Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φόροι 71% στους ελεύθερους επαγγελματίες των 2.000 ευρώ


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 171
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

συνεχιζουν  ομως  οι  σκλαβοι  να  ψηφιζουν  τους  ιδιους  και  τους  ιδιους 

οποτε  καλα  να  παθουν  ,

 για  την   ειδικη  κατηγορια  ΕΕ

που  πιστευει  οτι  ειναι  και  επιβητορες  μαλλον  χρειαζεται  ψυχιατρος .

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Ενας για όλους και ολοι για εναν.Ενας μηχανικός θα φαινεται και θα υπογραφει τα παντα και οι άλλοι μηχανικοι θα δουλευουν "παράνομα" χωρις ασφάλεια χωρις φόρους απλά θα μοιραζονται τα καθαρά κερδη με αναλογο τροπο..Ο συνάδερφος μηχανικός θα ειναι ο καθαρός και οι άλλοι δεκα θα ειναι οι φαντομαδες...η εταιρια θα στηριζεται στα πλαισια της μαφιας..στα πλαισια του παρανομου κρατους η απαντηση ειναι με  αντιστοιχο τροπο φοροδιαφυγη..και στόχος μόνο το κερδος...Οι ατομικές επιχειρησεις εχουν πεθανει συναδερφοι μόνο εταιριες μπορουν να επιβιωσουν.. 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ε όχι και όλοι για έναν με το σενάριο αυτό tomkat :)

 

Ενας θα φαίνεται, ένας θα είναι ο εκτεθειμένος σε κάθε φορολογικό τσουνάμι που υπάρχει και έπεται.

Στα 100 ευρώ δηλαδή πως θα μοιράζεται η αμοιβή; 50 ευρώ για φορολογικά και ΤΣΜΕΔΕ και από 25 ο καθένας;

 

Το θέμα είναι που θα βρεις αυτό το ένα κορόϊδο.

Link to comment
Share on other sites

Ουδεμία δόση υπερβολής στα ποσά...Μετά τους υπολογισμούς στο εξελάκι του imhotep κλαίω....τώρα από γέλια, θα δείξει...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η γενική οικονομική κατάσταση είναι χάλια (αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι περνούν πολύ καλά ή και καλύτερα). Οι λαοί για να επαναστατήσουν χρειάζονται συνήθως αρχηγούς που να τους εμπνέουν. Αρχηγοί δεν υπάρχουν (γέρασε κι ο ...μητσοτάκης). Η κατάσταση γίνεται χειρότερη.

   Η Ευρώπη είναι στα χέρια των Γερμανών. Ο Ολαντ έχει  γυναίκες και  ερωμένη και γυρνάει με μηχανάκια για να τις προλαβαίνει. Η Μέρκελ είναι απίθανο να βρει ερωμένο  οπότε όπως καταλαβαίνετε  η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη.

   Οι Βρυξέλλες είναι στα χέρια του Μπαρόζο πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας που όταν είδε ότι δεν τα καταφέρνει να συμμαζέψει την οικονομία την κοπάνησε και έγινε πρόεδρος ώστε να συμμαζέψει τις οικονομίες όοοολων των χωρών της ΕΕ και της Πορτογαλίας που δεν μπορούσε πριν (παράδοξο).

   Στην ΕΕ μπαίνουν πλέον οι χώρες σωρηδόν,  ώστε να υπάρχει το κατάλληλο δυναμικό (ανθρώπινο, εξαγοράσιμο, επενδύσεις κλπ) χωρίς  προϋποθέσεις, όπως συμβαίνει σε όλες τις φούσκες ή καλύτερα στις μαύρες τρύπες (ρίχνουμε καύσιμα για να διατηρηθούν).

Η κατάσταση γίνεται χειρότερη, αλλά όμως μπορεί να γίνει και καλύτερη όταν δεν θα μπορεί  να χειροτερέψει άλλο (αυτό λέγεται χαραμάδα φωτός). 
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

η λύση για όλα αυτά δεν μπορεί να είναι άλλη εκτός από τη πολιτική Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Το να φοροδιαφύγουμε  και να κάνουμε αυτό για το οποίο κατηγορούμε την πολιτεία δηλαδή όπως παρανομεί η πολιτεία να παρανομήσουμε και εμείς , δεν είναι η λύση Αν δεν μεταφραστεί σε ένα νεο πολιτικό περιβάλλον όλες οι συζητήσεις που υπάρχουν στον αέρα , τότε όλα τα άλλα είναι ασπιρίνες Και όταν λέω νεο πολιτικό περιβάλλον εννοώ την εξαφάνιση από την σκηνή , όλων των κομμάτων που μας οδήγησαν με την πολιτική τους εδώ και την εκλογή άξιων και νέων πολιτικών με γνώσεις και μεροκάματα στην πλάτης τους στην πιάτσα ή αγορά ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε Αν η κοινωνία το θελήσει αυτοί θα βρεθούν εύκολα 

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.