Μετάβαση στο περιεχόμενο

Chemtrails / cloud seeding - Ποιά η γνώμη σας;


sdim

Recommended Posts

Παίδες και sdim που άνοιξες την ιστορία με τους ψεκασμούς...

Είναι Κυριακή 03/10/2010 7 και κάτι απόγευμα στον Αλίαρτο Βοιωτίας (95 Χμ. από Αθήνα από ΠΕΟ=Δημαρχείο)

Βρίσκομαι 200μ. βόρεια από την ΠΕΟ (ας πούμε ότι βλέπω την ΠΕΟ στο 95,20 Χμ. μπροστά μου)

Παρατηρώ πάνω από τον Ελικώνα ένα αεροπλάνο της "γραμμής" προς εξωτερικό, το που περνάνε ακριβώς δεν ξέρω, αλλά δεν έχει και σημασία.

Σκέπτομαι να βγάλω μία φωτογραφία το αεροπλάνο με την "ουρά του" για να δω άν θα σχηματιστεί "τσατσάρα" όπως στην Λιβαδειά.

Βγάζω την πρώτη φωτ/φία με το αεροπλάνο μόλις να χώνεται σε ένα σύννεφο και όπως κατεβάζω την μηχανή βλέπω δεξιά και λίγο πιο πάνω σε ύψος από το αεροπλάνο μία ΛΑΜΨΗ (μέταλλο σαν αλουμίνιο στο ήλιο) ενώ σκέπτομαι ...να και άλλο αεροπλάνο που δεν αφήνει καθόλου ουρά πίσω του και κάνοντας λίγο zoom βγάζω την δεύτερη φωτογραφία προς την πλευρά της ΛΑΜΨΗΣ.

Αμέσως σκέφθηκα ότι με το zoom ίσως μου ξεφύγει το αεροπλάνο και ξεζουμάρισα βγάζοντας την τρίτη φωτογραφία. Ο χρόνος μεταξύ πρώτης και τρίτης φωτογραφίας το πολύ να ήτανε 10 δευτερόλεπτα

Στις φωτογραφίες που θα δείτε έχω βάλει σημάδια στα σύννεφα (Α,Β.Γ κλπ) για προσανατολισμό και κίτρινες γραμμές στις πορείες των "οχημάτων".

Στην πρώτη και στην τρίτη βλέπουμε την θέση του δεύτερου "οχήματος" ενώ στη δεύτερη , μετά την ΛΑΜΨΗ,δεν φαίνεται τίποτα πάρα μόνο σύννεφα.

Επίσης στην πρώτη δεξιά και κάτω στην γωνία ακριβώς φαίνεται ένα μαύρο τριγωνάκι το οποίο είναι τμήμα στέγης μιας αποθήκης που το ΄χω μαρκάρει στην τρίτη με πράσινο χρώμα.

Επίσης την πρώτη και τρίτη θα την δείτε και με λιγότερο φως. (σύνολο 5)

Όνομα αρχείου: X-FILES καθόλου τυχαίο όπως θα δείτε...

 

xfiles001.th.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

xfiles002.th.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

xfiles003.th.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

xfiles001a.th.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

xfiles003a.th.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

... ότι και να΄ναι πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεων...

 

PS. Στην προτελευταία φωτογραφία βλέπουμε καθαρά ότι το νέφος μέσα από το οποίο κατέβηκε το αντικείμενο έχει την μορφή "δακτυλίου".

Edited by georg coco
Link to comment
Share on other sites

Πάρτε και αυτά.

 

http://defence.e-e-e.gr/assets/chemtrails_2.pdf

http://redskywarning.blogspot.com/2010/10/chemtrails.html?spref=fb

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για να είναι απλά μόδα. Και το ανησυχητικό είναι ότι αρχίζουν να αρθρώνουν και "σοβαροί" επιστημόνες σχετικά με το θέμα. Θα το σκάσουν το παραμύθι σύντομα, θυμηθείτε το...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Πάλι σήμερα έχει γεμίσει ο ουρανός της Πάτρας με ίχνη, έχει και ένα έντονο ίχνος Χ αυτή την στιγμή.

 

Για καλό ή για κακό... θα δείξει.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Φωτογραφίες του συστήματος ψεκασμού έχουμε? Γενικά το οποιοδήποτε σύστημα σε ένα αεροπλάνο έχει την αντίστοιχη Τ.Ο. (τεχνικές οδηγίες , technical orders) γιατί πολύ απλά θα χρειαστεί κάποια στιγμή συντήρηση. Και όταν συμβεί αυτό ο τεχνικός της εταιρίας θα ανατρέξει στα βιβλία του κατασκευαστή για της απαιτούμενες ενέργειες. Άρα έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα το οποίο δεν είναι μυστικό (αν όντως υπάρχει) καθώς χιλιάδες μηχανικοί σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να συντηρούν και να το ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν έχει βρεθεί ένας να μας δείξει μια φωτογραφία ...

Link to comment
Share on other sites

Για την δημιουργία και παρομονή -κυρίως-των ιχνών αρκεί να ξέρει κάποιος μετεωρολογία καθώς και τις προβλέψεις (μέτωπα, άνεμο σε εκείνα τα ύψη κλπ) για να καταλάβει ότι πρόκειται απλά για αεροσκάφη που πετάνε εκείνη τη στιγμή πάνω από μια περιοχή.

 

Και όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, υπάρχουν και σχετικά φθηνά συστήματα που μπορεί ο κθένας να έχει σπίτι του για να βλέπει και ποιας εταιρίας είναι και σε τι ύψος πετάει...

Link to comment
Share on other sites

Τα μηχανήματα που αναφέρεις παίρνουν και αποκωδικοποιούν το σήμα που εκπέμπουν τα ίδια τα πολιτικά αεροπλάνα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αεροπλάνα για ειδικές αποστολές, όπως π.χ. τα στρατιωτικά, θα εκπέμπουν συνέχεια το σήμα αυτό και δεν θα μπορούν να το απενεργοποιήσουν κατά βούληση. Είναι σαν να λέει σε τυχόν εχθρικό πύραυλο "εδώ είμαι, έλα".

Link to comment
Share on other sites

Ακόμη και τα μαχητικά σε αποστολή αναχαίτισης έχουν το transponder ανοιχτό. Αλλά βέβαια, ένα κουμπάκι είναι, όποτε θες το κλείνεις. Σπάνιο φαινόμενο πάντως, πολύ σπάνιο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.