netshaft Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2009 Μέσα Δεκεμβρίου μου ήρθε εμένα το περιοδικό που μένω στη Θεσσαλονίκη. Από ότι αναφέρει το περιοδικό, διανέμεται δωρεάν σε 8000 συνδρομητές. Οπότε κάντε την αίτηση σας και αναμείνατε. Εξάλλου είναι στην προνομιακή τιμή των 0euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Έχει σταλεί παιδιά σε κανέναν το τεύχος του Μαϊου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Ναι, άρχισαν να το μοιράζουν (τ.23 - άνοιξη καλοκαίρι 2009...σαν κολεξιόν ακούγεται). Τώρα σε περίπτωση που δεν φτάσουν αν κάνουν επανεκδόσεις δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσει και εδώ... (τ.23 - άνοιξη καλοκαίρι 2009...σαν κολεξιόν ακούγεται). :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegad Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Εμένα μου ήρθε πρίν 2 εβδομάδες του Μαΐου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Μόλις σήμερα κατέφθασε και στην Πάτρα! 200 χλμ είναι αυτά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Η ύλη του πως σας φάνηκε? πέρα απο τις διαφημίσεις είδατε κάτι ενδιαφέρον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Εγώ πρώτη φορά το έλαβα. Από τις 56 σελίδες, οι 30 είναι διαφημίσεις. Οι υπόλοιπες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, εμένα τουλάχιστον μ'άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Πάντως εγώ έκανα αίτηση εδώ και πολύ καιρό και ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Κι εγώ είχα κάνει από τον Φεβρουάριο, αλλά το τεύχος τώρα κυκλοφόρησε, τον Μάιο, οπότε όπου να'ναι θα σου έρθει κι εσένα. Και είσαι και Αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα