Μετάβαση στο περιεχόμενο

prodromosm

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

prodromosm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχουμε κατι νεότερο.Πότε θα ανεβάσετε το προγραμμα ;
  2. Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά έχει πάρα πολλά λάθη.Πολλοί οικισμοί είναι σε λάθος θέση ,καμία σχέση με τα διαγράμματα που υπάρχουν. Κάποιοι οικισμοί έχουν ακτίνα 800μ και όχι διάγραμμα. Δεν το συνιστώ για χρήση είναι πολύ επικίνδυνο
  3. Πολύ χρήσιμο . Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχουν όμως πολλοί οικισμοί όπως το Δρέπανο που είναι σε λάθος θέση .....Καλή προσπάθεια πάντως .
  4. Βαση ΥΠΕΧΩΔΕ η σχεση που υπολογιζει το κ είναι κ=κ0 + 0,012311*(χ-0,50)^2 =0,999600+0,012311*(χ-0,50)^2 οπου x = η μεση τετμημένη στη περιοχή σε μεγαμετρα Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο τύπων ????????????
  5. Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει .Στα κουτάκια σεν υπάρχουν τα νούμερα των πινακίδων δηλ ο 6220/2 που πάει ; Κανονικά έπρεπε το λινκ του κάθε χάρτι να ήταν έτοιμο και απλά να του δίναμε εμείς την σωστή διαδρομή.Νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη.......
  6. Τελικα τι γίνεται ; στο Δ ) καταλήγει ότι κανουμε συνένωση στο 5) λέει ότι δεν κάνουμε συνένωση.!!!!
  7. μου βγαζει τα ακολουθα σφαλματα ....... μακαραι να βγαλεις ακρη στα γραφω ακριβως οπως τα λεει: Exception EConvertError in module Diatomes.exe at 0000A5D2 '0,2' is not a valid floating point value. μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και μου βγαζει το ακόλουθο μυνημα Exception EAccessViolation in module ntdll.dll at 00038C39 Access Violation at address 76EE8C39 in module 'ntdll.dll'.Write of address 00000014 μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και το μυνημα σβινει Αυτά για την έκδοση (6-2-2012) .το αρχειο που λεει test δεν το έτρεξα καθόλου.
  8. μου βγαζει τα ακολουθα σφαλματα ....... μακαραι να βγαλεις ακρη στα γραφω ακριβως οπως τα λεει: Exception EABSException in module Diatomes.exe at 001AB712. Cannot find index by AA-Native error 10325 μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και μου βγαζει το ακόλουθο μυνημα Exception EAccessViolation in module ntdll.dll at 00038C39 Access Violation at address 77C78C39 in module 'ntdll.dll'.Write of address 00000014 μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και το μυνημα σβινει Αυτά για την έκδοση (25-1-2012) .το αρχειο που λεει test δεν το έτρεξα καθόλου. υπενθυμιζω οτι έχω win 7 64bit.
  9. γραψε μου σε παρακαλω αναλυτικα ποιο απο τα δυο προγραμματα κατεβαζω και πως κανω την εγκατασταση. εγω κατεβασα το αρχειο που λεει Διατομες 3.1 23-1-2012 . στο αρχειο testDiat.exe το norton το βλεπει σαν μολυσμενο και το κανει delete. οταν τρεχω το αρχειο instDiat.exe γίνεται η εγκατασταση. Τρέχω το πρόγραμμα από το εικονίδιο που δημιουργιθηκε στην επιφανεια εργασιας και μου βλαζει το παρακατω μήνυμα " Η εκκίνηση αυτού του προγράμματος δεν είναι δυνατή επειδή το στοιχειο borlndmm.dll λείπει από τον υπολογιστή σας .Η επανάλυψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα" Ξανακάνω την εγκατάσταση αλλα πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει .....τι να κάνω !!!!
  10. το ένα αρχειο ελιναι "μολυσμένο". Εγώ έχω win 7 ultimate 64 bit και το προγραμμα δεν τρεχει βγαζει σφαλμα . Απο τις εικονες φαίνεται πολύ καλό μακάρι να καταφέρετε να το κάνετε να δουλέψει σε win 7 64 bit !!!!!
  11. Στο αρχειο της πολεοδομιας και φωτοπτυπια ότι σε ενδιφερει και μετα κατεθεσε φάκελο με όλα τα στοιχεια και φωτογραφίες και βάλε το παλουκι στον πισινο του υπάλιλου
  12. Το θεμα νομιζω οτι ειναι απλο. Πας στο αρχειο της πολεοδομιας και βλεπεις το τοπογραφικο της αδειας και αν υπάρχει βεβαίωση για τον δρόμο οτι πουπαρχει του 85 (μέσα στο φάκελο της άδειας). Μετά πας στον υπάληλο της πολεοδομιας και την τριβης στα μουτρα!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.