Μετάβαση στο περιεχόμενο

GURU7

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GURU7

  1. Δεν χρειάζεται πλέον θεώρηση μου είπανε στο ΤΣΜΕΔΕ τέλος του 2014, γιατί έχει περάσεισ το σύστημα.
  2. Όντως υπήρχε αυτό η οφειλή το 2014 τον δεκέμβριο. σήμερα που πέρασα μια βόλτα από την εφορία δεν υπάρχει πλέον.
  3. Ναι, έχουν ζητηθεί μερικές φορές από Πολεοδομίες για την έκδοση άδειας δόμησης.
  4. Καλησπέρα. Μπες στο Σύλλογο των Τοπογράφων όπου έχει αναλυτικές οδηγίες και υπόδειγμα για τα τοπογραφικά διαγράμματα για οικοδομικές άδειες. www.psdatm.gr
  5. Όπως ανέφερε σωστά ο συνάδελφος tpanag ισχύει ο όρος Ηλικία 35 ή 10 χρόνια ασφάλισης για υποχρεωτική ένταξη στον κλάδο της ειδικής προσαύξησης. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί κανείς να εξαιρεθεί με αίτηση στο ΤΣΜΕΔΕ (υπάρχει σχετικό έντυπο).
  6. Συνάδελφε, είμαι και εγώ στην αναζήτηση GPS διπλόσυχνου και θα καταλήξω όπως φαίνεται στο VIVA της Leica, γιατί το δούλεψα έξω στο πεδίο από ένα φίλο που το έχει αγοράσει πρόσφατα. Είναι πολύ δυνατό σε σχέση με το R8 και GR3. Το μόνο που με κάνει να σκέφτομαι ακόμα είναι η τιμή του, αλλά νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Αν τελικά αποφασίσεις να το αγοράσεις πες μου μήπως καταφέρουμε καμιά καλύτερη τιμή και οι 2 μαζί. Πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα για το VIVA.
  7. Στα πλαίσια της αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιστημόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών, ολοκληρώθηκε η διαδικασία διορθωτικής υποβολής στις 10/03/2010. Έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων, η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε 15 ημέρες. Η ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών αναμένεται να ξεκινήσει από τις 31/03/2010. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  8. Νομίζω ότι υπάρχει μια εταιρεία στην Κρήτη (TOPEK). Δες εκεί στην ιστοσελίδα της.
  9. Φίλε μου, εγώ έχω ένα TS06 της Leica FlexLine και επειδή το έψαξα πριν το αγοράσω θα σου πω ότι δεν έχουν καμία σχέση. Ναι μεν, ανήκουν στον ίδιο όμιλο αλλά είναι διαφορετικά όργανα. Τα GEOMAX ούτε ατέρμονη έχουν, ούτε μπαταρίες λιθίου (μεγάλη διάρκεια). Εξαρτάται ακόμη και από την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει ο καθένας. Δες και αυτό πριν αγοράσεις.
  10. Παιδιά, Το πρόγραμμα προκηρύχθηκε. Μπορείτε να το βρείτε στο εξής Link: http://www.espa.gr/Greek/News.aspx?newsid=139.
  11. Koitaxe na deis. Ego exo to leica smart rover 1200+ kai eimai poly euxaristimeni. Kai texniki ypostirixi me ta paidia apo ti leica exo opote xreiazomai kai ta panta ola...!! Kai na pliroseis perissotero etsi ki allios tha to vgaleis kai me to parapano me tis douleies pou tha teleioneis pio grigora kai eukola. H axiopistia dystyxos tou exoplismou exei sxesi kai me to kostos.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.