Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χωρίς να είμαι 100% σίγουρη

δεν νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ευνοική διάταξη για Pilotis 2 φορές

δηλ θεωρώ πως πας Ηmax=8,6

ρίξε μια ματιά και στα γειτονικά να δεις τι κάνουν

Δημοσιεύτηκε

Ναι,καλά το κατάλαβα.

Συμφωνώ μαζί σου.

Τώρα,όσο για τους γείτονες....

Ας γελάσω/κλάψω (χαχα...κλαψ)

Έχω μέχρι και βαρβάτη 3όροφη (ΤΡΙώροφη!!!) ΜΕ pilotos,

με ύψος προφανώς Η>8,60μ.

οπότε.... :(

Δημοσιεύτηκε

χμ, αν είναι πρόσφατη άδεια ρίξε μια ματιά στον φακελλο

στην ΤΕ, στο ΔΚ και στις τομές μήπως βρεις κάτι χρησιμο

• 6 months later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

ισχύει!!!!!

ΠΔ/3-8-87. (ΦΕΚ-749/Δ/10-8-87)

ΑΡΘΡΟΝ-2.

3. Όταν εφαρμόζεται η παρ.9 του Αρθ-9 του Ν-1577/85 επιτρέπεται υπέρβαση του ύψους, που καθορίζεται από ειδικές διατάξεις μέχρι 1,00 μ., εφόσον το ισόγειο του κτιρίου, χρησιμοποιείται κατά ποσοστό 50% τουλάχιστον για στάθμευση αυτοκινήτων. Το ίδιο ισχύει όταν στην πιο πάνω περίπτωση το κτίριο κατασκευάζεται σε υποστηλώματα (ΠΙΛΟΤΙΣ) με εφαρμογή της παρ.1Β του Αρθ-7 του Ν-1577/85 και ο ελεύθερος ημιϋπαίθριος χώρος της διατίθεται αποκλειστικά για στάθμευση αυτοκινήτων.

προσοχή όμως, πρέπει η περιοχή να εμπίπτει στην περίπτωση άρθ.9 §9, δηλαδή να έχει οριστεί ύψος χαμηλότερο από το κατά ΓΟΚ οριζόμενο, ώστε να επιτραπεί προσαύξηση κατά 1 μέτρο.

Edited by achille
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Για να το καταλάβω, αν υπάρχει περιοχή που έχει ΣΔ=0.8 και έχει ορισθεί μέγιστο ύψος τα 7.50μ μπορεί να γίνει το κτίριο 8.50μ αν κατασκευασθεί pilotis;

• 2 years later...
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ισχύει κάτι για το παρόν +1,00μ. όταν κάνουμε πυλωτή και ΝΟΚ ? Καταργήθηκε πλέον το +1,00μ ??

• 2 years later...
  • 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

Σύμφωνα με την παράγραφο 23. του άρθρου 20 του ν.4258/2014 (ΦΕΚ 94Α/14-4-2014) επανήλθε το bonus του 1μ. για χρήση ισογείου ή pilotis για χώρο στάθμευσης.
Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που δεν το έχω λάβει υπόψιν μου? 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.