Jump to content

ChristinaZ

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ChristinaZ last won the day on April 16 2013

ChristinaZ had the most liked content!

Community Reputation

44 Καλή

7 Followers

About ChristinaZ

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

1,500 profile views
 1. Να' σαι καλά Arche! χαχαχαχα Απαγορεύεται η διγαμία στην Ελλάδα gio!
 2. Αυτό που ίσχυε είναι πως το συμφωνητικό που κατατίθεται στην Δ15 έχει ως ελάχιστη αμοιβή αυτή που προβλέπεται ως ελάχιστη απο την Εθνική Κλαδική Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στις εργοληπτικές και κατασκευαστικές τεχνικές επιχειρήσεις όλης της χώρας. Έχει συζητηθεί και στο θέμα ''ΜΕΚ-ΜΕΕΠ στελέχωση'' ίσως πιο αναλυτικά. Τώρα βέβαια που οι συλλογικές συμβάσεις καταργούνται/αλλάζουν κλπ και γενικώς τώρα που τα πράγματα είναι ρευστά, κανείς μας μάλλον δεν παίρνει όρκο. Δες το επισυναπτόμενο μήπως βοηθήσει, έχει ισχύ ως 31/12/2013. sse_22_2012(1).pdf
 3. Συνάδελφε διάβασε και το παραπάνω. Τι σημαίνει τον στέγνωσα? Εσυ στην θέση μου θα τον κρατούσες εφόσον χαλούσε όλο το κλίμα της εταιρείας? Δεν έχω θιχτεί, απόρησα απλώς, για τους λόγους που ανέφερα στην τελευταία μου ανάρτηση. Συμφωνώ στο οτι η συζήτηση έχει ξεφύγει απο το θέμα του topic και καλό θα είναι, αν υπάρχει λόγος, απο εδω και πέρα να συνεχιστεί σε πμ
 4. Συστατικές επιστολές είχε. Τηλέφωνο δεν πήρα γιατί δεν μου επετράπει. Γιατί? Γιατί η τελική επιλογή ήταν ανάμεσα σε 3 υποψήφιους με σύσταση απο φίλους και συγγενικά πρόσωπα του ιδιοκτήτη της εταιρείας. Και μη μου πείτε μερικοί πως δεν το έχετε ξαναδεί αυτό, ειδάλλως θα αρχίσω να πιστεύω πως ήμουν η μόνη που εργάστηκε σε ελληνική εταιρεία και όλοι οι υπόλοιποι είσαστε σε πολυεθνικές. Φυσικά και δεν προσλήφθηκα για να διεκπεραιώνω τέτοιες διεργασίες, ούτε αυτή ήταν η θέση μου στο οργανόγραμμα, ούτε υπήρχε αντίστοιχο τμήμα, όμως στις ελληνικές εταιρείες όταν ένας εργαζόμενος ''τραβάει'', τον
 5. Προς Θεού δε θα θέλαμε αυτό για εσένα! Περιείχε μεταπτυχιακά, εργοταξιακή εμπειρία σε δημόσια έργα, εμπειρία σε διαχείριση δημοσίων έργων ικανών προυπολογισμών κλπ, ότι δηλαδή χρειαζόμασταν για τη θέση. Στη συνέντευξη, όπου όπως αντιλαμβάνεσαι δεν τον ρώτησα πως συντάσσεται το ΠΠΑΕ και ο ΑΠΕ, θεωρώντας πως είμαστε επαγγελματίες, παρουσίασε δυναμικό προφίλ, με πολύ όρεξη, παρουσίασε έργα στα οποία απασχολήθηκε και σε κατασκευή και σε επίβλεψη κλπ Τώρα το αν όλο αυτό ήταν ένα ποιηματάκι το οποίο απο στήθησε...λυπάμαι αλλά τουλάχιστον η δική μου μαντική ικανότητα δεν είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη.
 6. Συμφωνώ μαζί σου συνάδελφε, όμως τελικά τα πάντα είναι θέμα κοινωνικής παιδείας. Μου έχει τύχει να προσλάβω συνάδελφο μηχανικό του ΑΠΘ, με τρελό βιογραφικό, που στην πράξη αποδείχθηκε (και κυριολεκτώ επί τούτου) πως δεν ήξερε τι σημαίνει ΓΟΚ,ΑΤΟΕ και δεν ήξερε να βγάλει πίνακα οπλισμού, αλλά παρ'όλα αυτά πουλούσε τουπέ σε άλλη νέα μηχανικό της εταιρείας, με πτυχίο απο την Αγγλία, η οποία όμως εντίμως δήλωσε πως δεν είχε εμπειρία και που πραγματικά προσπαθούσε, λέγοντάς της ''τα αγοράζετε τα πτυχία εκεί μπουμπού''?? Επειδή το σκηνικό έτυχε να γίνει μπροστά μου, την επόμενη απολύθηκε. Αρχικά, ότ
 7. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια συνάδελφε! Καμία φορά είναι δύσκολο να ξεφεύγουμε απο τα στερεότυπα, με χαρά όμως διαπιστώνω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει εδω πέρα! Να' σαι καλά και πάλι!
 8. Οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες και οι γιορτές κρατούν 40 μέρες! Μερσί dib!
 9. Και επιπλέον απο όλα όσα λέτε και με τα οποία συμφωνώ, προσθέστε και τον παράγοντα του να είσαι γυναίκα!!! Εκεί να δείτε γλέντια!!! Να παίρνεις την αύξηση ''κρυφά'' απο τους υπολοίπους συναδέλφους, γιατί ''το ξέρω πως αξίζεις πολύ περισσότερα, αλλά δε θέλω να γίνει προκλητικό για τους υπόλοιπους" Αρα με αδικείς συνειδητά! Κι αυτό γιατί? Επειδή είμαι γυναίκα, επειδή δεν έχω (είχα τότε) υποχρεώσεις (πχ στεγαστικό, οικογένεια, παιδιά κλπ) Ωραία αξιολόγηση! Τι θα πουν δηλαδή? Για τα 12ωρα κατά μέσω όρο? Για τα σαββατοκύριακα που δούλευα για να είναι έτοιμη για τη Δευτέρα η αναθεώρηση έργου πρου
 10. Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων στας τιμημένας και εξωτικάς Σέρρας! Ορκίστηκα 21/4/2004 με το πουλί της χούντας ένα πράγμα (μα τι γκαντεμιά δηλαδή)! Την Κυριακή να μου πείτε χρόνια πολλά!
 11. Να προσθέσω ένα ερώτημα στα εύστοχα παραδείγματά σου: Αφού εγω δεν λάδωσα και ο υπάλληλος δεν λαδώθηκε, τότε πως καταλήξαμε στα δικαστήρια??? Για ένα ''ευχαριστώ απο βάθη καρδίας"???
 12. Ω μερσί Γιάννη ! Οι αποπληρωμές είναι αλήθεια ότι αργούν (τουλάχιστον παλαιότερα), όμως τώρα έχουν κάνει και πρόβλεψη για προκαταβολή μέχρι και 100% του ποσού (με εγγύηση βέβαια), προφανώς γιατί δεν έχουμε απορροφήσεις και φοβούνται πως θα χαθούν τα κονδύλια. Εγω χάρηκα πάντως που άκουσα μια επιχειρηματική ιδέα. Θέλει ευελιξία η εποχή μας!
 13. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας χεχεχε έτσι για να ξαναβάλουμε και τα ''δωράκια'' στην κουβέντα!
 14. Μάλλον παρεξήγησες το ύφος μου. Να το ''λιανίσω'' λοιπόν. Είναι απλό, μας έχουν βάλει μέσα σε μια διαδικασία παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε όλοι να ενώσουμε τα κομμάτια του πάζλ μπας και βγάλουμε συμπέρασμα. Οπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο κάθε ενας απο εμάς να καταλήγει και να κατασταλάζει στη δική του ''αλήθεια'' για όλα τα θέματα χωρίς κανείς μας να είναι 100% πως κάτι τέτοιο ισχύει. Εξου και το ψευδοπροφήτες. Όσο για τον κατώτερο μισθό νομίζω πως δεν θέλει εξήγηση..
 15. cna Δεν νιώθεις λίγο σαν μεταγενέστερη μορφή του Ηρακλή Πουρό που ψάχνεις να βρείς το δολοφόνο? Πλάκα πλάκα για εσένα είναι και εύκολο να κάνεις το όνομα απο cna --- csi! Έτσι καταντήσαμε... Ψευδοπροφήτες ενός κατώτερου μισθού, για να παραφράσω μια γνωστή και επίκαιρη ρήση !!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.