Η/Χ στο 20%??? Γιατι αν ειναι ετσι θα περιμενουν (και μαζι με αυτους και ο μηχανικος με τον πελατη) πααααααρα πολυ..

 

Ο φακελος γινεται δεκτος στην πολεοδομια, περνει αρ. πρωτ. αφου το τοπογραφικο δεν εχει καποιο προβλημα.. Οταν ομως πας για αρχιτεκτονικο ελεγχο τοτε κοβεται..

 

Με αλλα λογια, ποιος ο σκοπος να κανεις κατι που απο πριν ξερεις οτι δεν θα γινει δεκτο???

Link to comment
Share on other sites

εχει διαρευσει απο καπου οτι τα δεδομενα θα επανελθουν οπως ηταν παλια??εγω δεν εχω ακουσει τιποτα και δυστυχως εχω μια αδειουλα η οποια περιμενει........σε τετοιους δυσκολους καιρους..

Link to comment
Share on other sites

Όχι, απλά διάφοροι "δημοσιογράφοι" που δεν έχουν καταλάβει τίποτα απο την όλη υπόθεση γράφουν διάφορα που δημιουργούν την εντύπωση στον κόσμο ότι οι περιορισμοί Σουφλιά καταργήθηκαν ή πρόκειται να καταργηθούν, και έτσι δημιουργείται ένα "κλίμα" αναμονής-προσμονής κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Να ενημερώσω διαφόρους που δεν "ζούν" στην Ελλαδίτσα ότι πρό μηνός πάνω-κάτω ανακοινώθηκε από την αρμόδια υπουργό ότι αναστέλλεται η ισχύς του Νόμου Σουφλιά. Ο Νόμος αυτός έθετε επιπλέον περιορισμό στα ύψη των υπογείων,και ότι μέχρι νεωτέρας ισχύουν οι παλιές ρυθμισεις.......

Link to comment
Share on other sites

Το βλέπω το θέμα, να λέμε σε λίγο καιρό "Αχ που που είσαι Σουφλιά και τι ωραία που τα είχες σκεφτεί"... Θα την "κλωσσάει" τη "λύση" η Μπιρμπίλη ακριβώς για 180 μέρες για να καταλήξουμε τελικά να γυρίσουμε στην προτέρα κατάσταση ακριβώς και σε καθεστώς μόνιμης παρανομίας λέτε; Γιατί λύση δεν το βλέπω να δίνεται (ούτε να υπάρχει, εκτός της προφανούς). Μόνο ανωμαλία δημιουργεί αυτή η αναμονή...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.