Μετάβαση στο περιεχόμενο

prodromosm

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by prodromosm

  1. Έχουμε κατι νεότερο.Πότε θα ανεβάσετε το προγραμμα ;
  2. Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά έχει πάρα πολλά λάθη.Πολλοί οικισμοί είναι σε λάθος θέση ,καμία σχέση με τα διαγράμματα που υπάρχουν. Κάποιοι οικισμοί έχουν ακτίνα 800μ και όχι διάγραμμα. Δεν το συνιστώ για χρήση είναι πολύ επικίνδυνο
  3. Πολύ χρήσιμο . Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχουν όμως πολλοί οικισμοί όπως το Δρέπανο που είναι σε λάθος θέση .....Καλή προσπάθεια πάντως .
  4. Βαση ΥΠΕΧΩΔΕ η σχεση που υπολογιζει το κ είναι κ=κ0 + 0,012311*(χ-0,50)^2 =0,999600+0,012311*(χ-0,50)^2 οπου x = η μεση τετμημένη στη περιοχή σε μεγαμετρα Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο τύπων ????????????
  5. Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει .Στα κουτάκια σεν υπάρχουν τα νούμερα των πινακίδων δηλ ο 6220/2 που πάει ; Κανονικά έπρεπε το λινκ του κάθε χάρτι να ήταν έτοιμο και απλά να του δίναμε εμείς την σωστή διαδρομή.Νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη.......
  6. Τελικα τι γίνεται ; στο Δ ) καταλήγει ότι κανουμε συνένωση στο 5) λέει ότι δεν κάνουμε συνένωση.!!!!
  7. μου βγαζει τα ακολουθα σφαλματα ....... μακαραι να βγαλεις ακρη στα γραφω ακριβως οπως τα λεει: Exception EConvertError in module Diatomes.exe at 0000A5D2 '0,2' is not a valid floating point value. μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και μου βγαζει το ακόλουθο μυνημα Exception EAccessViolation in module ntdll.dll at 00038C39 Access Violation at address 76EE8C39 in module 'ntdll.dll'.Write of address 00000014 μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και το μυνημα σβινει Αυτά για την έκδοση (6-2-2012) .το αρχειο που λεει test δεν το έτρεξα καθόλου.
  8. μου βγαζει τα ακολουθα σφαλματα ....... μακαραι να βγαλεις ακρη στα γραφω ακριβως οπως τα λεει: Exception EABSException in module Diatomes.exe at 001AB712. Cannot find index by AA-Native error 10325 μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και μου βγαζει το ακόλουθο μυνημα Exception EAccessViolation in module ntdll.dll at 00038C39 Access Violation at address 77C78C39 in module 'ntdll.dll'.Write of address 00000014 μετα παταω ok (αναγκαστικα ) και το μυνημα σβινει Αυτά για την έκδοση (25-1-2012) .το αρχειο που λεει test δεν το έτρεξα καθόλου. υπενθυμιζω οτι έχω win 7 64bit.
  9. γραψε μου σε παρακαλω αναλυτικα ποιο απο τα δυο προγραμματα κατεβαζω και πως κανω την εγκατασταση. εγω κατεβασα το αρχειο που λεει Διατομες 3.1 23-1-2012 . στο αρχειο testDiat.exe το norton το βλεπει σαν μολυσμενο και το κανει delete. οταν τρεχω το αρχειο instDiat.exe γίνεται η εγκατασταση. Τρέχω το πρόγραμμα από το εικονίδιο που δημιουργιθηκε στην επιφανεια εργασιας και μου βλαζει το παρακατω μήνυμα " Η εκκίνηση αυτού του προγράμματος δεν είναι δυνατή επειδή το στοιχειο borlndmm.dll λείπει από τον υπολογιστή σας .Η επανάλυψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα" Ξανακάνω την εγκατάσταση αλλα πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει .....τι να κάνω !!!!
  10. το ένα αρχειο ελιναι "μολυσμένο". Εγώ έχω win 7 ultimate 64 bit και το προγραμμα δεν τρεχει βγαζει σφαλμα . Απο τις εικονες φαίνεται πολύ καλό μακάρι να καταφέρετε να το κάνετε να δουλέψει σε win 7 64 bit !!!!!
  11. Στο αρχειο της πολεοδομιας και φωτοπτυπια ότι σε ενδιφερει και μετα κατεθεσε φάκελο με όλα τα στοιχεια και φωτογραφίες και βάλε το παλουκι στον πισινο του υπάλιλου
  12. Το θεμα νομιζω οτι ειναι απλο. Πας στο αρχειο της πολεοδομιας και βλεπεις το τοπογραφικο της αδειας και αν υπάρχει βεβαίωση για τον δρόμο οτι πουπαρχει του 85 (μέσα στο φάκελο της άδειας). Μετά πας στον υπάληλο της πολεοδομιας και την τριβης στα μουτρα!!!!
  13. kasvan ακους τι λες τωρα !!!!! χα χα χα εχετε πολυ γελιο . πολυ πανικο βλεπω !! μην φοβαστε σε λιγο δεν θα εχει δουλεια κανενας " δυστυχως επτωχευσαμεν κυριοι " εχει να πεσει πειναλογκα ..... βαλτε κανα μαρουλι να σωθητε ...............
  14. το GPS είναι ένα εργαλείο που διευκολύνει τη δουλειά μας : όπως το ειπες φιλε μου .εσυ με τι κανεις εξαρτηση με gps ή με γεωδετικο σταθμο και όδευση όπως αναφέρει το βασιλικο διάταγμα που επικαλουνται οι αγρονομοι τοπογραφοι. Αν κανεις με gps το hepos και τα τριγωνομετρικα για μενα ειναι το ιδιο πραγμα. hepos = κτηματολογιο. τα τριγωνομετρικα του κτηματολογιου εχουν μεγαλυτερη αποκλιση μεταξυ τους δεν μιλαμε για 2 ή 3 πόντους τωρα!!
  15. Με το σκεπτικο αυτό πρέπει οι πολιτικοι μηχανικοι να υπογραφουν μονο στατικα.γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους.Ούτε κατοψεις, ουτε τοπογραφια,ουτε ηλεκτορμηχανολογικα,υδαυλικα κλπ. (για πασα μα..κια! !!!) ο καθενας στον τομεα του. Γιατί τοτε και οι αρχιτεκτωνες πρεπει να διαμαρτιριθουν γιατι ο καθε ασχετος πολιτικος μηχανικος αντι για σπιτι σχεδιαζει εργατικες κατοικιες !!! πως θα γινει . Τα βαζεται ολοι με τα ΤΕΙ τωρα που δεν εχεται καθολου δουλεια αλλα ετσι ειναι οι ελληνες . Πόσοι απο εσας τους μαγαλομηχανικους δεν εχεται παρ4ει τα πτυχια σας απο ΙΤΑΛΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΡΩΣΣΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ κλπ ειναι όλα ισαξια μεταξύ τους δεν νομιζω... Ξέρω πολους πολιτικους μηχανικους που υπογραφουν τοπογραφικα,στατικα, μηχανολογικα και δεν εχουν ιδεα. Αν του δωσεις γεωδετικο σταθμο το περναει για φωτογραφικη μηχανη και αυτός ομωςΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ !!!! ΕΛΕΟΣ. για εμενα πρέπει να αξιολογιθουν όλοι . και κατι άλλο .Όταν κανεις εξαρτηση μεσω hepos τι διαφορα εχει το δαχτυλο του εργων υποδομης απο του πολιτικου μηχανικου,αγρονομου τοπογραφου,τοπογραφου ΤΕ ............
  16. 1)ολοι οι ΠΜ εχουν καλαβισει το καλαμι ,το παιζουν ξερολες και υπογραφουν τα παντα αφου πρωτα εχουν βαλει αλλους να τους τα φτιαξουν οπωσ μηχανολογικα,αρχιτεκτωνικα ,ηλεκτρολογικα,κλπ....... 2)εχουν γνωμη για ολα και στο τελος εχουν πει μ@λ@κ..ς σου πετανε κια ενα για παραδειγμα " εγω δεν ειμαι τοπογραφος !!!!!" για να βγαλουν και την ευθυνη απο πανω τους ,αλλα κατα αλλα υπογραφουν τα ΠΑΝΤΑ !!!! ΜΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 200 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
  17. συνάδελφοι ολοι οι πολιτικοι μηχανικοι σε εμας τους Εργων Υποδομης ερχονται και για απλα τοπογραφικα και για κτηματολογιο και δασαρχειο.. Το να κανεις μια εξαρτηση μεσω Hepos δεν νομιζο οτι η ακριβεια της μετρησης εχει σχεση με το ποιος θα πατησει το κουμπι του GPS .αυτα για την ιστορια. Ας σταματηση αυτη η αλητεια του ΤΕΕ τελος παντων .Τα κολεγια του εξωτερικου με σπουδες 4 χρονων εχουν τα ιδια δικαιωματα με τα ΑΕΙ της Ελλαδας και ειναι ισαξια των ΤΕΙ . Ενα εχω να σας πων ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ..... Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...ΕΜΕΙΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ .... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ......ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!! αν και βάση της παρακάτω απόφασης νομίζω οτι με το hepos είμαι ΟΚ!!!! ΔΤΕ/β/34285/735/24-09-2010 (http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1488) περιμενω απάντηση ......
  18. συναδελφοι οσοι ξερουν απο εργοταξιο και δυσκολο πεδιο μονο leica σε total station και trimble σε gps !!!!! εχουν κατι παραπανω σε money !!!! αλλα ειναι top !!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ))
  19. Συνάδελφοι συμμερίζομαι όλες τις παραπάνω απόψεις αλλά θα ήθελα να πω και εγώ με την σειρά μου τις δικές μου απορίες. 1) με έχουν ενημερώσει ότι οι ακρίβειες του hepos είναι στον πόντο και όσο για τα υψόμετρα η Trimble χωρίς να θεωρηθεί αυτό διαφήμιση υποστηρίζει ότι διαθέτει μοντέλο εδάφους που το έφτιαξε για το κτηματολόγιο μαζί με την μελέτη του hepos απλά το κτηματολόγιο δεν πλήρωσε για αυτό !!!! 2) τα πιο πολλά τριγωνομετρικά της Ελλάδας είναι κουνημένα ή ξυλεμένα ή στραβά ή τα έχουν μετακινήσει . 3) κυκλοφορεί ένα αρχείο excel με τα τριγωνομετρικά της Ελλάδας τα οποία δεν ξέρουμε αν είναι απολύτως σωστά ,πολλοί όμως τα χρησιμοποιούν !!! 4) άποψη μου είναι ότι κάποια στιγμή θα καταργηθεί το ΕΓΣΑ και όλα θα είναι σε HEPOS και αυτό δεν είναι φαντασια μου το έχω ακούσει και σε υπηρεσίες να το συζητούν και τότε τι θα κάνουμε …> αναγκαστικά hepos. 5) Και τέλος αφού το hepos έχει την υπογραφή του κτηματολογίου και την ευθύνη του κράτους και εφόσον η τεχνολογία προχωράει γιατί το κουράζουμε τόσο??? Με αυτό το σκεπτικό ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι και τα gps μετράμε σωστά ανά πάσα στιγμή και ώρα??? Αναγκαστικά κάνεις κάποιες παραδοχές και προχωράς !!!!!! Περιμένω τα σχόλια σας !!!!!!!
  20. Κληροτεμάχιο Οι εκτάσεις γης, που προήλθαν από παραχώρηση, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της εποικιστικής νομοθεσίας (ισχύει ο Α.Ν. 431/68 ο οποίος απαγορεύει την κατάτμηση κλπ)
  21. ο φιλος μιλαει για την civil shop στην Λαμία. Ενας γνωστος μου από Πάτρα έχει south κινεζικο και αυτος μου έχει αναφέρει οτι του παρουσιάζει πολυ συχνα κολίματα. Τα gps γενικα ειναι ακριβα μηχανιματα και με ημερομηνια λειξεος οσο και αν σας φενεται παραξενο.Εχω δουλεψει και trible και αυτα πανακριβα και απο κολιματα και φθορες στα καλοδια και δυσλειτουργια στο bluetooth καθε μερα.. Για αυτο κινεζικο και παλι κινεζικο τουλαχιστον ειναι φτινο και δεν κλες τα λεφτα σου !!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.