Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

astegos

Members
  • Περιεχόμενα

    61
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

astegos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εύγε στο Γενικό Διευθυντή! Θέλω να προτείνω κάποια θέματα για το επόμενο έγγραφο: Α.Ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή, κατά κύριο λόγο όταν ξημερώνει! Β.Η γη γυρίζει γύρω από τον άξανά της αλλά και γύρω από τον ήλιο. Βέβαια, όλα είναι σχετικά (εκτός ίσως από την ταχύτητα του φωτός και της πολεοδομίας) κ.λ.π.
  2. Εγώ απλά να θυμίσω την παρέμβαση του προέδρου του ΤΕΕ προς τις ΥΔΟΜ της Αττικής πριν από δύο χρόνια για να ζητούν φορολογική ενημερότητα!!! Με αγάπη!
  3. Επανέρχομαι και πάλι. Με βάσει ποιο νόμο προκύπτουν τα 1000 μέτρα?
  4. Δημήτρη τίποτα από τα παραπάνω. Παραμένει εκτός σχεδίου χωρίς καμία ένταξη Μιλάω για γήπεδο και όχι οικόπεδο όπως λάθος γράφω παραπάνω
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω για έκδοση άδειας οικοδομής κατοικίας σε οικόπεδο που το 1940-1970 λειτουργούσε λατομείο. Στους τίτλους αναφέρεται ως παλαιό λατομείο με ερειπωμένα κτίσματα.
  6. Συνάδελφοι τα πράγματα είναι απλά. Μια υπηρεσία αρμόδια για την κατεδάφιση (μόνο μια!), χρήση εξωτερικού εργολάβου - χωματουργού και ο λογαριασμός στον ιδιοκτήτη αυθαιρετούχο.
  7. Διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Το γεγονός ότι κάποιος δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό. Πολύ απλά εγώ που δεν πληρώνω χρεώνω για μια δουλειά 100 και εσύ που πληρώνεις θα πρέπει να χρεώνεις 140.
  8. Συνάδελφοι, πέραν από την άδεια έχει κάνει κάποιος την διαδικασία παράδοσης αεκκ και χορήγηση βεβαίωσης κλπ για εργασίες κατεδάφισης? μια εταιρία που πείρα στην Αθήνα μου επισήμανε ότι πρέπει να πάρω τους δικούς τους εργολάβους και έμεινα παγωτό.
  9. Συνάδελφοι καλημέρα, έχω την εξής απορία: Σε περιοχή χρήσης γης χονδρεμπόριο (άρθρο 7 ΠΔ 1987) μπορεί κάποιος να ανοίξει "Praktiker" ή "Jumbo"? και πως (ή που) ακριβώς ορίζεται το χονδρεμπόριο σε αυτή την χώρα Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. GM o MAKAR παραλείπει το πρώτο βασικό τμήμα της εγκ25 και το αρχικό θέμα της. Αυτή αφορά οικόπεδα που βαρύνονται με αποζημιώσεις λόγο ρυμοτομίας. Στην περίπτωση που περιγράφω δεν υπάρχουν θέματα αποζημιώσεων κλπ. Εξάλλου στον ΝΟΚ στο άρθρο 7 δεν υπάρχει αναφορά ενώ στο άρθρο 12 σε οδηγεί στο τι να κάνεις αν δεν έχει διανοιχτεί/διαμορφωθεί η οδός
  11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ΤΟΠΟΓΑΒΡΕ αυτό που λες άκουγα κι εγώ στις πολεοδομίες και το επαναλάμβανα και εγώ ο ίδιος. Ψάχνοντας την νομοθεσία ΓΟΚ, ΝΟΚ κλπ έστω και τα διάφορα έγγραφα των υπηρεσιών δεν βρήκα κάτι που να το στηρίζει. Έχεις κάτι υπόψη σου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.