Μετάβαση στο περιεχόμενο

GS1593

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GS1593's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εάν έκανες τίποτα αλλαγές πρέπει να πατήσεις πάλι το κουμπί της αναφοράς για να ενεργοποιηθεί πάλι το κουμπί.
  2. Μπορείς να βάλεις όσες θές σε 1 σενάριο, οπότε δεν χρειάζεται να φτιάξεις άλλα.
  3. Fade2Black Για τα μέτρα της μόνωσης καλύτερα να μπαίνουν τα τετραγωνικά της κεκλιμένης γιατί αν μπουν της προβολής ίσως να μην αρκούν για την κατασκευή και τα επιπλέον μέτρα ο πελάτης να πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη του εκτός προγραμματος.Καλό θα ήταν βέβαια πριν στείλετε το έντυπο πρότασης παρεμβάσεων στην τράπεζα να συνεννοηθείτε με τον κατασκευαστή για να μην προκύψουν μελλοντικά παρεξηγήσεις. Δεν υπάρχει θέμα με το παράθυρο του μπάνιου ,αρκεί στο 2ο ΠΕΑ τα τετραγωνικά που αφαιρούνται από το παράθυρο να προστεθούν στον αντίστοιχο τοίχο.Ο μόνος περιορισμός είναι να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του προγράμματος.(Αλλαγή κατηγορίας ή αναβάθμιση > 30% του ΚΑ) αν και επειδη μιλάμε για μικρή επιφάνεια δεν καθορίζει κάτι στην κατάταξη.ετσι κι αλλιώς ο προμηθευτής θα πληρωθεί βάσει της προσφοράς. Τέλος στα τετραγωνικά του σπιτιου δεν υπάρχει θέμα αφού επιτρέπεται απόκλιση έως 10% από τα τετραγωνικά της άδειας και η αμοιβή βγαίνει πάντα βάσει των τετραγωνικών που αναγράφονται στο ΠΕΑ.
  4. Dimitris Zachsrisdis Εχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να εντάξετε την κατοικία στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οικον" ? Ετσι θα σας δοθεί η δυνατότητα να εφαρμόσετε ενα ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης/υγρομόνωσης χώρις να χρειάζεται να δώσετε μετρητά. Επιπλέον εάν το οικογενειακό σας εισόδημα είναι κάτω των 20.000 € η επιδότηση ειναι 70% οπότε μιλάμε για μια πολύ συμφέρουσα λύση. Για πληροφορίες: http://exoikonomisi.ypeka.gr/ Δείτε το γιατί αξίζει. Μια σωστή μόνωση αποσβενεται γρήγορα από την εξοικονόμηση καυσίμων και επιπλέον προσφέρει υγιεινές συνθήκες διαβίωσης χειμώνα-καλοκαίρι. Όλα τ' άλλα είναι ημίμετρα κατά τη γνώμη μου και με μικρό χρόνο ζωής.
  5. Εχει αλλάξει η εισφορά εργοδότη.Τα σωστά είναι : ΙΚΑ εργοδ. = 0,64515 ΙΚΑ ασφ. = 0,1995
  6. teo78 Δεν απαγορευει πουθενά το πρόγραμμα σε εκτός σχεδίου κατοικία η οποία μάλιστα έχει νομιμοποιηθεί ή τακτοποιηθεί ,να συμπεριληφθεί στο εξοικονομώ εκτός και αν η τιμή ζώνης της περιοχής είναι ανώτερη των 2100 €/τ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εδώ
  7. Μπορείς.Εως 10% ΜΘΧ στη συνολική κάτοψη της κατοικίας μπορείς να τους συμπεριλάβεις στην θερμαινόμενη ζώνη οπότε καλό είναι να το συμπεριλάβεις ωστε να μπορεί να αντικαταστήσει κι αυτό το κούφωμα.
  8. Άρθρο 14 Ρύθμιση θεμάτων αυθαιρέτων 3. Η ισχύςτηςδιάταξηςτηςπερίπτ. γ τηςπαρ. 8 του άρθρου 24 του ν. 4014/2011 αναστέλλεται μέχρι την 31/01/2013. Νομίζω οτι το καλύπτει.Απλά ο ποιητής δεν το έκανε λίγο πιο λιανά....
  9. Διορθώθηκε: =2059&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=2059&language=el-GR
  10. Με την προϋπόθεση οτι δεν έχει φθαρεί η υγρομόνωση ,υπάρχουν σωστές ρύσεις και δεν μένουν νερά στην ταράτσα θα μπορούσατε να εξετάσετε την περίπτωση της ανεστραμένης μόνωσης. Μια οικονομική λύση θα ήταν εξηλασμένη πολυστερίνη 5 εκ. (τύπου dow) ,γαιούφασμα & πάνω μια στρώση λευκό χαλίκι. Κάνει την ίδια δουλειά με το polytile με τα μισά ή και λιγότερα χρήματα. Το polytile θεωρώ οτι είναι υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει συν του ότι αν υπάρξει για κάποιο λόγο μεγάλη καταπόνηση η συμπαγής πλάκα του polytile επειδή έχει μικρό πάχος (2 εκ) ραγίζει (χωρις όμως να επηρεάζεται η θερμομονωτική ικανότητα παρά μόνο η εμφάνιση του πλακιδίου) , ducatista νομίζω οτι ο φίλος παραπάνω είπε 70 τ.μ., όχι 70 €.
  11. Το εξοικονομώ ισχύει επ' αόριστον έως εξαντλήσεως των πόρων ανά περιφέρεια.Δεν έχει καταληκτική ημερομηνία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.