Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακλαστικές βαφές και θερμομόνωση κτηρίων


trellovoskos

Recommended Posts

Και λ=0,00001 να έχει, το μικρό πάχος της στρώσης της βαφής, φαντάζομαι θα κάνει τη συνολική της συνεισφορά στο U του συνολικού στοιχείου ανεπαίσθητη.

Link to comment
Share on other sites

Έχει ξανασυζητηθεί τι κάνουν αυτές οι βαφές, τι μπορούν να επιτύχουν, τι όχι, αν λαμβάνονται υπόψη στις μελέτες.

 

Κάνε μια αναζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Αν η βαφή αυτή έχει το σχετικό πιστοποιητικό από πιστοποιημένο φορέα στην Ελλάδα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ιδιότητές της στην μελέτη.

Αν όχι, θεωρείς ότι είναι ένα τυπικό επίχρισμα.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα την γνώμη σας για την ανακλαστική μόνωση.Θέλει να βάλει ένας πελάτης σε μία πολυκατοικία (κέλυφος) και το ερώτημα είναι αν είναι αποτελεσματική και εάν τηρεί τις προδιαγραφές του ΚΕΝΑΚ. Σε ένα φυλλάδιο που έχω για 8mm πάχος δίνει 0,028 λ και 1.72 R.Ψάχνοντας όμως βρήκα ένα blog που λέει πως δεν μπορεί με τίποτα η ανακλαστική μόνωση να αντικαταστήσει την συμβατική αλλά δρα βοηθητικά και δεν πλήρη τις προδιαγραφές του ΚΕΝΑΚ στο συνολικό U της τοιχοποιίας.Εγώ τους συντελεστές τους τσέκαρα με το πρόγραμμα με τα παραπάνω στοιχεία και το συνολικό U ήταν 0.423 (ικανοποιητικό με 20 πόντους τούβλο).Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Τελευταία και αφου έψαξα αρκετά και μέσα από το site σας άκουσα την προτροπή για επάλειψη της ταράτσας μου με Aerozyl. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Είμαι στο σπίτι τύπου μεζονέτας 4 χρόνια και είναι η πρώτη φορά κατά την οποία είναι εφικτός ο ύπνος το μεσημέρι (καλοκαίρι) στον πάνω όροφο. Μιλάω για την περιοχή των Χανίων και θερμοκρασίες >33-35 σχεδόν καθημερινά. Χωρίς να κάνω διαφημιση στο υλικό πιστεύω ότι δουλεύει παρα πολύ καλά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.