Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το VIP Exclusive Club του Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό


    Βήμα-βήμα προχωρά μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα, αυτή του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ στο νησί Σκορπιός.

    Υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, εγκρίνοντας σημαντικές υποθέσεις και μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη για το έργο Πολυτελoύς Τουριστικής Μονάδας VIP EXCLUSIVE CLUB στον Σκορπιό.

    Αφορά στον σχεδιασμό πολυτελούς τουριστικής μονάδας VIP Exclusive Club στον Σκορπιό, στο πλαίσιο υλοποίησης της αντίστοιχης στρατηγικής επένδυσης, ιδιοκτησίας της Εταιρείας «Μυκήναι Α.Ε.».

    Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη προβλέπονται 9 «κτηριακές ενότητες».

    Η 1η περιλαμβάνει το κύριο τουριστικό συγκρότημα με προεδρική σουίτα, το υφιστάμενο κτήριο Ροζ Σπίτι (Pink House) καθώς και βίλες του κύριου τουριστικού συγκροτήματος.

    Η 2η περιλαμβάνει τις επονομαζόμενες «απομακρυσμένες βίλες», η 3η Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, σε κεντρική τοποθεσία στο Σκορπιό, στο σημείο όπου ήδη προϋπήρχαν αθλητικές εγκαταστάσεις στο παρελθόν στο νησί.

    Η 4η, αντίστοιχα, εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης λουομένων της ανατολικής παραλίας (αποτελούν μια υφιστάμενη κτιριακή ενότητα, οι οποίες επεκτείνονται).

    Η 5η περιλαμβάνει τη βίλα του διαχειριστή του, κοντά στο ελικοδρόμιο, όπου αναμένεται να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος αναμονής, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα δομή που κατεδαφίζεται.

    Η 6η κτηριακή ενότητα περιλαμβάνει υφιστάμενα και νέα κτίρια, η 7η το νέο Ιππικό Κέντρο στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, η 8η το Σπίτι του Λόφου (Hill House), σε σημείο που επιτρέπεται η απρόσκοπτη θέα προς τον ανοιχτό ορίζοντα και τα γύρω νησιά και τέλος στην 9η κτηριακή ενότητα περιλαμβάνεται το Αμφιθέατρο ως τόπος για εκδηλώσεις.

    Βάσει της αρχιτεκτονικής μελέτης προβλέπονται επίσης εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης λουόμενων της νότιας παραλίας, λιμενική εγκατάσταση -επονομαζόμενη «Χριστίνα»-, ελικοδρόμιο, φάρμα, εκκλησία, αγροτικές καλλιέργειες, η «Προβλήτα Παναγίτσα» και θερμοκήπιο.

    Σε όλο το επενδυτικό σχέδιο υιοθετούνται οι αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού.

    Δείτε παρακάτω πώς θα γίνει το VIP Exclusive Club

    Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση


    Πηγή: https://bizness.gr/egkrithike-i-architektoniki-meleti-gia-to-vip-exclusive-club-toy-rimpolovlef-sto-skorpio/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.