Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορίες Τοπογραφικών


Recommended Posts

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάθε 60cm τα δέντρα. .

Κι όμως σε κάποια ξεχασμένα οικόπεδα στο Ν.Βουτζά έτσι είναι η κατάσταση και χειρότερη, ούτε έρποντας δεν μπορείς να μπεις μέσα !

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι πλέον έβαλε το χεράκι της η φωτία στον Βουτζά και είναι πιο καλά τα πράγματα :(

Οσο για τις ελιές , μην ξεχνάμε πως πολλές φορές είναι στοιχεία τεκμηρίωσης ορίων οπότε εκατέρωθεν του ορίου καλό είναι να είναι αποτυπωμένες κανονικά οι ελιές. Οσο για τα εσωτερικά, κατ ελάχιστο εγώ κάνω έναν "κανναβο" με ελιές όπως λέει ο συνάδελφος Kane.

Link to comment
Share on other sites

Σε αγροτεμάχιο εκτός των κτηνοτροφικών κτηρίων που υπάρχουν έχουν τοποθετήσει container και από πάνω έχουν βάλει λαμαρίνες. Πρέπει να τα δείξω στο τοπογραφικό?

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής θέμα. Υπάρχει άδεια για κτήριο του 80. Κάνω το τοπογραφικό και ενώ σαν τετραγωνικά είναι τα ίδια με την άδεια σαν χώροι δεν έχουν καμμία σχέση. Η άδεια δείχνει για παρ'αδειγμα 200μ2 στάβλο και στην πραγματικότητα είναι 100μ2 στάβλος και τα υπόλποιπα οικίσκος και αποθήκη. Πρέπει να δελίξω τους χώρους ή απλά να αναφέρω τον αριθμό αδείας?

Link to comment
Share on other sites

Πάντα εμείς οι Τοπογράφοι δείχνουμε την πραγματικότητα και σημειώνουμε τις υπερβάσεις και τις τυχόν αυθαιρεσίες εφόσον υπάρχει σύγκριση με τα σχέδια της αδείας.

Link to comment
Share on other sites

'Εγω θεωρώ ότι πρέπει να δείξεις την πραγματική κατάσταση. Δεν βγάζουμε εμείς την άδεια. Εγώ προσωπικά δεν γράφω κείμενο με τυχόν υπερβάσεις. Άλλο το να συμβουλέψω τον πελάτη μου προφορικά άλλο να κάνω έκθεση πάνω στο τοπογραφικό με παραβάσεις. Το πολυ πολύ να βάλω τα μετρημένα τετραγωνικά του κτίσματος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έγραψα ότι πρέπει να κάνει έκθεση !

Ενημερώνουμε τον ιδιοκτήτη αλλά δεν αποκρύπτουμε την υφιστάμενη κατάσταση για χάρη κανενός.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαρισρώ για τις απαντήσεις. Θα γραμμοσκιάσω μόνο το τμήμα που συμφωνεί με την άδεια.

Όταν βγήκε η άδεια για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο ο δρόμος που είχε πρόσωπο ήταν επαρχιακός και το αγροτεμάχιο ήταν κάτα πα΄ρέκκλιση άρτιο και οικοδομήσιμο. Μετά από τόσα χρόνια ο δρόμος αυτός έχει μείνει αγροτικός και ο επαρχιακός δρόμος έχει μεταφερθεί σε άλλο σημείο. Εγώ τι πρέπει να γράψω? ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε συνεργασου με καπιο τοπογράφο έμπειρο δεν είναι κακό, δηλαδή περιμένεις να σου πούμε τι θα γράψεις στην δήλωση 651 εμείς?

Έλεος δηλαδή! Μάλλον πως δεν θες να κοιμάσαι ήσυχος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω να μου πεις τι να γράψω, την γνώμη σας ρωτάω. Και ένας έμπειρος τοπογράφος την γνώμη του θα πει από την εμπειρία του, αλλά εγώ θα αποφασίσω τι θα ΄γράψω γιατί εγώ θα το υπογράψω.

Εάν σου είναι δύσκολο ή δεν θέλεις δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.