Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαγγελματικές κάρτες


George T.

Recommended Posts

Εγώ είχα απευθυνθεί σε τρεις γραφίστες και τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες, σχεδίασα μόνος μου την κάρτα στο WORD (!) και την έδωσα έτοιμη για εκτύπωση στον γραφίστα...

Απαιτούσα μια διακριτική απλότητα και όλοι μου κάνανε καραγκιοζιλίκια...

Σημειωτέον ότι έχω καμμιά 500αριά άχρηστες κάρτες στο γραφείο...

 

Δεν λέω να μην πάτε σε ειδικούς! Μάλλον εγώ κακόπεσα!

Link to comment
Share on other sites

Με λιγη προσπαθεια και μερικες ωρες στο Publisher μπορειτε ανετα να φτιαξετε την καρτα σας. Ουτε γραφιστες ουτε τπτ. Απλα πραγματα...

Link to comment
Share on other sites

ριχτε και μια ματια στο vistaprint.com

Τις φτιαχνετε μονοι σας (επιλογή απο παρα πολλα σχεδια) σας τις τυπώνουν και σας τις στελνουν. Η ποιοτητα εκτυπωσης είναι πολυ καλή....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και γω εκανα την κάρτα μονος μου. Εφτιαξα λογότυπο από το επώνυμό μου στο Illustrator και γραματοσειρα δική μου me font creator. Οι κάρτες έγιναν λιτές και περιεκτικές αν και ειναι μονης όψης χωρις μεγάλη λίστα με τις εργασίες που αναλαμβάνονται. Η επόμενη εκδοση θα είναι μαλλον διπλής όψης με μεγαλύτερη λίστα εργασιών στην πίσω όψη όπως προτείνατε! παντως αν ψαξεις λιγο στο νετ υπάρχουν μερικά εξειδικευμένα προγράμματα για να φτιάξεις επαγγελματικές κάρτες... καλά μη περιμένετε και θαυματα βέβαια!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λίγο στο publisher ασχολήθηκα αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι το αποτελεσμα με ικανοποιησε πολύ. Κάτι μου λείπει στη μια πλευρά που δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αλλα που θα μου παει. Λίγη ασχολία ακομα και θα την κάνω όπως ακριβώς την θέλω. Ρε παιδιά σαν μηχανολόγος δεν μπορώ να αποφασίσω ποιους τομεις θα γράψω στην κάρτα μου

Link to comment
Share on other sites

το publisher δεν το ξερω αλλα στο corel ειναι παρα πολυ ευκολο με λιγη προσπαθεια να βγουνε εντυπωσιακες καρτες. μετα απο πολλα χρονια ταλαιπωριας με γραφιστες εχω καταληξει και ειδικα τις καρτες τις στηνω μονος μου.

 

εκει που χρειαστηκα γραφιστες προσφατα ηταν για γενικη εταιρικη ταυτοτητα, δηλαδη λογοτυπο, χρωματα, γραμματοσειρες περιεργες. Αλλα για προσωπικη καρτα δοκιμαστε το μονοι σας (ειναι και οι εποχες δυσκολες)

Link to comment
Share on other sites

Αλλα για προσωπικη καρτα δοκιμαστε το μονοι σας (ειναι και οι εποχες δυσκολες)

Δε διαφωνώ αλλά πώς θα ζήσουν και αυτοί σε αυτές τις δύσκολες εποχές;Αν γίνουν κλέφτες, ίσως να μας κοστίζουν και περισσότερα λεφτά.

Ασχοληθείτε και λίγο μόνοι μας για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης και να αξιολογήσετε τη δουλειά τους, αλλά πάντα να έχετε στο μυαλό σας την αλληλοβοήθεια και την κοινωνική συνοχή.

Link to comment
Share on other sites

ειναι προφανες οτι ο καθενας θα παρει την καρτα που του αξιζει χαχαχα

 

τωρα τα περι κοινωνικης συνοχης εγω δεν τα δεχομαι γιατι ολο εγω κανω ενεργητικη κοινωνικη συνοχη και συμπαρασταση αλλα ποτε δεν εχω γινει αποδεκτης τετοιων ευγενικων χειρονομιων (το αντιθετο αφου ολοι ξερουν να μελετουν και να χτιζουν) οποτε νιωθω ολιγον μακακας :)

 

αλλα ειπα ετσι κι αλλιως, πως πηγα προσφατα και τα εσκασα σε γραφιστο εταιρεια για να μου κανουν το ολον θεμα και ησυχασα απο κοινωνικη ευαισθησια .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.