Μετάβαση στο περιεχόμενο

nqm

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nqm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το ποσό δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είμαστε να χαρίζουμε..
  2. Συγγνώμη αν ειναι offtopic αλλα δεν ήξερα που να το αναρτήσω: Πληρώθηκε εκ παραδρομής λάθος ποσό για πόρους υπέρ ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ. Ξέρει κανείς πως έχει η διαδικσία για επιστροφή του ποσού και αντικακάστασή του με το ορθό?
  3. Χαίρετε. Αν κατά τον ΝΟΚ (αρ. 14, παρ. στ) επεκτείνουμε την οικοδομή εντός της ελάχιστης όπισθεν απόστασης Δ προκειμένου να εξασφαλιστεί μήκος πλευράς κτιρίου 9,0 μ, τότε μπορούμε επίσης να τοποθετήσουμε ανοίγματα στην πίσω όψη του κτιρίου? Ευχαριστώ
  4. Χαιρετώ. Προσπαθω να τακτοποιησω αυθαιρεσιες ακινητου σε οικοπεδο με κλιση. Το προβλημα είναι το εξης: Επεκταθηκε ο χώρος της σταθμης του Υπογείου κατα πολλα τετραγωνικα με αποτελεσμα να εμφανιστει τελικα ενας νεος οροφος καρτων απο το ισογειο, ο οποιος κατα γοκ 85 ΔΕΝ θεωρειται ΥΠΟΓΕΙΟΣ. Ξερετε πως το περναω στο συστημα του 4178? Ως επεκταση περιγραμματος Υπογειου, ως κατασκευη νεου οροφου, ως κατι αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  5. Μια ερωτηση συναδελφοι: Επεξηγηση του υπομνηματος ξερουμε που υπαρχει? Και πιο συγκεκριμενα: Η παχια κοκκινη γραμμη (με νουμερο -2- στο υπομνημα) αντιστοιχει σε Δευτερευον Εθνικο Δικτυο ή σε κατι αλλο? Ευχαριστω.
  6. Για συγκεκριμενο πιεζομετρικο υψος σε μια θεση οσο αυξάνεται η ταχυτητα πεφτει η πιεση : z + p/(ρ*g) + V^2/(2*g) = πιεζ. υψος Συνεπως, αν πας στη θεση με το χαμηλοτερο πιεζομετρικο σου (εκει πουτελειωνει ο αγωγος αν δεν υπαρχουν στη διαταξη αντλιες), θετοντας ως πιεση τη μεγιστη που αντεχει α αγωγος στη παραπανω εξισωση, θα βρεις την ελαχιστη ταχυτητα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.