Μετάβαση στο περιεχόμενο

aginor

Core Members
  • Περιεχόμενα

    251
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

5 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aginor's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα, σε μια "φοβερή" κουβέντα μεταξύ φιλόλογου και μηχανικού έπεσε η εξής ερώτηση: Γιατί λέτε ότι τα ετερώνυμα έλκονται και όχι τα ετερώσημα? αφού έχουν αντίθετα πρόσημα, ετερώσημα δεν έπρεπε να τα λέτε? και φυσικά απάντηση δεν βρήκαμε.... καμία ιδέα?
  2. μπορουμε δλδ συμφωνα με τα παραπανω να αγορασουμε 10 καροτσες απο επικαθημενα και να τα παρκαρουμε μεσα στο οικοπεδο? και να εχουμε 10Χ13,6χ2,5=340m2 αποθηκευτικο χωρο νομιμο μεσα στο οικοπεδο?? αλλα να ειναι ρυμουλκα οχι κοντεινερ επι εδαφους?
  3. georg coco με την δουλεια που εχει, μαλλον για καφετζου σε βλεπω..... AlexisPap, Ισχύς αντλίας: N= ρgQH/n=[1000*9.81*(68/3600)*140] / 0.7=> Ν=37.060 W = 50hp ή για 80bar W = 282hp όπου: ρ=1000kgr/m3, g=9.81m/s2, Q=68/3600 m3/s, H=14bar =140m, απόδοση αντλίας = 0.8 Άρα: ειναι πιο μεγαλο απο οτι φαινετε με την πρωτη ματια, αλλα και παλι ειναι μεσα σε λογικα εφικτα πλαισια, για κατασταση ηρεμιας. σε αυτον τον χαμο μαλλον ειναι πιο δυσκολο....
  4. http://el.lmgtfy.com/?q=%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%99%CE%9A%CE%91+site%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.michanikos.gr εχει πολλα σχετικα θεματα ριξε μια ματια και αν δεν βγαλεις ακρη εδω ειμαστε. καλως ηρθες στην παρεα
  5. καλο δεν το σκεφτηκε ο πορδιπουργος!!! αν βομβαριδισει μονος του την ελλαδα, και θα μιωθουν οι συνταξιουχοι, θα μειωθουν οι ΔΥπαλληλοι, θα μειωθουν οι μαθητες και γενικα τα εξοδα. θα ανεβει το αξιομαχο του ελ στρατου, αφου θα καταφερει επιτυχως την εκτελεση της αποστολης. και μετα ειναι μια καλη ευκαιρια για αναπτυξη. ολοι οι μηχανικοι θα εχουν δουλεια, και ο τελευταιος μεταναστης θα ξαναπιασει στο γιαπι, γενικα ο κατασκευαστικος κλαδος θα χτυπησει κοκκινα, ο κοσμος θα γυρισει στην εκκλισια για να προσευχηθει. κοιτα να δεις που μιαζει με πιο βιοσιμη λυση....... ελπιζω να μην εχουμε κανενα μελος "ypourgos", "prothipoyrgos" "geetha" κτλ. μην τους μπαινουν ιδεες.
  6. Δεν προκειτε να μπει η τουρκια αμεσα στην ΕΕ γιατι τοτε 3ρκ τουρκοι θα φυγουν την ιδια μερα για Γερμανια. πολεμο εχει η τουρκια στα ανατολικα της σηνορα αλλα δεν εγινε και τιποτα. ο μεταξυ μας πολεμος ποσο θα κρατησει 10 μερες??? μετα τελειωνουν και οι σφαιρες. μεχρι να γινουν οι διαβουλευσεις- συστασεις και επιπλιξεις στην χωρα που ξεκινησε πολεμο, οι τουρκοι θα ειναι στην ακροπολη, ή εμεις στην Σμυρνη.... το ΝΑΤΟ δεν θα πει κουβεντα γιατι πουλαει πιο πολλα οπλα στην τουρκια και παντα θες τον καλο πελατη. και οταν πας να διμοσιευσεις αρθρο εσυ ο κακομοιρογλου, ενας με πιο μεγαλη εξουσια-επιροη στα διεθνη ΜΜΕ θα διμοσιευσει παλι την Αφροδητη με το μεσαιο δακτυλο σηκομενο... τον δικηγορο του διαβολου κανω, δεν ειμαι πολιτικος αναλυτης, μηχ μηχ ειμαι
  7. και πως να βγαλει ακρη ο ιδιωτης αφου η καλη δουλεια του μηχανικου δεν φενετε, πρεπει να ειναι κρυμενη καλα κατω απο τσιμεντο. μονο η καλη δουλεια του μπογιατζη φενετε. Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
  8. ενας οικιακος λεβητας 90kW θελει παροχη περιπου 1,1lt/s κατι ειναι μικρο AlexisPap..
  9. δεν νομιζω να εχει πραγματικα καπιος αλλος ακομα και εισαγγελέας να κανει οτιδήποτε ουσιαστικο εκτος απο αυτον που εχει τα λεφτα στο χερι. το πιο απλο που μπορει να κανει ενας τετοιος για να κανει την δουλεια νομιμη ειναι να αποκτησει συνεταιρο εναν ασυνηδειτο μηχανικο, ειτε εναν μηχανικο σε αναγκη για δουλεια που θα ειναι ο ευνομουμενος του. ολα ειναι θα νομιμοφανη, και ολοι εμεις θα ειμαστε εν δυναμει κατηγορουμενοι για συκοφαντική δυσφήμηση!!! και πιος νοιαζετε για την αστικη ευθηνη? ποσοι μηχανικοι εχουν ασφαλεια αστικης ευθυνης? τι χρειαζεται? οταν χρειαστει η ζημια θα ειναι τοσο μεγαλη που δεν προκειτε να ψαχνουν για ενοχους ή εδω δεν προκειτε να συμβουν ποτε.
  10. πας σε εναν υποψηφιο συνεργατη και του λες για την δουλεια. οι απαντησεις ειναι μονο το 50%. καθε δουλεια εχει και τα μυστικα της. εκει γινεται ολη η απατη οχι στα φανερα. αρα στην ουσια ψαχνεις καποιον που ξερει και κανει πραγματα που ουτε ξερεις ουτε και μπορεις να κανεις. αρα στην ουσια αυτο που θες δεν μπορεις να το αξιολογησεις. και το αλλο 50% ειναι μια γενικη κουβεντα. απο τον καιρο μεχρι την πολιτικη και τον στρατο. για να δεις τι "καπνο φουμαρει". για να συνεργαστειται θα πρεπει να μπορειτε να συνενοηθειτε πρωτα. δεν κοιτας να τεριαζουν οι αποψεις σας!!! ας εχει αντιθετη και ακραια αποψη. και το βασικο οπως ειπε ο CostasV: να τον εγκρινει η γυναικα σου ή/και η πεθερα σου. μην ακους την γκρινια ολη μερα που τον βρηκες αυτον τον αχαηρευτο και τζαμπα πανε τα λεφτα μας, ανεπροκοπε, που δεν μπορεις να παρεις μια σωστη αποφαση κτλ κτλ. καλητερα στραβο τοιχο μια φορα παρα την κρεβατομουρμουρα μια ζωη που θα ξαπλωνει και θα βλεπει τον στραβο τοιχο απεναντι..... και το τελευταιο το λεω με καθε σοβαροτητα!
  11. ειτε το συρματοσχοινο επιμυκινεται ελαστικα ειτε μετακινηται η στιριξη του. δεν εχει σημασια. σε αυτην την περιπτωση το ΔL ειναι πολυ μικρο.
  12. καλα αν υπαρχει, εστω υπαρξει καποτε ελπιδα να βοηθησει η ΕΤΕΕΜ τους ΤΕ τοτε βλεπουμε. αν συνεχιζει να λειτουργει σαν μια διαλυμενη δημοσια υπηρεσια, τοτε ΜΗΝ μας ενοχλειται. ο κοσμος, γενικα οχι μονο οι ΤΕ, πλεον δεν εχει χρονο ουτε για τα βασικα, δεν θα παιζουμε με τις φιλοδοξιες του καθενος και με τα δικα τους προσωπικα-συντεχνιακα συμφεροντα. γιατι εκατσα μεσα στην ΕΤΕΕΜ περιπου μιση ωρα για να γραφτω οταν αποφοιτησα και μου γυρισε το στομαχι.....
  13. τι μας λες?? οι συνδρομες τους φταινε?? τους την εκοψα μαχαιρι. θελαν και συνδρομη οταν ημασταν στον στρατο...... βρες μου κατι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ που προσφερει η ΕΤΕΕΜ για να μπορεσει και να μαζεψει συνδρομες και να μας συσπιρωσει. προσεξε οτι το μεγαλυτερο μερος των ΤΕ (αλλα και τον ΠΕ) δεν ασχολειται με κατι που του χροιαζονται τα περιφημα ΕΔ.
  14. εδω δεν τα βρησκουμε μεταξυ μας και μας φταει το ΤΕΕ μετα???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.