Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kpipis

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kpipis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ενημερωτικά στο helpdesk μου απάντησαν πως εφόσον δεν το αναφέρει ο οδηγός δεν χρειάζεται, αλλά νομίζω ότι είναι λάθος η απάντηση. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τον λογαριασμό τραπέζης, όπου ο οδηγός αναφέρει πως χρειάζεται μόνο για πολυκατοικία τύπου Β, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που θα γίνουν κοινόχρηστες παρεμβάσεις θα πρέπει να ανοίξει στο ΑΦΜ της πολυκατοικίας οπωσδήποτε και για τύπου Α (για τις κοινόχρηστες παρεμβάσεις). Η απάντηση και εδώ από το helpdesk ήταν "Δελφική"....
  2. καλημέρα, σε διώροφο κτήριο με 2 ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες, θα γίνει αίτηση πολυκατοικία τύπου Α με παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους, δεν έχουν κοινόχρηστο ρολόι ρεύματος. Θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν να υποθέσω? ευχαριστώ και χρόνια πολλά.
  3. Δεν θέλουν να μπω στο σπίτι τους λόγω κόβιντ. οκ θα λυθεί τελικά...
  4. Σε περίπτωση πολυκατοικίας τύπου Α, που θέλουν να ενταχθούν τα 2 από τα 4 διαμερίσματα και οι 4 συναινούν για τους κοινόχρηστους χωρους, το Α ΠΕΑ, πρέπει να περιλαμβάνει και τα 4 διαμερίσματα? Αν όχι οκ, αν ναι: Τι γίνεται στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των άλλων δύο διαμερισμάτων δεν σου επιτρέπουν να κάνεις συλλογή στοιχείων?
  5. Καταγράφω για βοήθεια όλων απαντήσεις που βρήκα και θέτω νέα ερωτήματα έχει ασχοληθεί κάποις με ΟΤΚΖ? έχω τα εξής βασικά ερωτήματα 1. θα πρέπει τελικά να καταγραφούν ένα ένα όλα τα οχήματα που έχουν παραληφθεί, Ναι, πρέπει να καταγραφούν όλα τα οχήματα με το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, στην περίπτωση των ΟΤΑ καταγράφωνται συνολικά με το ΑΦΜ του ΟΤΑ. 2. θα τα περάσουμε ως παραλαβή αποβλήτων και με τή διαδικασία ανάκτησης? R4? Θα τα περάσουμε με R12 & R13(για όσαν δεν έχουν απορυπανθεί μέχρι το τέλος του έτους) 3. Από την διαδικασία ανάκτησης, προκύπτουν πολοί κωδικοί ΕΚΑ, αλλά το σύστημα μου δίνει μόνο μια θέση, πως το αντιμεωπίσατε? Βάζοντας R12 & R13!!! Νέα ερωτήματα 1. Ελαστικά και ανταλλακτικά τα οποία πωλούνται ως ανταλλακτικά σε ιδιώτες πως καταχωρούνται? ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ1 έχω στείλει email στο ΥΠΕΚΑ αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ΥΓ2 Σχόλια διορθώσεις...
  6. καλημέρα, το λογικό είναι να γίνει απόδεκτό. Όμως 100% ΔΕΝ προκειται να το δεχτούν. Έχει γίνει μεγάλο ζήτημα με αυτό το θέμα. Το μόνο που μπορείς είναι να απευθυνθείς στον Δ/ντη για να κάνει ερώτημα στο υπουργείο να λήξει το θέμα. Σ
  7. καλημέρα, γνωρίζει κάποιος και ποια είναι η απόφαση με την οποία μπορεί κάποιος να κάνει χρήση άλλουνού (αδειοδοτημένου) τρέιλερ με μια απλή υπεύθυνη δήλωση? (πρόσφατη)
  8. Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου: μίλησα με το Βιομηχανίας. Η απάντηση είναι ότι υπάρχει κενό στην περιβαλλοντιή αδειοδότηση στο παραπάνω θέμα και προωθείται απόφαση ώστε να μπορούν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις να θεωρούν τις ΠΠΔ των μεταποιητικών δραστηριοτήτων κάτω απο 10kw. Εαν πάρει χαμπάρι κάποιος την απόφαση ας μας ενημερώσει όλους... *ΥΓ. εμπλέκω το ΥΠΕΚΑ γιατί πρόκειται για μονάδα ανακύκλωσης και απαιτείται η εγγραφή της στα μητρώα του και ζητάνε θεωρημένες τις ΠΠΔ.
  9. καλημέρα και πάλι, κανένας συνάδελφος δεν έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.