Μετάβαση στο περιεχόμενο

jami

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jami

  1. Είναι τα ίδια κουμάσια με τους υπόλοιπους δικαστές που σε κάθε απεργία δεν χρονοτριβούν καθόλου και τις βγάζουν "παράνομες και καταχρηστικές".Ευχαριστούμε ΣτΕ!!!!
  2. Παιδία δεν χρειάζεται καν να συζητάμε για τις γειώσεις στις πρίζες!!Αν ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα της έλλειψης γείωσης τότε είναι δουλεία του εγκαταστάτη να του εξηγήσει την δουλειά της γείωσης!Αν ωστόσο ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να δεχτεί το μερεμέτι το οποίο σε ανύποπτο χρόνο θα του σώσει τη ζωή, τότε ο συνάδελφος πρέπει να μην υπογράψει.Αυτό θα έκανα εγώ πάντως.Δεν πιστεύω οτι για 100-200 ευρώ αξίζει να βάζουμε την άδεια μας στον τάκο!!Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι,αλλα το να χάσεις την άδεια σου είναι ακόμα χειρότερο!
  3. Ρε αδερφέ που το βρήκες αυτή τη χρονο-νερο-ατμο-βόμβα;;Καταπληκτικό!!!!Δίπλα στον ασφαλοδιακόπτη του θερμοσιφώνου αναγράφεται :ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΣΙΦΟΥΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΟΤΣΙΦΟΥΝΑ!!
  4. Κάνε ένα τηλέφωνο στην ******* .Πολύ εξυπηρετικοί και γνώστες του αντικειμένου. To νόημα του φόρουμ είναι να ανταλλάσονται απόψεις σε τεχνικά θέματα μεταξύ συναδέλφων και να δίνονται λύσεις στα προβλήματά τους, όχι να προτείνουμε εταιρείες για να δώσουν τις λύσεις. Γενικά αποφεύγουμε να αναφέρουμε ονόματα εταιρειών χωρίς ιδιαίτερο λόγο. miltos
  5. Απευθύνσου στο τεχνικό τμήμα της Hager 210 6254191 και ρώτα αν μπορείς να βάλεις 2 ψηφιακούς μετρητές στην ίδια γραμμή.Ποιός ο λόγος να διπλομετράς την ίδια γραμμή;Οι μετρητές είναι πολύ αξιόπιστοι.
  6. Δοκίμασε να βρείς κάποιον που να ασχολείται με Instabus.
  7. 1) Μεταξύ των συσκευών μπορεί να αναπτυχτεί διαφορά δυναμικού μόνο αν κοπεί ο αγωγός της γείωσης.Σε αντίθετη περίπτωση θα πέσει ο ΔΔΕ.Οι ισοδυναμικές συνδέσεις αφορούν συνήθως υδραυλικές εγκαταστάσεις(μπανιέρες,κολεκτέρ,σωληνώσεις) 2)Ποτέ σύνδεση της γείωσης των συσκευών με την αντικεραυνική!Πάντα με ξεχωριστή γείωση!Εξάλλου αν δεν είναι ηλεκτρικές οι συσκευές, ποιός ο λόγος να τις γειώσεις;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.