Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιολογητικά, Διαδικασία


ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

Recommended Posts

Το αντιγραφο του ιδιοκτητη ομοιως δεν ειναι υπογεγραμμενο απο τον υπαλληλο και αμφιβαλλω αν θα το δεχτουν.

 

Η αδεια εκδοθηκε μετα το '85. Όσο για τον ογκο του χωρου αυτου, δεν εχει υπολογισθει στον συνολικο. Οποτε κατα το γραμμα του νομου δεν ρυθμιζεται. Απορώ τότε ομως ως τι παριστάνεται στην κατοψη?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

έχει όμως πάνω τη στρογκυλή και έχεις και την ΥΔ του ιδιοκτήτη που δηλώνει πως είναι ακριβές φωτοανατίγραφο από τον φακελο της οικοδομής

Link to comment
Share on other sites

Χμ...βασικα η μονη σφραγιδα που εχει πανω το σχεδιο ειναι του μηχανικου. Οποτε παω για ανασυσταση? περα απο το να φτιαξω το νεο τοπογραφικο απαιτείται και αλλα ιδιαίτερη διαδικασία?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μια "άσχετη" ερώτηση.

Γνωρίζω ότι οι εταιρείες κούριερ παρέχουν υπηρεσία (με χρέωση 4-5€ παραπάνω), στην οποίαν πέραν της υποβολής ενός φακέλου κάπου, προσκομίζουν και αριθμό πρωτοκόλλου.

Ειδικά για τακτοποίηση Η_Χ, έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί οι Πολεοδομίες αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

χαχα οχι βεβαια. εχω στειλει πανω απο 20 φακελλους με courrier. Απλα καταθετουν. Προσεχε για τυπικους λογους να σου δωσουν μια αποδειξη με το ονομα εκεινου που παρελαβε τους φακελους και εισαι κομπλε.

Περνα μετα απο κανα μηνα η παρε τηλεφωνο να δεις την εξελιξη.

Αν εχεις κανει κατι λαθος θα σε εχουν παρει ηδη αυτοι τηλεφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Πρόβλημά τους είναι. Όταν λέμε "ταχυδρομικά" εννοούμε στέλνουμε το φάκελο και δεν ξανασχολούμαστε μέχρι να μας έρθει με τον ίδιο τρόπο το πρόστιμο. Δεν αναφέρει πουθενά ο νόμος ότι ο τακτοποιήσας πρέπει να αναζητήσει αυτός το έντυπο προστίμου. Δε νομίζω ότι θα έχει το παραμικρό πρόβλημα. Βασικά δε νομίζω ότι θα παίξουν κανένα ρόλο τελικά οι ημερομηνίες, είτε 28/4/11, είτε 31/10/11 ή οτιδήποτε. Μετά από 2-3-4 χρόνια που θα τελειώσουμε με κάθε είδους τακτοποιήσεις, τότε θα αναζητηθεί το ποιός πλήρωσε και αν πλήρωσε και θα τεθεί μάλλον η πραγματική καταληκτική ημερομηνία πληρωμής. Αυτός ο μύθος ότι και καλά θα πάνε οι φάκελοι στα "αυθαίρετα" δεν στέκει. Αφού ετοιμάζονται να δώσουν "τακτοποίηση" και για τα αυθαίρετα! Αστεία πράγματα...

Link to comment
Share on other sites

Μανώλη, να σού πω την αλήθεια είχα τον Μάιο στην Πολεοδομία να ρωτήσω τι γίνεται με τον φάκελό, και μού είπαν πρακτικά αυτό που λέει και ο tpanag: ότι δηλαδή να μην ανησυχώ που "έχασα" την πρώτη δόση του Απριλίου, και ότι θα με πάρουν αυτοί τηλέφωνο.

Τουλάχιστον πήρα τον αριθμό πρωτοκόλλου, για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει χαθεί ο φάκελος από το ταχυδρομείο ή κάτι άλλο.

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν ήξεραν στην Πολεοδομία πού βρίσκεται ο φάκελος. Διότι αν ήξεραν, θα τον έπαιρνα και θα τον "διεκπεραιώναμε" επιτόπου... Ενώ τώρα, θα πρέπει να περιμένω...

Link to comment
Share on other sites

Είναι δυνατή η τακτοποίηση (νομιμοποίηση) υπογείου 6ορόφου κτηρίου με το Ν.3843/10, που κατασκευάσθηκε το 1972 και δεν εμφανιζόταν στα σχέδια του φακέλου ;

 

topogavre

Δεν είναι δυνατή η τακτοποίηση χώρων που δεν προβλεπόταν στην αρχική οικοδομική άδεια.

 

Αλλά ας μην ανυσηχούμε .. οσονούπω κατατίθεται ο νέος νόμος Παπακωνσταντίνου για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων....

Αλησμόνητε ΤΡΙΤΣΗ ... θα τρίζουν τα κόκαλά σου .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.