Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Pr3D@t0R

Members
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Kαλλιθέα Αττικής
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pr3D@t0R's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μου ήρθε σήμερα μέ'ι'λ απο το χελπντεσκ, το διόρθωσαν αυτοί το πρόβλημα που υπήρχε!!
  2. Έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικώς, αλλά και μέσω μέιλς ...... δυστυχώς ομως κανένα απολύτως νεότερο από το "μέτωπο" το άσχημο πως είμαι "στριμωγμένος στα σχοινιά", μιας και πιεζουν προμηθευτες και ιδιοκτητης.....
  3. Μέτα απο 10 περίπου εργάσιμες εγινε δεκτή η ανάκληση, χωρίς κάποιο χρηματικό πρόστιμο.....! Βέβαια ακόμα δεν εχω καταφέρει να ξεμπερδέψω γιατί ενω έγινε ανάκληση και η Χ επιθεώρηση αντικαταστάθηκε με την Υ Άνοιξα την «νεα» επιθεώρηση, βρίσκω τη σωστή επιλογή (Εξοικονόμηση κατ’οικον ΙΙ – Δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση ), Πατάω το κουμπί της καταχώρησης, ώστε να αποθηκευτεί και καθώς κανει refresh η σελίδα εμφανίζεται παλι η αρχική – λανθασμένη επιλογή!! (Σαν από λάθος της πλατφόρμας να μη μπορεί να κρατήσει στη μνήμη τη σωστή επιλογή) Δοκίμασα από διαφορετικούς browsers, laptop, κινητά, αλλά μάταια. Έχω φρΑκαρει άσχημα.... (φρΙκαρει για την ακρίβεια.... )
  4. Εκανα και εγω την πατατα μου...... Εκανα ένα λαθος και στην επιλογή «Λογος Εκδοσης Πιστιποιητικου» αντι να επιλεξω «Εξοικονομηση κατ’οικον ΙΙ – Δευτερη ενεργειακη επιθεωρηση Επελεξα ¨ Εξοικονομηση κατ’οικον – Δευτερη ενεργειακη επιθεωρηση ¨ Εστειλα mail, μου απαντησαν να κανω ανακληση, την εκανα επιτοπου, αλλα εδω και 5 εργασιμες δεν εχω "κανενα νεοτερο απο το μετωπο"...... Καμια ιδεα???? (εχω κανει μολις 10 ΠΕΑ, οποτε το ποσοστο ειναι ανω του 5% και εχω αγχωθει)
  5. ΧΧμμμ "ωραια", αρα ισως χρειαστει να κανω ανάκληση..... :/ (Εκανα οριστικη υποβολη, την Παρασκευη το βραδυ ....) Σε ευχαριστω παντως!
  6. Καλημερα συναδελφοι! Στο δευτερο ΠΕΑ δεν εχω βαλει σεναρια, το εκανα upload στο buildingcert και δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους. Εχει νοημα να προσθεσω καποια πιθανα σεναρια ή να το αφησω ως εχει και να το υποβάλλω οριστικά? Ευχαριστω!
  7. Καλησπέρα συνάδελφοι! Απορια: σε κτιριο επι της λεωφ. Συγγρου που θελουμε να ξαναβαφτουν οι οψεις του κτιριου (σε άλλο χρωμα) πρεπει να περασει από συμβουλιο λογω πλατους δρομου ? (Το κτιριο τη δεκαετια του 90 που ειχε κτιστεί ειχε περασει από επαε…) Ευχαριστω!
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι! Έψαξα να βρω κατι αντίστοιχο αλλά δεν τα καταφερα, αν κανω λάθος ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και παρακαλώ κάποιον mod να πράξει τα δέοντα! Σε κτιριο επι της Λεωφ. Συγγρού που έβγαλε αδεια τη δεκαετία του '90 και είχε περάσει ΕΠΑΕ ("λογω πλατους δρομου" της Συγγρού) γίνανε κάποιες "μικρο"αλλαγες στην οψη κατά τη διάρκεια της κατασκευής, τις οποίες και μου ζήτησαν τωρα να τακτοποιήσω. Γνωρίζετε μηπως αν θα πρεπει να περασει από Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα. Το ερώτημά σου μεταφέρθηκε στο παρόν. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  9. Αρα να φανταστώ ότι σε 2-3 ήμερες θα μας έρθουν, ετσι? Υπάρχει περίπτωση να μη μας έρθουν μέχρι τέλη του μηνα και μετα να πρέπει να πληρώσουμε και κάποιο πρόστιμο (σαν εκπροθεσμο)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.