Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Astrolavos

Core Members
  • Περιεχόμενα

    380
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.725 profile views

Astrolavos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

54

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όσοι συνάδελφοι αντιμετώπισαν το πρόβλημα που προανέφερα, ας ξαναπροσπαθήσουν. Διορθώθηκε το ζήτημα.
  2. Κατά το ανέβασμα των εγγράφων (επέλεξα πιστοποίηση με ηλεκτρονική υπογραφή) αντιμετώπισα σφάλμα. Το αντιμετώπισε και κανείς άλλος; "Πρόβλημα στον έλεγχο του ταυτοποιητικού στοιχείου. Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό σας δεν έχει εκδοθεί από κάποια από τις επιτρεπτές αρχές (ΑΠΕΔ)" Έχω βγάλει κανονικά εν τω μεταξύ την ηλεκτρονική υπογραφή μέσω ΑΠΕΔ και είναι έγκυρη.
  3. Καλημέρα σας, όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ συμπληρώστε ένα ερωτηματολόγιο με θέμα "Αξιολόγηση μακροπρόθεσμων αλλαγών της αστικής κινητικότητας μετά από την πανδημία της COVID-19 στην Ελλάδα", στα πλαίσια της εκπόνησης μιας Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για τη συμπλήρωση του. Σας παραθέτω τον σύνδεσμο του ερωτηματολογίου: https://bit.ly/3qlFnS3 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλημέρα σας, όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ συμπληρώστε ένα ερωτηματολόγιο με θέμα "Αξιολόγηση μακροπρόθεσμων αλλαγών της αστικής κινητικότητας μετά από την πανδημία της COVID-19 στην Ελλάδα", στα πλαίσια της εκπόνησης μιας Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για τη συμπλήρωση του. Σας παραθέτω τον σύνδεσμο του ερωτηματολογίου: https://bit.ly/3qlFnS3 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η λύση πάντως!! Το περνάμε αρχικά ως υγραέριο, αν προλάβουμε μέχρι να τελειώσουν οι παρεμβάσεις, να συνδεθούμε, τροποποιούμε το έντυπο παρεμβάσεων και κάνουμε την παρέμβαση σε λέβητα Φ.Α. Αν όχι το αφήνουμε ως υγραέριο και ας αποφασίσει μετά ο πελάτης τι θα κάνει με τον λέβητα. Και εμείς νόμιμοι και σωστοί ως προς το πρόγραμμα και ο πελάτης ικανοποιημένος.
  6. Τώρα κατάλαβα, άρα λες να την περάσω την επέμβαση ως λέβητα υγραερίου στο έντυπο και να τη γυρίσω σε φυσικό αέριο όταν έρθει η σύνδεση. Αλλά θα κάνω και μια μάλλον χαζή ερώτηση. Αν επιδοτηθεί ως λέβητας υγραερίου και έπειτα είτε από τον Β' Επιθεωρητή είτε έως το κλείσιμο του προγράμματος συνδεθεί με το δίκτυο Φ.Α., δεν αλλάζει το φυσικό αντικείμενο της παρέμβασης; Εκτός φυσικά και αν έχω δυο πρόχειρες μπουκάλες να τις συνδέω και αποσυνδέω κάθε φορά που κάποιος έρχεται να ελέγξει το σπίτι. Σε ευχαριστώ πάντως για την πρόταση, δεν την είχα σκεφτεί.
  7. Σας ευχαριστώ πολύ και του δυο. Έλαβα και απάντηση το helpdesk την οποία και επισυνάπτω. Επομένως παίζεις κορώνα-γράμματα. Γιατί σε περίπτωση που δεν προλάβεις να συνδέσεις τον λέβητα και δεν καταφέρεις να πετύχεις με άλλο τρόπο το επιθυμητό ποσοστό εξοικονόμησης σε σχέση με το Α' ΠΕΑ, θα υποστείς και τις αντίστοιχες μειώσεις στο ποσοστό επιχορήγησης.
  8. Σωστή η παρατήρηση σχετικά με το υγραέριο. Γενικά δεν υπάρχει καμία διευκρίνιση με το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο κι αν έψαξα. Πόσο μάλλον όταν δεν ζητάει το πρόγραμμα κάποια βεβαίωση σύνδεσης, είτε προγενέστερα είτε μεταγενέστερα, με το δίκτυο. Δεν μου έχει ξανατύχει αντίστοιχη περίπτωση και είναι οριακό το ζήτημα εάν τεθεί στην κρίση του ενεργειακού επιθεωρητή, πόσο μάλλον όταν το Β' ΠΕΑ θα γίνει από ένα ξεχωριστό άτομο.
  9. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούμε να επιλέξουμε την παρέμβαση εγκατάστασης λέβητα φυσικού αερίου, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν υφιστάμενη σύνδεση. Η περιοχή "σκάβεται" αυτήν την περίοδο και πιθανόν κατά την φάση υλοποίησης του προγράμματος να έχει ο πελάτης μου ήδη συνδεθεί στο δίκτυο. Ευχαριστώ,
  10. Όριο εισοδηματικού κριτηρίου ένταξης είναι τα 50.000 ευρώ (ατομικό) και 60.000 ευρώ (οικογενειακό). Είναι αρκετά χαμηλότερα από τα προηγούμενα προγράμματα. Ενδέχεται να αλλάξουν;
  11. Συνάδελφος που αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα με ένα έργο κινήθηκε δικαστικά και δικαιώθηκε λαμβάνοντας τους αντίστοιχους τόκους, 2 χρόνια μετά.
  12. Μέχρι ποιο στάδιο είναι δυνατό να φτάσει κάνεις? Δηλαδή σε ποιο στάδιο δεσμεύεται το ποσό? Σε περίπτωση επιλογής δανείου επισυνάπτουμε στην παρούσα φάση κι άλλα δικαιολογητικά?
  13. Πέρα από την οικοδομική άδεια ή/και βεβαίωση ρύθμισης αυθαιρέτου υποβάλλεται και κάποια Υ.Δ. περί νομιμότητας? Στη σελίδα 17 του οδηγού εντοπίζω τη σχετική φράση.
  14. Απλά θεωρώ ότι η ΑΠΥ αφορά την έκδοση νέου ΠΕΑ. Δηλαδή πιθανόν εφόσον δεν γίνει η ανάκληση, να μην αποδοθεί στο τέλος το σχετικό ποσό στον Ιδιώτη από το Πρόγραμμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.