Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Δεν είμαι σε πράξη εφαρμογής. Το οικόπεδο ειναι αυτο που εχω με μπλε Χ στην εικόνα. Ιδιοκτήτης της λωρίδας δίπλα η οποία είναι ο μη διανοιγμένος δρόμος (δεν είναι καν ΕΚ στο κτηματολόγιο) είναι η ίδια ιδιοκτήτρια με αιτία κτήσης χρησικτησία (ενώ στο οικόπεδο με Χ έχει συμβόλαιο).

Θα παω στον δήμο να δω μην έχει γίνει πράξη αναλογισμού (δεν νομίζω). 

Capture.JPG

Δημοσιεύτηκε

@thief7710 Η περιοχή φαίνεται σχετικά αραιοδομημένη με μικρό ποσοστό κάλυψης. Αναφέρεσαι σε Ρ.Σ μετά το 1983 με πολεοδομική μελέτη σε ισχύ, αλλά χωρίς να έχει συνταχθεί πράξη εφαρμογής;

Στο οικόπεδο που παρουσιάζεις με "Χ" χρώματος μπλε, φαίνεται κτίριο. Αν υπάρχει Ο.Α το τοπογραφικό δείχνει δρόμο στα δεξιά του οικοπέδου;

Ο τίτλος (και οι τίτλοι όμορων αν έχεις τέτοια πρόσβαση) δείχνουν δρόμο;

Δημοσιεύτηκε

Οχι δεν είναι περιοχή μετά το 1983. Είναι παλιό σχέδιο (1974). Το κτίσμα που φαίνεται μέσα στο οικόπεδο είναι παλιά αγροτική αποθήκη χωρίς άδεια την οποία έχουν σκοπό να την γκρεμίσουν. Τα συμβόλαια του πελάτη μου (στο οικόπεδο με το Χ) αναφέρει το τον δρόμο (συμβόλσιο του 2007)

Στα συμβόλαια των υπολοίπων δεν έχω πρόσβαση. Είναι σε περιοχή με τα πρώτα πιλοτικά προγρόμματα της Κτηματολόγιο (περίοδο 2000) και ολα τα συμβόλαια τα βγάζει ως μη σκαναρισμένα.

Να πω επίσης οτι στο οικόπεδο που είναι "απέναντι" (βορειοανατολικά) απο το οικόπεδο που με ενδιαφέρει έχει κτίσμα το οποιο πατάει κατά ένα μεγάλο μέρος του στον μη διανοιγμένο δρόμο.

Δημοσιεύτηκε

Εάν το πρόσωπο επί του διανοιγμένου (Σταδίου) επαρκεί για την αρτιότητα-οικοδομησιμότητα, μην ασχολείσαι με τον αδιάνοικτο. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να τον παραχωρήσει σε κ.χ. (στο Δήμο) και είσαι εντάξει.

Επίσης, επειδή εχουν περάσει πολλά χρόνια από την έγκριση του σχεδίου χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη διάνοιξη του δρόμου, κι επειδή, πρακτικά, δεν εξυπηρετεί σε τίποτε, μπορεί να ζητήσει ο ιδιοκτήτης τοπική άρση/τροποποίηση  του σχεδίου ώστε να του αποδοθεί η λωρίδα και να την προσαρτήσει στο οικόπεδο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.