Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜάνοςΚ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΜάνοςΚ

  1. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112998930 Στην τελευταία παράγραφο του άρθρου αναφερεται ότι: Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο υπουργός τόνισε ότι «προετοιμάζεται η είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών μέσα από τις εφορίες. Από το 2014 θα αναζητούνται ενιαία οι ασφαλιστικές εισφορές». Αν γίνει αυτό τότε η στάση πληρωμών δεν είναι καλή επιλογή αφού εκτός απο έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης θα υπάρχει και ο κίνδυνος προσωποκράτησης - σύλληψης για χρέη προς το δημόσιο. Και διαπόμπευση δηλαδή!
  2. Οπότε συνάδελφοι, μας σκέφτηκαν και αυξησαν τις ασφαλιστικές εισφορές για να έχουμε περισσότερα έξοδα!!
  3. Καλές γιορτές και ευχές για ενα ευτυχισμένο 2013 γεματο υγεία πάνω απ΄ολα! Ας ειναι το '13, ενα....γούρικο έτος για όλους μας!!
  4. Συνάδελφε Akius Καταρχάς θεωρώ ατυχές να κρίνεις την εμπειρια, ικανότητα και σπουδές μου απο το πλήθος των posts μου. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω επάγγελμα επειδή η διαδικασία πιστοποίησης¨"Φρενάρεται.." Ωστόσο τα σχόλια μου πιστεύω οτι αντικατοπτρίζουν μια πραγματικότητα που δεν είναι αντικειμενική ούτε μας αξίζει... Τωρα αν εσύ, επειδή εδω και 4 μηνες δεν περιορίζεσαι να ασχοληθείς, ενω καποιοι άλλοι αντιμετωπίζονται σαν κορόιδα, θεωρείς οτι έλυσες πρακτικά προβλήματα, συγχαρητήρια.
  5. Ποιά συμφέροντα εμποδίζουν να γίνουν οι εξετάσεις, ωστε να μπορούν να δουλέψουν όσοι μηχανικοί το επιθυμούν στην Εν. Επιθεώρηση, αραγε; Με τσάμπα δικαιολογίες έχουν καταφέρει να μείνει το αντικείμενο μόνο για "ικανούς" προσωρινους που ωστόσο φοβούνται να αποδείξουν την ικανότητα τους μέσα απο εξετάσεις, και όσοι ειναι "άσχετοι" (που δεν ικανοποιούσαν την χρονική προϋπόθεση να καβατζωθούν ως προσωρινοι) να χάνουν πελάτες. Ε δεν πειράζει, οι δουλειές εξάλλου ξεχειλίζουν.... Ντροπή!! (Εδώ σηκώνει και αγωγή για διαφυγόντα κέρδη)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.