Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nikosantonakas

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.827
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

nikosantonakas last won the day on Μάρτιος 2 2014

nikosantonakas had the most liked content!

5 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Website
    http://antonakas.blogspot.gr
  • Skype
    mixa-Nikosantonakas

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    πλωμαρι-λεσβου
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikosantonakas's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

121

Φήμη στην κοινότητα

  1. επανέρχομαι στο προηγούμενο..για στέγαστρο με μεταλικους σωλήνες κ επικάλυψη λαμαρίνα (παράβαση αναλυτικού) το σύστημα ζητάει δελτίο δομικής τρωτότητας .Ανεβάζω οτι δεν απαιτείται λόγω παράβασης αναλυτικού?
  2. καλησπέρα, 1.υπάρχει αποθήκη 12τμ με υψος κορφιά 2.80μ και βάσης στα 2.10μ.Θα πάει ΚΑΤ3 σύμφωνα με το μέσο ύψος? 2.ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτούμενες διαστάσεις για αντλιοστάσιο?Το μόνο περιορισμό που βλέπω στο αρθρ3 του π.δ24-5-85 ,ειναι το ύψος 2,50μ
  3. καλημέρα ,κατά την υποβολή των δικαιολογητικών για αυθαίρετα στεγαστρα,που υπολογίζονται με αναλυτικό.το σύστημα απαιτεί ανάρτηση Δ.Κ. κ δελτίο δομικής τρωτότητας.Ανεβάζω το Δ.Κ της Ο.Α. με αποτύπωση των στεγάστρων χωρίς υπολογισμό κάλυψης-δόμησης?Δελτίο δομικης τρωτότητας για τα στέγαστρα??
  4. καλημέρα Ακη,ευχαριστώ κ χρόνια πολλα,ομως πως βγαινει η κατηγορία?στα δικαιολογητικά μου ζητά δκ (αφορα Ο.Α του86)
  5. καλημερα ,οταν εχω στεγαστρο σε επαφη με το κτιριο που υπολογιζεται με αναλυτικο χωρις αλλη παραβαση,κανω ελγχο καλυψης δομησης για την κατηγορια (μετραει στη καλυψη-δομηση)?
  6. καλημέρα καλή εβδομάδα εκτός σχεδίου οικόπεδο 4,5 στρ άρτιο και οικοδομήσιμο μεχρι την απόφαση του ΣΤΕ.Υπάρχχουν 4 μικρά κτίσματα όλα χωρίς ΟΑ,το ένα εξ αυτών πριν το 55.Τα ερωτήματα είναι 1.το προ του 55 μου δίνει την δυνατότητα ,να αποφύγω την κατ5 και να υποβάλλω δήλωση υπαγωγής? 2.με ποιους όρους δόμησης συγκρίνω μετά την απόφαση του ΣΤΕ?
  7. 1)"ι) το σύνολο των αυθαιρέτων κατασκευών ανά διηρημένη ιδιοκτησία ή ανεξάρτητο κτίριο είναι μικρότερο σε επιφάνεια από 25 τ.μ.," η ερώτηση μου είναι αν το σύνολο των αυθαιρέτων κατασκευών κατ4 στην ιδιοκτησία είναι πχ 40τμ ,αλλά σε κάθε ένα ανεξάρτητο κτίριο εντός της ιδιοκτησίας είναι μικρότερο σε επιφάνεια από 25 τ.μ. απαιτείται Μ.Σ.Ε.? 2)Τριόροφη κατοικία με εμβαδό ορόφου 51τμ δηλ σύνολο 153τμ,κατασκευάστηκε μεγαλύτερη κατά πλάτος και μήκος με τελικό εμβαδόν 60τμ /οροφο δηλ σύνολο 180τμ κατ4,μπορώ να εξετάσω απαλλαγή απο Μ.Σ.Ε. σύμφωνα με την ια) κατακόρυφα φορτία<20% για κατηγορία σπουδαιότητας Σ2 Στην ιδιοκτησία υπάρχει κ άλλο κτιριο που έχω αύξηση κατακορύφων φορτίων <20%
  8. καλημέρα Δημήτρη ,ειναι ο ιδιος ιδιοκτήτης ,δεν υπάρχει σύσταση.. αναλυτικός,ευχαριστώ
  9. ενωποίηση 2 κατοικιων(διαμερισμάτων) σε όροφο κτιριου χωρίς σύσταση Ο.Ι.αποτελεί διαμερισμάτωση ή αλλαγή διαρύθμισης?
  10. καλημέρα ,έχω περπτωση αυθαίρετης προσθήκης σε υφιστάμενο με Ο.Α.,της οποίας το διαγραμμισμένο τμήμα,'οπως φαίνεται στο παρακάτω σκαριφημα ,συμφωνα με την Ο.Α.βρίσκεται εκτός ιδιοκτησίας, της οποίας το όριο συμπίπτει με την οικοδομική γραμμη(υπαρχει σχέδιο π'ολης).Το τοπογραφικό της αδείας του 1993 (χωρίς συντεταγμένες),εχει απόκλιση απο νέα καταμετρηση σύμφωνα με την οποία, το όριο του ακινήτου τελικά συμπεριλαμβάνει κ το τμήμα που σύμφωνα με την άδεια έμενε εκτός ιδιοκτησίας-οικοδ γραμμης.Το αντιμετωπίζω σαν παραβίαση πρασιας (προβλέπεται πρασιά 3μ)και κατ5?καποια διαφορετική προσέγγιση?
  11. Επιστημονικά δεν συμφωνώ ουτε με το 2.,ομως εδώ δυστυχως εξετάζουμε με τον 4495 και επαναλαμβάνω το ερώτημα γενικώτερα ,αν η ΥΔ >15τμ ,λόγω μετατόπισης (χωρίς αλλαγή ΦΟ)δημιουργεί υποχρέωση ΜΣΕ?
  12. Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση για το 2 θεωρείς ότι δεν απαιτείται ΜΣΕ ΄διότι η αυθαιρεσία ειναι <15τμ για κάθε κτίριο,το ίδιο και εγώ (ασχέτως αν έχει τροποποιηθεί ο ΦΟ).Τότε για το 1. γιατί βαζεις επιστημονικά κριτήρια?Βέβαια η ερώτηση στο 1. αφορά κυρίως αν η ΥΔ λόγω μετατόπισης δημιουργεί υποχρέωση ΜΣΕ?
  13. καλημέρα,2 ερωτήματα που ίσως έχουν ηδη απαντηθεί,αλλά δύσκολα θα τα βρώ μέσα σε αυτή την ενότητα 1 σε κτιριο κατοικιών 120τμ έχω αυθαιρεσία επιπλέον 18τμ <25ΤΜ απο την ΟΑ ,λόγω αύξησης του μήκους του κτιρίου απο κατασκευής. Δεν χρειάζεται Μ.Σ.Ε ...Αν επιπλέον προκύπτει ΥΔ 20 τμ λογω μετακίνησης του κτιρίου απο την προβλεπόμενη θέση στην ΟΑ ,τότε απαιτείται ΜΣΕ? 2. Σε ακινητο με 2 κατοικίες η ΥΔ είναι για την κάθε μια 15τμ (σύνολικά στη δήλωση 30τμ ) ,απαιτείται ΜΣΕ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.