Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαγραφή απο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ


danton

Recommended Posts

Αν έχεις ειδικότητα μηχανολόγου/ηλεκτρολογου/ναυπηγού μηχ./αεροναυπηγού μηχ., πρέπει να πας σε 1 απο τις 5 δ/νσεις ανάπτυξης του νομού Αττικής (Κέντρο-Βόρεια-Ανατολική-Νότια-Δτική) και να αιτηθείς διαγραφή απο τους καταλόγους που σου έχουν σώσει το δκαίωμα για αδεια μελέτης-επίβλεψης και εκγατάστασης στο Η/Μ

 

Εννοείται αν δεν ανήκεις σε μια απο τις παραπάνω ειδικότητες δεν απαιτείται να κάνεις τίποτα απ΄αυτά, αλλα να απαιτείται να κάνεις άλλες ενέργειες για κάποια άλλη ειδικότητα που έχεις (πολ. μηχ. - αρχιτέκτονας - τοπογράφος - ...)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά, αν απαντατε σε μενα.....ειμαι Πολιτικος μηχανικος και επειδη δουλευα παντα με μπλοκακι σε κατασκευαστικη εταιρεια, ουδεποτε υπεγραψα καμια μελετη - και καμια αδεια - και ουδεποτε γραφτηκα πουθενα απ ολα αυτα...τι στο καλο, να ξεγραφτω απο καπου που δεν γραφτηκα ποτε???

Link to comment
Share on other sites

σΤΙς 31 ΤΟΥ ΜΑΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΤΕΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. αΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ;

 

Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοείς διαγραφή από την Περιφέρεια (και όχι πολεοδομία); Δεν είναι μία η πολεοδομία άλλωστε.

Έχετε δίκιο συνάδελφοι. Με τόσες πόρτες που χτύπησα έκανα λάθος. Περιφέρεια λοιπόν.

Συγκεκριμένα: 

''ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ''  

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, διαμένω και εργάζομαι μόνιμα στο εξωτερικό και ψάχνω να μάθω τι πρέπει να κάνω ακριβώς (αιτήσεις, δηλώσεις, έγγραφα) για να διαγραφώ απο το ΤΣΜΕΔΕ.  Διαβάζω τις πληροφορίες και συζητήσεις εδώ, αλλά στο τοπικό ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ δεν ξέρουν να μου πούν τίποτα. Παρακαλώ, όποιος μπορεί να μου πεί ποια είναι τα υπεύθυνα τμήματα στα κεντρικά των ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ, θα του ήμουν ευγνώμων.

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφε ninemia,

αυριο θα πάω στο ΤΕΕ και θα σου πω..σημερα παντως φευγω για την Περιφερεια, να ρωτησω πρωτα εκεί, μην εχω καμία εκπληξη...

Θα ρωτησω και στο ΤΣΜΕΔΕ για το θεμα διαγραφης απο την Περιφερεια, μην μου πουνε σε κανα δυο μηνες οταν βγει η διαγραφη απο ΤΕΕ οτι ''μετραει'' η ημερομηνια διαγραφης απο την Περιφερεια (που δεν γραφτηκα κιολας)...!

 

@ikaros

εισαι σιγουρος 100% σ αυτο που μου λες??

 

οχι οτι αμφισβητω εσενα, αυτους στις υπηρεσιες αμφισβητω

Link to comment
Share on other sites

Γεια σε όλους , εδω και πολύ ώρα διαβάζω το φόρουμ αλλά ακόμα την απάντηση που ψάχνω νομίζω ότι δεν την έχω βρει , είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς που έκανα το λάθος να γραφτώ στο ΤΕΕ (το 2012 Αύγουστο συγκεκριμένα) αλλά δεν έχω εργασία και οπότε δεν μπορώ να πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ , κατανόησα το γεγονός ότι είναι δύσκολο να ξεγραφτείς από το ΤΕΕ αλλά στην περίπτωση που θα ξεγραφτείς γίνετε να ξαναγραφτείς στο μέλλον η εκεί τέλειωσαν όλα ? επίσης γίνετε να γίνει παύση και όχι διαγραφεί και με ποιον τρόπο ? έχουμε κάτι σίγουρο για όσο αφοραει τα παραπάνω ? μένω Χιο όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ και στα τηλέφωνα του ΤΕΕ αλλά δεν απατάνε,

 

Με εκτίμηση προς όλους !   

Link to comment
Share on other sites

@evans_art

Εαν με υπομονη (οπως εκανα εγ'ω) διαβασεις όλα τα σχόλια του topic θα βοηθηθεις πολύ...εχουν αναρτησει οι συναδελφοι τα link απο διαύγεια που αναφέρονται σε ατομα που εκαναν επανεγγραφή σε ΤΕΕ και ΕΤΑΑ με τον πρωτο διδάξα τον Σεπτεμβριο του 2012. Αυτό με ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Τώρα οσο για παύση και όχι διαγραφή, αυριο που θα παω στο ΤΕΕ προσωπικά θα το ρωτησω, αν και δεν με ενδιαφερει, αλλα ''φοβαμαι'' μηπως έχει καποιο λάκκο η φάβα και χρωστας στο ΤΣΜΕΔΕ την περιοδο της παύσης.(αυτο με επιφυλαξη)

 

Τωρα σχετικά με Περιφέρεια. Πολύ απλό Συγγρού 80-88 (στάση μετρό φιξ) στην γραμματεια της διευθυνσης τεχνικών έργων(5ος οροφος), δηλώνεις με αιτηση απλως οτι εκανες παυση του επαγγέλματος του μηχανικου και σου δινει χαρτι πάυσης για το ΤΣΜΕΔΕ και για το ΤΕΕ. Πληροφορίες: Αικ. Ανδρεου (προισταμενη): 2132065313, Λώμης Ιωάννης , Θεοδοσίου Ανδρεας (διοικητικοι γραμματεις) 2132065308.

Εαν έχεις ΜΕΚ ή/και ΜΕΕΠ, πρεπει να τους τα προσκομισεις ή να κανεις υπευθυνη δηλωση οτι τα εχασες.

 

Το 90% του συνολου των μηχανικών (μου ειπαν) ΔΕΝ έχει εγγραφει ΠΟΤΕ στην περιφερεια, ομως ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δηλωση αυτη για να σε διαγραψει το ΕΤΑΑ με ημερομηνια διαγραφης στο ΕΤΑΑ την ημερομηνια δήλωσης παυσης στην περιφερεια.

 

Αυτα...ελπιζω να βοήθησα

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.