Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκτακτη εισφορά σε ελ. επαγγελματίες


GRTOPO

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

sdim, εγώ έχω παρατηρήσει πως έχει αλλάξει προς το χειρότερο ο τρόπος οδήγησης των οδηγών. Ποιο απρόσεκτοι, ποιο εριστικοί, όλοι με ένα μακρύ ζωνάρι κυκλοφορούν....

Δεν ξέρω αν το βλέπω μόνο εγώ αλλά το κρίνω άκρως ανησυχητικό φαινόμενο.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένα σύστημα που όλοι βολεύονται και δυστυχώς εμείς.... περισσεύουμε.

 

Δημόσιο -> Πας με μέσο -> Στηρίζεις μεγάλα κόμματα και την διαφθορά -> μουρμουράς αλλά υπομένεις τα νέα μέτρα -> όλοι ευχαριστημένοι και πολιτικοί και βολεμένοι ψηφοφόροι που χαζογκρινιάζουν

 

Ιδιωτικός τομέας - Εταιρείες -> Βολεύουν κόσμο μέσω βουλευτών -> Συντηρείται ο κομματισμός -> Διατηρείται χαμηλή η φορολογία στις εταιρείες , Λίγα μέτρα σε αυτές. -> Όλοι ευχαριστημένοι γιατί και οι ιδ. υπάλληλοι βρίσκουν δουλειά με μέσο και ο κομματισμός συντηρείται γιατί κερδίζει ψήφους με αυτόν τον τρόπο και οι εταιρείες δεν χάνουν τα κέρδη τους.

 

Επομένως ποιοι περισσεύουν σε αυτό το σύστημα? Μάλλον εμείς.

Link to comment
Share on other sites

.......Mπουρλότο θέλουν , τι νομίζουν ότι μας περισσεύουν ;

Άντε να ζητήσουν από κανένα 50άρη μηχανικό που πρόλαβε τις καλές εποχές. Εμείς τι να δώσουμε ;......την επιστροφή του προκαταβλητέου περιμένουμε οι περισσότεροι.

Link to comment
Share on other sites

Δόθηκε άκυρο . Πάντως πρώτη φορά ζω μια τόσο ρευστή κατάσταση .

 

Από μέρα σε μέρα δε ξέρεις τι να περιμένεις ...

 

Με τέτοιους ρυθμούς καλά είναι να μάθουμε τοξοβολία και να βάζουμε αυτοσχέδιες παγίδες να πιάνουμε κανένα λαγό ...

Έχουν να πεταχτούν κοιλιακοί έξω που θα τρομάξει και Τζέραλντ Μπάτλερ με τους υπόλοιπους 299.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως πρώτη φορά ζω μια τόσο ρευστή κατάσταση .

 

Από μέρα σε μέρα δε ξέρεις τι να περιμένεις ...

 

Έτσι είναι όταν ζεις σε εμπόλεμη κατάσταση, δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς...

Εκτός από τους νατοικούς βορβαδισμούς έχουμε και τις διασώσεις από το ΔΝΤ!

 

Δυστυχώς τα μέτρα του ΔΝΤ έχουν την ίδια "χειρουργική ακρίβεια" όπως και οι βορβαδισμοί, την πληρώνουν οι άμαχοι...

Link to comment
Share on other sites

Αν και το βασικό θέμα που συζητάμε έχει εξαντληθεί, θα το συνεχίσω, καταγράφοντας τις εντυπώσεις μου από το διάβασμα (ΝΑΙ, είχα την υπομονή) του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που περιλαμβάνεται, ως Παράρτημα ΙΙΙ (σελ. 49) στο νσ του ΥΠΟΙΚ που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

 

Από τους πίνακες που αναφέρονται στις σελ. 63-67 προκύπτει ότι, περιγράφονται συγκεκριμένα δημοσιονομικά μέτρα ΜΟΝΟΝ για την περίοδο 2010-2011. Για τα επόμενα χρόνια 2012, 2013 και 2014, εκτός των συγκεκριμένων αναμενόμενων εσόδων-εξόδων προβλέπονται και έσοδα από "ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ", δηλαδή, με άλλα λόγια, προβλέπονται έσοδα με μέτρα που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη και, φυσικά, δεν τα γνωρίζουμε..

 

Συγκεκριμένα, από αυτή την κατηγορία των μη καθορισμένων μέτρων προβλέπονται έσοδα 900 εκ. ευρώ το 2012, 4200 εκ. ευρώ το 2013 και 5700 εκ. ευρώ το 2014 (!!!).

 

Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες ΑΠΑΤΕΣ που γίνονται σε βάρος του Ελληνικού Λαού στο όνομα της σωτηρίας της χώρας (!!!). Κάτι ξεκίνησαν να λένε χθες το βράδυ τα παπαγαλάκια του ΜΕΓΚΑ χωρίς να δώσουν, όμως, την έκταση της ΑΠΑΤΗΣ.

 

Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο το λούκι που μπαίνουμε συνάδελφοι και, δυστυχώς, είναι άγνωστο εάν το πακέτο των μέτρων (ΓΝΩΣΤΩΝ και ΑΓΝΩΣΤΩΝ), που θα παρθούν, θα βοηθήσει, πραγματικά το λαό να δει, μετά από 10 χρόνια καλλίτερες ημέρες. Τα παραδείγματα των χωρών που ακολούθησαν το δρόμο του ΔΝΤ δεν το επιβεβαιώνουν ...

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα πισωγυρίσματα να τα φοβάστε...πάντα φέρνουν κάτι κακό. Συμφωνώ με τον συνάδελφο ΜΑΚΑΡ. Χρειάζεται προσοχή στα ψιλά γράμματα κι ας φοβερίζει το κράτος τις τράπεζες ότι θα καταργηθούν. Αφού καταχρεώθηκε όλος ο κόσμος, τώρα οι αντενδείξεις της δανειοδότησης θα αλλάξουν μέγεθος γραμματοσειράς.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να αγοράσει το διαλυμένο μαγαζάκι μας και αργότερα να μας εκμεταλλευτεί γιατί είναι γωνία το μαγαζί και χωρίς κάποια εξεζητημένη διοίκηση μπορείς να βγάλεις καλό χρήμα .

 

Στην κατάσταση που θα φτάσουμε ... Θα τον δεχτούμε ως σωτήρα και θα παρακαλάμε να μας εκμεταλλευτεί ακόμα και για ψίχουλα.

 

Ελπίζω να παραμείνω τοπογράφος και να μην αποκτήσω και την ιδιότητα του προφήτη .

 

Όσο για ποιό λόγο μας ήρθε τώρα ο λογαριασμός από τους Ευρωπαίους φίλους μας ; Διότι οι μεγάλες εταιρίες σταμάτησαν πλέον να έχουν κέρδη από εμάς . Τους είπαν λοιπόν πως όσα τους πήραμε τους πήραμε πλέον δεν έχουν άλλα . Ώρα είναι να πάρουμε και αυτά που μας χρωστάνε και να τελειώνουμε με αυτούς .

 

Έτσι εξηγείται και το σκληρό πρόσωπο των Γερμανών . Κάποτε ήταν πιο διπλωματικοί . Πλέον απερίφραστα ζητάνε νησάκια και δεν κόπτονται να μας βοηθήσουν . Καλός είναι ο Έλληνας που αγοράζει πολλά γκολφάκια και μπέμπες .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.