Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fespa και αναβάθμιση σε EC


sundance

Recommended Posts

Αφού είσαι τόσο ικανοποιημένος και δικαιωμένος δεν υπάρχει λόγος να απαντάς στα παράπονα που εκφράζουν άλλοι πελάτες της LH. Το ότι πήρες δωρεάν την αναβάθμιση σε E.C. (αν είναι αλήθεια) είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία ώστε να το διεκδικήσουν και άλλοι. Η αξιοπιστία της LH και ο σεβασμός στους πελάτες θα κριθεί έμπρακτα.

 

Δεν απαντάω σε παράπονα...

 

Απλά και όμορφα παραθέτω την δική μου καθαρά προσωπική άποψη επί του θέματος.

 

Και το (αν είναι αλήθεια), μέσα σε παρενθέσεις σε παρακαλώ επειδή παραπέμπει σε δυσπιστία και αυτό θίγει τα προλεγόμενα μου, μπορείς να περάσεις μια μέρα απ το γραφείο μου για του λόγου το αληθές.

 

Αν είναι συνάδελφε να φτάσουμε στο σημείο να αποδεικνύουμε του λόγου το αληθές για να υποστηρίξουμε την πρόταση μας τότε μάλλον δεν θα πρέπει να με αποκαλείς συνάδελφο.

 

Με εκτίμηση.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, σέβομαι την άποψή σου και εκτιμώ το ότι ξοδεύεις πολύτιμο χρόνο για να βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα το οποίο εσύ το έχεις ήδη λύσει. Όπως λέει και ο λαός όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και όλοι να είμαστε ικανοποιημένοι.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι προτείνω για να κλείσει το εν λόγω θέμα το εξής:

Οποιος αισθάνεται αδικημένος ή όποιος θεωρεί παράλογες τις τιμές είτε για οιονδήποτε άλλο λόγο πιστεύει ότι δεν αξίζει να προβεί στην αναβάθμιση ή αγορά να υποβάλει εντύπως τις απόψεις και προτάσεις του στην LH. Ετσι θα γίνει πιστεύω μια πιο σοβαρή αξιολόγηση ένθεν και ένθεν.

Προσωπικά, αν και μίλησα προσωπικά με τον κ. Χαραμιδόπουλο, σκέφτομαι να το πράξω.

Link to comment
Share on other sites

Terry προγράμματα υπάρχουν πολλά και Ελληνικά και Ξένα.

 

Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε και τι χρήση θα τους κάνουμε.

 

Οπότε έχουμε το δικαίωμα επιλογής για όποιο πρόγραμμα μας καλύπτει είτε είναι οικονομικό είτε είναι λειτουργικό το θέμα.

Όπως είπα και πρίν, μ αυτό θα περάσουμε όλα τα δύσκολα επαγγελματικά μας βήματα και θα πρέπει να κάνουμε την δυνατότερη επιλογή για εμάς και τον επαγγελματισμό μας.

 

Δεν εξυψώνω το Fespa, κάθε άλλο…..

Απλά καθαρά προσωπική μου άποψη, επειδή απ την μέρα που το πήρα έχω εκδώσει 4 άδειες αρχιτεκτονικές και στατικές με έχει εκπλήξει σε πάρα πολλά σημεία και δεν έχω μετανιώσει για την αγορά μου.

 

Επίσης το θέμα του κόστους της αναβάθμισης επειδή το αγόρασα πριν λίγους μήνες δεν με επηρέασε μιας και μου παραχωρήθηκαν δωρεάν.

 

Τώρα όσο για το κόστος αναβάθμισης αν αξίζει, είναι σε θέση ο κάθε μηχανικός να κρίνει αν είναι η όχι με βάση τις δικές του απαιτήσεις

 

Προσωπικά;;

 

Επειδή οι πρώτες εντυπώσεις του Λογισμικού και επίλυση Στατικών μοντέλων με E.C. με κάλυψαν σου λέω πως Ναι αξίζει.

 

Άλλον όμως συνάδελφο, μπορεί να τον άφηναν παγερά αδιάφορο.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα όσο για το κόστος αναβάθμισης αν αξίζει, είναι σε θέση ο κάθε μηχανικός να κρίνει αν είναι η όχι με βάση τις δικές του απαιτήσεις

 

Εδω κανεις λαθος.

 

Δεν ειναι το θεμα αν αξιζει ή οχι βασει απαιτησεων, αφου ειναι κατι που πρεπει να αγοραστει απο ολους τους χρηστες του fespa. Προκειται για κανονισμο χωρις τον οποιο δεν θα μπορεις να εκπονεις στατικες μελετες.

 

Δεν εχει να κανει με προσθετο module το οποιο καθιστα πιο βελτιωμενη την αναλυση και εγειρει θεματα ευχρηστιας κλπ, οποτε μπορουμε να μιλαμε για απαιτησεις.

 

Τωρα αν καποιος εχει ορεξη και χρονο, για αυτο τον λογο, να καθισει να μαθει και να αγορασει αλλο λογισμικο, αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

Link to comment
Share on other sites

@Leo Ο ΕΑΚ και Ο ΕΚΩΣ δημιουργήθηκαν για την προσαρμογή του ΝΕΑΚ και ΝΕΚΩΣ στους EC8 και ΕC2 αντίστοιχα.Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να έχουν ¨τρανταχτές" διαφορές.

Η διαδικασία επίλυσης παραμένει παρόμοια και δεν απαιτούνται σοβαρές αλλαγές στον κώδικα του προγράμματος.Το αν ένας συντελεστής γίνεται 1.3 από 1.4 η αλλάζουν οι ελάχιστες απαιτούμενες διαστάσεις των δομικών στοιχείων αυτά είναι εύκολο να τροποποιηθούν.

Βεβαια δεν έχω μελετήσει σε βάθος τους ΕΚ και μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν εσύ έχεις εντοπίσει κάποια φοβερή διαφορά που καθιστά άχρηστο τον προϋπάρχοντα υπολογιστικό πυρήνα του προγράμματος και επιτάσσει νέα σχεδιασμό του,θα σε παρακαλούσα να μου τον επισημάνεις...

(Αναφέρομαι μόνο στους ΕΚ και όχι στην PUSHOVER ή στο FEPLA)

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη Sundance αναφερόμουν στην αγορά ή όχι, του πακέτου αυτό καθέ αυτό......

 

Σαφώς και θα πρέπει να αγοραστεί απ τούς κατόχους που ήδη έχουν και χρησιμοποιούν το πρόγραμμα, αλλά και πάλι η τιμή της αναβάθμισης με την παρουσίαση που είδα, θα την θεωρούσα λογική.

 

edit------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πότε σου παραχωρήθηκαν;

 

Έχω αναφερθεί στο πρώτο μου post της σημερινής μας συζήτησης, πως όταν και όποτε διατεθούν στην αγορά θα μου παραχωρηθούν δωρεάν, όπως και σε όλους τους συναδέλφους που αγόρασαν το Fespa πρόσφατα......

 

Απ όσο γνωρίζω είναι στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας τους........

 

Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "edit".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

Έχω αναφερθεί στο πρώτο μου post της σημερινής μας συζήτησης, πως όταν και όποτε διατεθούν στην αγορά θα μου παραχωρηθούν δωρεάν

A! Mε τρόμαξες προς στιγμήν...

Συνάδελφε, τί να σου πω... Καλώς θα κάνεις και θα τους πάρεις (αν τους πάρεις)... Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο...ξέρεις... Αν και οι τύποι είναι ok σε τέτοια...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.