Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η κυβέρνηση άνοιξε ιστοσελίδα και ζητάει από τους πολίτες να «καρφώσουν» τις εισφορές υπέρ τρίτων


Engineer

Recommended Posts

"Kαρφώστε το ΤΣΜΕΔΕ ".......

 

Εγώ διαφωνώ.  Η δική μου άποψη είναι ότι είναι δικαιότερο να αυξηθεί και μάλιστα σημαντικά  το % ΤΣΜΕΔΕ επί της αμοιβής και να μειωθεί αναλογικά η τακτική εισφορά.

 

 

Οπότε ΜΗΝ καρφώσετε το ΤΣΜΕΔΕ.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

avgoust είναι τώρα σαν να μου λες, μη φωνάζεις που ο ληστής κλέβει το αυτοκίνητό σου, γιατί μπορεί να θυμώσει και να σου κλέψει και το σπίτι.

Όπως εξήγησα προηγουμένως είναι απαράδεκτο και το ένα και το άλλο. Δεν μπορεί σε ρύθμιση αυθαιρέτων που ξέρουμε που έχουν πάει οι αμοιβές, το ΤΣΜΕΔΕ να ζητάει το πενηνταράκι του.

Φυσικά για τις εξαμηνιαίες εισφορές, εκεί έχουμε γενοκτονία και "επαγγελματική εκκαθάριση".

Θα συνεχίσω να διαμαρτύρομαι και να "καρφώνω" και για τα δύο.

Edited by Julius Caesar
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δες αυτό : 

 

Κάνει τακτοποιήσεις με 300Ε....... Ειναι ένας / μια από αυτούς  που καταξεφτιλίζουν  τις αμοιβές μας  και μας έχουν  φέρει στο απροχώρητο.

 

Και αφού συμπράττει σε αυτά τα ξεφτιλοποσά ,  έχει το θράσος , να λέει ότι είναι υπερβολικό να πληρώσει το 50Ε αφού είναι τόσο χαμηλά η αμοιβή.

Ετρεξε λοιπόν από τους πρώτους πρώτους να ζητήσει την κατάργηση του 3%.....

 

Οταν με το καλό θα καταργηθεί το 50ρικο του ΤΣΜΕΔΕ , το ίδιο άτομο με περίσσειο θράσος θα πάει να τακτοποιεί με 300-50=250 Ε. 

 

Πιο χαμηλά Λόλα , πιο χαμηλά Λόλα που λέει και το τραγούδι.....

post-1384-0-95884300-1403787016_thumb.jpg

post-1384-0-95884300-1403787016_thumb.jpg

Edited by avgoust
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Αvgoust

 

Για ενα ταμειο που του κουρεψαν τα αποθεματικα, το οποιο θα παει παρεα με το ΙΚΑ και πλεον ΔΕΝ παρεχει απολυτως τιποτα, εγω προσωπικα ΔΕΝ θελω να δινω ουτε 0.01Ε παραπανω απο τις ηδη εξωφρενικες εισφορες!!!!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

avgoust, αυτό που "καρφώνουμε" είναι η ξεδιάντροπη λογική του ΤΣΜΕΔΕ: Έχεις δεν έχεις δουλειά, πλήρωσε 2500 € το εξάμηνο. 300 € η τακτοποίηση; Εγώ θέλω το 50ράκι μου.

Προσωπικά είμαι από αυτούς που ακόμη κρατάνε αξιοπρεπώς τις αμοιβές. Αν όμως συνεχιστεί η ύφεση, ίσως να αναγκαστώ να τις ρίξω.

Το ΤΣΜΕΔΕ θα συνεχίσει να ζητάει και τότε 50ράκια, ζώντας στην εικονική του πραγματικότητα; 

Link to comment
Share on other sites

Eγώ φίλοι μου θεωρώ πως πρέπει αυτό το νταβατζιλίκι να σταματήσει πιά. Αρκετά. Άρα καρφώστε όσοι περισσότεροι συμφωνείτε το ΤΣΜΕΔΕ και το ΕΜΠ και το Χαρτόσημο ΟΓΑ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μην σκοτίζεστε.

 

Στο κράτος και στην τροϊκα είναι γνωστές αυτές οι εισφορές περί ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΕ κτλ. Προφανώς την σελίδα την ανοίξανε για άλλες εισφορές που δεν "πολυακούγονται" από την κοινωνία και δεν έχουνε φτάσει στο αυτί των αρμοδίων οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν είναι ικανοί να χαρτογραφήσουν όλες τις εισφορές υπέρ τρίτων και να αποφασίσουν τι θα γίνει.

 

Πχ διάβαζα το μήνυμα κάποιου και έλεγε για εισφορές καβοδέτη στα εισιτήρια των πλοίων, τώρα τι είναι ο καβοδέτης..... να υποθέσω αυτοί που δένουν το πλοίο με τα παλαμάρια όταν αγκυροβολήσει στην στεριά και πληρώνονται με ειδικό τρόπο; Δεν έχω ιδέα πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

Σε ποια χώρα του κόσμου ισχύουν εισφορές υπέρ τρίτων? Εδώ όλοι θέλουν να φάνε....Ούτε ένα ευρώ σε τρίτους και κυρίως σε ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ.....Τέρμα αυτά που ξέρανε..

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.