Μετάβαση στο περιεχόμενο

yian

Core Members
  • Περιεχόμενα

    3.468
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    9

File Comments δημοσιεύτηκε από yian

  1. ευχαριστούμε, τα έβαλα όλα σε ένα rar αρχείο τακτοποιημένα.

    Η ηλεκτρονική υποβολή (τουλάχιστον του Παραρτήματος Β) γίνεται πλέον ηλεκτρονικά από το www.notifybusiness.gov.gr με τα στοιχεία εισόδου του taxisnet του ιδιώτη.

  2. Ευχαριστούμε!

    Και πόσο τυχεροί είναι οι συμβολαιογράφοι που εκδίδει ο σύλλογός τους τόσο ξεκάθαρες και ευανάγνωστες εγκυκλίους (και με παραδείγματα παρακαλώ). Μπράβο τους!

  3. Ενημερώθηκε το αρχείο Έλεγχος Κύριας και Μοναδικής Κατοικίας κατά το άρθρο 19.3 και προστέθηκαν στα συνημμένα τα excel Ελέγχου Κύριας Κατοικίας 4178 και Έλεγχος Κύριας και Μοναδικής άρθρο 19.

  4. καλημέρα,

    Θα προτεινα τα υποψιν αρχεια να μπουν σε ενα zip,ουτως ωστε να μην ψαχνουμε καθε φορα την νεα ενημερωση ανα αρχειο αλλα συνολικα.....

    Δυστυχώς εάν μπουν όλα σε ένα zip αρχείο, θα πρέπει να ξανα ανεβαίνει όλο το αρχείο όταν γίνεται ενημέρωση έστω και ενός διαγράμματος.

    Όπως είναι τώρα τα αρχεία, ο καθένας έχεις την επιλογή να κατεβάσει ή να χρησιμοποιήσει μόνο το ενημερωμένο αρχείο.

     

    Στην αρχική σελίδα υπάρχουν λεπτομερείς περιγραφές για το ποια αρχεία ενημερώθηκαν και πότε έγινε η κάθε ενημέρωση.

    Επιπρόσθετα, σε κάθε ενημέρωση τα παλαιά αρχεία σβήνονται και στα συνημμένα θα βρίσκοντα πάντα τα ενημερωμένα.

  5. Ωραία προσπάθεια αλλά παρατήρησα κάποια προβλήματα:

     

    - Στη καρτέλα ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ βάζοντας μια πληρωμή επιστρέφει "runtime error 13, Type Mismatch" και επιπλέον τo ποσό αναγράφεται στην αντίστοιχη καρτέλα αλλά δεν αφαιρείται από το σύνολο.

    - Όσες νέες καταχωρήσεις ποσών και να γίνουν από τη καρτέλα ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ στο ίδιο όνομα, πάντα φαίνεται η τελευταία και όχι αθροιστικά μαζί με τις προηγούμενες.

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.