Μετάβαση στο περιεχόμενο

olgamich

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

olgamich's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μηχανικός ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ από το 1978 έως σήμερα, ασφαλίζεται παράλληλα στο ΤΕΒΕ λόγω δεύτερης εργασίας το 1984. Διεγράφη από το ΤΕΒΕ το Σεπτέμβριο του 1995 βάση σχετικού νόμου, με προηγούμενες οφειλές στο ΤΕΒΕ. Βγαίνοντας τώρα στη σύνταξη είναι υποχρεωμένος να πληρώσει στο ΟΑΕΕ το κλάδο υγείας από το 2010 έως σήμερα. 1) Γνωρίζει κανείς τι υποχρεούται να συνολικά να πληρώσει? και 2) οι οφειλές έως το 1995 παραγράφονται λόγω εικοσαετίας ή πληρώνονται κανονικά? Να σημειωθεί ότι το ΟΑΕΕ δεν έχει ζητήσει ποτέ να τακτοποιηθούν οι οφειλές του ασφαλισμένου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
  2. Πιστεύετε οτι με αυτή τη κίνηση "υποχρεώνω" και τον γείτονα να μπει σε διαδικασία τακτοποίησης? Να σημειώσω οτι ο πελάτης μου προχωρά στη διαδικασία τακτοποίησης μετά απο καταγγελία στο ακίνητό του. Ευχαριστώ θερμά!
  3. Σκέφτηκα και εγώ να κοπεί το υπόστεγο αλλά θα ήθελα να βρεθεί μια εναλλακτική λύση πριν προτείνω αυτή, μιας και είναι χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες. Τα δύο όμορα οικόπεδα είναι εντός οικισμού σε μικρό χωριό, έχουν και οι δυο ιδιοκτησίες συμβόλαιο. Κτηματολόγιο δεν υπάρχει. Στη μια ιδιοκτησία υπάρχει κατοικιά προ του 55 και στην άλλη του 70. Το υπόστεγο ενώνει αυτές τις δύο ιδιοκτησίες. Ευχαριστώ για την απάντησή σας.
  4. Καλημέρα σας, πληρώνουμε εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ για τα ΠΕΑ? Ευχαριστώ.
  5. καλή σας μέρα, θα ήθελα την γνώμη σας στη παρακάτω υπόθεση. Αυθαίρετη κατασκευή υποστέγου (με ελενίτ) παραβιάζει τα όρια της ιδιοκτησίας και μπαίνει στα όρια της διπλανής ιδιοκτησίας κατά 1,5 μέτρο. Οι 2 γειτονικές ιδιοκτησίες ανήκουν σε δύο αδέρφια. Ποιός πιστεύετε ότι είναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.