Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι γίνεται με το emichanikos;


belbos

Recommended Posts

Πω Πω τι γρουσούζης άνθρωπος είμαι επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, προχθές έκανα εγγραφή και έκλεισε...:roll:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 142
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλλον μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε ...

 

Στο emichanikos γράφτηκα από παρότρυνση κάποιων μελών του εδώ site και από περιέργεια . Δεν με ανάγκασε κανείς αλλά δεν σημαίνει πως γούσταρα να γνωρίζουν τρίτοι τα προσωπικά μου στοιχεία . Το ΤΕΕ σου δίνει την επιλογή τα στοιχεία σου να μην είναι εμφανή στο ευρύ κενό οπότε το επιχείρημα για το ΤΕΕ είναι τελείως άκυρο .

 

Ότι ενοχλεί το επιστημονικό ύφος και η σοβαρότητα πρώτη φορά το ακούω! Αν είσαι μηχανηματάς προφανώς και δεν θα σε ενδιαφέρουν "επιστημονικά θέματα" αλλά so what?

Είπα πως με ενοχλεί το επιστημονικό ύφος και η σοβαρότητα ? Η σοβαροφάνεια με ενοχλεί ...

 

Το emichanikos σε μένα δεν πρόσφερε τίποτα απολύτως αντίθετα με το παρόν site .

Πάνω από το 90% των φορών που μπήκα στο emichanikos δεν βρήκα ούτε ένα χρήσιμο θέμα για ανάγνωση . Οπότε τι με ενδιαφέρουν τα 15000posts αν είναι ανούσια για μένα ?

Ξέρετε συνάδελφοι κάποιοι έχουν και δουλειές να κάνουν και θέλουν όσο χρόνο διαθέτουν στο ίντερνετ να είναι και εποικοδομητικός .... όσοι τώρα ****** και δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν , ας γράφουν δοκίμια , θεωρητικές μελέτες και διατριβές σε οποιοδήποτε φόρουμ επιθυμούν αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω τη δική τους άσκοπη πορεία . Για μένα το φόρουμ σημαίνει ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στον εργασιακό μας χώρο και για αυτό όπου γνωρίζω απαντώ σε ερωτήματα και απορίες άλλων , όπως κάνουν και άλλοι συνάδελφοι σε ανάλογους δικούς μου προβληματισμούς . Καλώς η κακώς κάτι ανάλογο δεν παρατήρησα να συμβαίνει στο κλειστό επ' αόριστον emichanikos και για αυτό και δεν αναλώθηκα σε αμέτρητα ποσταρίσματα εκεί (συνολικά είχα 4-5 posts) .

 

Υ.Γ. Αν το emichanikos ήταν τόσο αξιόλογο τότε τι κάνετε όλοι εσείς οι πρωτεργάτες του σε ένα τόσο ταπεινό site όπως θεωρείτε πως είναι το michanikos?

 

Παρακαλώ πιο κόσμια συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους

Ευχαριστώ, terry, ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

Link to comment
Share on other sites

adadim άστο φίλε μην το κουράζεις το θέμα. Από τον τρόπο σου καταλαβαίνει κανείς ότι και να κάτσουμε να σου εξηγήσουμε μάλλον δεν... Κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω αναλόγως αλλά έχε χάρη που υποπίπτεις σε βιαστικά λάθη όπως:

 

1) Τα στοιχεία σου δεν ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό αλλά μόνο στον διαχειριστή του forum. Αν μάλιστα είχες καιρό που γράφτηκες θα πρέπει και να σου είχε σταλεί και ενημερωτικό e-mail περί της τήρησης των στοιχείων σου, ενόψει της ανάληψης της διαχείρισης από εμένα.

 

2) Οι απαντήσεις επί των προβλημάτων της καθημερινότητας της εργασίας δίνονταν και εκεί όπως δίνονται και εδώ. Ίσως λίγο πιό συμμαζεμένα λόγω του περιορισμένου αριθμού των μελών.

 

3) Ευχαριστούμε που θεωρείς τα τεχνικά φόρουμ εργαλεία δουλειάς αλλά αν κάποιοι δεν *********, όπως λες κι εσύ, σήμερα ούτε μισή απάντηση δεν θα έβρισκες γύρω από τα προβλήματα.

 

4) Διάβασε 3 σελίδες πίσω την τοποθέτησή μου για το τί πήγε στραβά στο emichanikos. Αλλά έτσι όπως συμπεριφέρεσαι δείχνεις σημάδια ιδιώτη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου, οπότε μάλλον δεν πρόκειται να κατανοήσεις τις παραμέτρους.

 

Αυτά!

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ πολύ να συνεχίσει η συζήτηση με ηρεμία.

Επίσης αποφεύγετε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν συναδέλφους.

Ευχαριστώ

ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω τον καημό να κλειδώσει το παρόν θέμα από κάποιους. Το φόρουμ emichanikos.gr αφορά πολύ κόσμο και όλοι θέλουμε να μάθουμε τι έχει συμβεί και τι θα συμβεί στο μέλλον. Ο Χάρης πρέπει επίσης να πει και ο ίδιος την άποψη του.

 

Τώρα γενικά με κάλυψε ο ss_sk. Χρόνο για να γίνουν κάποια βήματα για τη δημιουργία του διαδικτυακού συλλόγου είχατε. Δεν προχωρούσε όμως κάτι. Θυμάμαι υπήρχε θεματική ενότητα για τον σύλλογο και δεν γραφόταν τίποτα. Ποιος σύλλογος ρε παιδιά ? Εδώ γινόταν προσπάθεια να φτιαχτεί michanikos.gr no2... Τελικά κανείς όμως δεν είχε την υπομονή να φτιαχτεί κάτι τέτοιο. Γιατί ένα φόρουμ δεν μαζεύει χιλιάδες μέλη σε μερικούς μήνες πόσο μάλλον όταν απαιτεί προσωπικά στοιχεία. Όταν το φόρουμ αποκτούσε αρκετά μέλη μάλλον θα προχώραγε και ο σύλλογος. Εγώ έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.

 

Ο Χάρης πολλές φορές έγραψε ότι δεν βλέπει να γίνεται τίποτα και ότι θέτει μία διορία ώστε να τρέξει κάπως το πράγμα. Αντί όμως να γίνει ουσιαστική κουβέντα η όλη κουβέντα αναλώθηκε στο σε ποιον θα ανήκει το φόρουμ, ποιος θα κάνει τι και άλλα άσχετα. Ρωτάω εγώ τώρα..είναι δυνατόν να φτιαχτεί σύλλογος που θα ασχολείται με σοβαρά θέματα όταν τα μέλη του τσακώνονται συνεχώς για θεωρητικά θέματα. Γενικά πολύ μπλα μπλα ρε παιδιά και από ουσία μηδέν....Ο μόνος που έκανε κάτι ήταν ο Χάρης και τελικά όλοι πέσατε να τον φάτε. Ωραία φάρα είμαστε μπράβο μας...Δηλαδή δεν προσπαθεί κανείς να μπει στην θέση του...?!

 

Το γεγονός ότι φώναζε ότι είναι μόνος του στη διαχείριση, ότι είπε πολλές φορές ότι δεν προχωράει ο σύλλογος , το ότι ταυτοποιούσε όλα τα προσωπικά στοιχεία μόνος του και γενικά ότι μπορεί να μην άντεξε την πίεση τον οδήγησε στην απογοήτευση και στο να μην θέλει το φόρουμ σε κανέναν. Έφτιαξε ένα φόρουμ με σκοπό όντως να το μοιραστεί με όλους αλλά στην πορεία κατάλαβε-νόμιζε ότι ήταν μόνος του. Εντάξει μπορεί να έσφαλε..Ακόμη και αν ο Χάρης φταίει στο ότι τελικά δεν ήθελε να δώσει το emichanikos.gr θεωρώντας το κτήμα του όλοι εσείς που τον κατακρίνετε τι κάνατε ? Αντί να του δώσετε χρόνο να συνέλθει πέσατε να τον φάτε...

 

 

Τέλος πάντων. Τη γνώμη μου για τον Χάρη την έχω σχηματίσει εδώ και χρόνια μέσω του παρόντος φόρουμ και δεν αλλάζει από ότι έγινε. Προσωπικά τον εκτιμώ απεριόριστα.

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονός ότι φώναζε ότι είναι μόνος του στη διαχείριση, ότι είπε πολλές φορές ότι δεν προχωράει ο σύλλογος , το ότι ταυτοποιούσε όλα τα προσωπικά στοιχεία μόνος του και γενικά ότι μπορεί να μην άντεξε την πίεση τον οδήγησε στην απογοήτευση και στο να μην θέλει το φόρουμ σε κανέναν.
Αυτός ήθελε να είναι μόνος. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από την απόρριψη των προτάσεων μου για επιπλέον mods. Και ο abgr & o Grtopo αποβλήθηκαν γιατί ο σύλλογος δεν προχωρούσε? Και ποιος πρώτος έβαζε τροχοπέδη στο σύλλογο με τις ημερομηνίες και αφού είχε διαπληκτιστεί με άτομα με μεγάλη συμμετοχή? Εγώ πριν παραιτηθώ πρότεινα τον abgr και τον majakoula για διαχειριστές. Γιατί απορρίφθηκε η πρόταση μου?
Link to comment
Share on other sites

Θα παρακαλέσω όσους δεν γνωρίζουν πράγματα εκ των έσω απλώς να σωπάσουν.

 

nik 25/28 δηλωθέντα ιδρυτικά μέλη αποφάσισαν χθες πού θα στεγαστούν οι συζητήσεις. Αν αυτό το νούμερο σου φαίνεται λίγο ή ότι δεν γίνεται προσπάθεια τότε τί να πω.

 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: αν δεν ξέρετε πράγματα εκ των έσω μην σχολιάζετε. Προσβάλλετε την νοημοσύνη όσων μια βδομάδα τώρα εκτίθενται ανεπανόρθωτα λόγω κινήσεων άλλων (ή μήπως υπάρχει έστω και ένας που έμπαινε και εκεί που να μην ξέρει ότι αναλαμβάνω καθήκοντα διαχειριστή; ή που να μην ξέρει πλήρως τα πραγματικά μου στοιχεία; ), και όσων προσπαθούν όσο γίνεται η βλάβη να περιοριστεί και να μην εκτεθεί κανείς, ούτε καν ο Χάρης. Σχεδόν ολόκληρο το συντονιστικό/ιδιοκτησιακό τιμ του michanikos ξέρει τί έχουμε τραβήξει μερικοί μερικοί και σε πόσο λεπτές ισορροπίες κινηθήκαμε.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω τον καημό να κλειδώσει το παρόν θέμα από κάποιους. Το φόρουμ emichanikos.gr αφορά πολύ κόσμο και όλοι θέλουμε να μάθουμε τι έχει συμβεί και τι θα συμβεί στο μέλλον. Ο Χάρης πρέπει επίσης να πει και ο ίδιος την άποψη του.

 

Συνάδελφε δεν καταλαβαίνω που εντοπίζεις τον καημό για κλειδώματα.

Το θέμα απλά έχει συζητηθεί πάρα πολύ αλλού.

Δεν θα σχολιάσω αυτά που λές.

Θα σου πω μονάχα ότι είσαι ένας από τους λόγους που πρέπει να μείνει το θέμα ανοικτό....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.