Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν πληρώνομαι


pm4698

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

 

Θα με συγχωρέσετε εάν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα απλά είμαι εκνευρισμένος και μπορεί και να μην το βλέπω ή το ψάχνω σωστά.

 

Είμαι σε μία δουλειά κοντά 2 μήνες για φωτοβολταϊκά. Γνωρίζω από φίλους - συναδέλφους ότι υπάρχουν πολλά λαμόγια τα οποία χρησιμοποιούν μηχανικούς να τους κάνουν δουλειά, δεν τους πληρώνουν για κανά μήνα δύο και αν φεύγουν, πέρνουν άλλους κτλ.

Το ίδιο γίνεται και με μένα. Το θέμα είναι ότι δεν κάθομαι στο γραφείο και αγναντεύω αλλά τρέχω όλη την ημέρα σε όλη την Αθήνα και έχω βάλει και από την τσέπη μου βενζίνες.

 

Υπάρχει τρόπος να κυνηγήσεις κάποιον όταν δουλεύεις και καλά με δελτίο παροχής (αλλά χωρίς να του έχω κόψει απόδειξη ακόμη)?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

δυσκολα φιλε μου. εχω φεσι 2000 απο εταιρεια που δεν πηγε καλα, και ακομα τον κυνηγαω και κρυβεται 2 χρονια.

πιαστον και πεστου θελω τα λεφτα μου εδω και τωρα.

Ηδη στον μηνα επανω επρεπε να τον ειχες πιασει. και ενοειται δεν βαζουμε βενζινες ποτε δικες μας. δε φτανει που πολλες φορες βαζουμε και το αμαξι μας.

ελπιζω να βρεις το δικιο σου.

Link to comment
Share on other sites

Σύμβαση έχεις υπογράψει?

ξέρεις πολλές εταιρείες να δέχονται να υπογρἀψουν σύμβαση?

μεχρι τωρα δεν εχω δει καμία.

επίσης δεν μας είπες. του εχεις ζητήσεο λεφτἀ? τι σου εχει απαντήσει?

και πήγαινε και με μια λιστα με τα km που εχεις κανει για τις βενζίνες, και φυσικα βαλε πολυ περισσσότερα γιατι υπάρχουν και φθορές, λάδια κτλ

μη μας περνάνε και για μ#$%#ες

επίσης αν δεν σου καταβάλει τα χρήματα και το ΦΠΑ ΜΗΝ κόψεις απόδειξη γιατι τοτε θα θεωρείται οτι εχεις λάβει τα χρήματα και μετά ΘΑ πληρώνεις ΦΠΑ και παρακράτηση φόρου 20%

Link to comment
Share on other sites

Ρίσκο η παραμονή συνάδελφε. Άλλοι περιμένουν κανένα εξάμηνο μπας και δούνε φως αλλά καταλήγουν με οφειλόμενα της τάξης των 8-10.000 ευρώ, άλλοι στον πρώτο μήνα σηκώνονται και φεύγουν. Αν βλέπεις ότι έχει ζορίσει η κατάσταση και σκάνε επιταγές δεξιά και αριστερά κάντη τώρα που σου χρωστάνε λίγα. Βέβαια δεν πρόκειται να δεις ποτέ τα ωφειλόμενα αλλά τουλάχιστον θα είναι κάπως μικρό το φέσι. Αν έχεις δείγμα ότι μπορεί να στρώσει το πράγμα, τί να σου πω. Σκέψου το. Εννοείται ότι δεν κόβεις δελτίο ούτε για αστείο. Χρωστάς τίποτα σχέδια ή καμιά μελέτη για έργο για το οποίο επείγεται η εταιρεία? Αν ναι ζήτησε τα χρωστούμενα, αφού τα πάρεις παρέδωσε τη δουλειά και σήκω φύγε. Το να είσαι άνεργος είναι λιγότερο ψυχοφθόρο από το να δουλεύεις και να μην ξέρεις αν θα πληρωθείς.

Link to comment
Share on other sites

ξέρεις πολλές εταιρείες να δέχονται να υπογρἀψουν σύμβαση?

μεχρι τωρα δεν εχω δει καμία.

 

Με όσες εταιρείες έχω συνεργαστεί έχω υπογράψει σύμβαση

Link to comment
Share on other sites

Όχι σύμβαση, μόνο αέρα κοπανιστό. Του πήγα φουσκωμένα έξοδα αυτοκινητου υπολογίζοντας λάδια service Κτλ. του ανέφερα για τα λεφτά ότι έχω ενοίκιο και μου πε στα τέλη του μήνα ότι θα με πληρώσει μετά είπε στο τέλος της εβδομάδος του ξαναείπα ότι ζορίζομαι και την άλλη βδομάδα ξανά τα ίδια. έμαθα ότι χρωστάει και κοινόχρηστα κι ιστορίες.

 

Το ότι θα φύγω είναι σίγουρο αλλά το θέμα είναι αν μπορώ να του κάνω ζημιά με κάποιον τρόπο (ΣΔΟΕ, επιθεώρηση εργασίας, ΤΕΕ κτλ) για να μπορέσω να τον απειλήσω να πάρω κανά φράγκο και φύγω.

Link to comment
Share on other sites

Το να είσαι άνεργος είναι λιγότερο ψυχοφθόρο από το να δουλεύεις και να μην ξέρεις αν θα πληρωθείς.

+1000

το να σκεφτεσαι καθε μερα αν θα παρεις τα χρηματα σου ειναι ψυχοφθορο πολυ. ψαχνε για δουλεια, αλλα πρωτα πηγαινε και ζητα τα χρηματα σου αμεσα, και αν σου πει δεν εχω τωρα κτλ, καθεσε λιγο ακομα (πετώντας τον αετο), και ζητα τα χρηματα συνεχως. το πολυ πολυ να σου αφησει φεσι οτι ειναι μεχρι τωρα. δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

ξέρεις πολλές εταιρείες να δέχονται να υπογρἀψουν σύμβαση?

μεχρι τωρα δεν εχω δει καμία.

 

Με όσες εταιρείες έχω συνεργαστεί έχω υπογράψει σύμβαση

ησουν απο τους τυχερους. εγω παλι οχι, μαλιστα σε μια που εχω συνεργασια τωρα ακομα ζηταω την συμβαση

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα "βρωμάει" το πράμα και δεν νομίζω να είναι από τις σοβαρές εταιρίες. Ποτέ μα ποτέ δεν βάζουμε βενζίνη για δουλειά της εταιρίας. Μη σου πω ότι θα έπρεπε να σου παραχωρεί αμάξι, αλλά anyway..Ψάξε κάτι άλλο και προσπάθησε να διαικδικήσεις τα χρωστούμενα. Πάντως αν με το καλημέρα δεν πληρώνουν...άστο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.