Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Kλείσιμο οικοδομικής αδείας και ηλεκτροδότηση


Recommended Posts

Δεν μπορει να αλλαξει επιβλεποντα ετσι απλα, απαιτειται η συναινεση του.

 

Καμια βεβαιωση απωλειας φακελου υπαρχει, για να στηριχθει τυχουσα καταγγελια στο τεε?Οπως κ να χει το πραμα, περναει ο συναδελφος πειθαρχικο κ τελος η κουβεντα. Αν ειναι οκ, δεν εχει τιποτα να φοβαται, αν δεν ειναι τοτε την εβαψε.

 

Γενικα σε περιπτωσεις εκβιασμου απο μηχανικους χωρις καποιο συμφωνητικο περαν της ελαχιστης, καταγγελια στο τεε για πειθαρχικο. Να αραιωνουμε σιγς σιγα γιατι γιναμε πολλοι.

 

http://www.tee.gr

 

Ειναι ο κρατικος φορεας που μας ελεγχει εμας τους μηχανικους.

 

Για ονομα του θεου ρε ιδιωτες, πως διαλεξατε το μηχανικο σας? με ποια κριτηρια? τελως παντων, θα ξεμπερδεψετε σχετικα ευκολα.

 

 

 

Τι εννοείς με ποια κριτήρια διάλεξα τον μηχανικό ?? Απλά ήθελα έναν μηχανικο με 3 pack κοιλιακούς και αποτριχωμένο στήθος !!!:rolleyes:

 

Μιλησα πολλές φορές με το πειθαρχικό του ΤΕΕ και το νομικό τμήμα...άμεση προτεραιότητα μου είναι η ολοκλήρωση της ηλεκτροδότησης του ακινήτου μου. Έπειτα η τιμωρία του μηχανικού...συμφωνώ μαζί σου ότι "γίνατε πολλοί" και σε χαλεπούς καιρούς πρεπει να υπάρξει εκκαθάριση.

Όμως εντυπωσιάζομαι όταν όλοι εσείς οι μηχανικοί αντιδράτε με έκπληξη ακούγοντας για συντεχνίες μηχανικών και πολεοδομίας !!!

Χμμμμ....νομίζω ότι είναι καιρός να επιστρέψετε στον πλανήτης σας !!! Σας έχουν περσσότερη ανάγκη εκεί !!!:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ισχύει ότι ΄μπορώ να παρακάψω τον μηχανικό ζητώντας αυτοψία από την πολεοδομία ???

Αν έχει πληρωθεί η επίβλεψη και η απόδειξη υπάρχει στο φάκελο της πολεοδομίας, τότε ναι μπορείτε να τον παρακάμψετε. Αν όχι θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχει πληρωθεί η επίβλεψη. Απαιτείται βέβαια και υπογραφή από τον μηχανικό μιας Τεχνικής Εκθεσης Αποπεράτωσης, αλλά αυτό μπορεί να το κανονίσει ο δικηγόρος σας.

 

Αρκεί βέβαια να έχει υλοποιηθεί η μελέτη και να μην υπάρχουν στην οικοδομή παρανομίες ή 'παρανομίες'.

Link to comment
Share on other sites

@ Electra1971

 

Μήπως εσείς οι ίδιοι με τις μη ξεκάθαρες συμφωνίες σας

δίνεται το πάτημα σε μη τίμιους μηχανικούς να σας παιδέψουν????

 

Όποιος σοβαρός ιδιοκτήτης οικοπέδου θέλει να το εκμεταλλευτεί

μέσω της ανέγερσης οικοδομής σε αυτό

πάει σε τρεις διαφορετικούς επαγγελματίες ταυτόχρονα:

1) Δικηγόρος με εμπειρία σε θέματα ακινήτων

2) Συμβολαιογράφος

3) Μηχανικός

 

Βάζει τους δύο πρώτους να δέσουν με εργολαβικό τον τρίτον της παρέας

ότι με συγκεκριμένα χρήματα και σε συγκεκριμένο χρόνο θα του παραδώσει συγκεκριμένη οικοδομή (και θα εγγυάται για αυτή).

 

Επιπλέον σε κάποια αρχική φάση ο ιδιοκτήτης προσλαμβάνει και έναν έμπιστο σύμβουλο μηχανικό προκειμένου να τον προφυλάσσει από τις κακοτοπιές...

 

Αν δεν ακολουθήσατε την πεπατημένη (ανάθεση σε μηχανικό μελέτης - κατασκευής μέσω εργολαβικού συμβολαίου) τότε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε οφείλονται στο ρίσκο που αναλάβατε λόγο μη ξεκάθαρων αρχικών συμφωνιών.

Και ίσως ένας ενδελεχής έλεγχος στο αποπερατωμένο ακίνητό σας (από την πολεοδομία ή κάποιον τρίτον) να σας φέρει προ εκπλήξεων.

Εκπλήξεις που πιθανόν να αφορούν την νομιμότητα ή την ασφάλεια του ακίνητού σας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Απαιτείται βέβαια και υπογραφή από τον μηχανικό μιας Τεχνικής Εκθεσης Αποπεράτωσης, αλλά αυτό μπορεί να το κανονίσει ο δικηγόρος σας.

 

Αν γίνει αίτηση αυτοψίας αποπεράτωσης στην Πολεοδομία, τότε δεν απαιτείται η έκθεση αποπεράτωσης του Επιβλέποντος.

 

Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, η ηλεκτροδότηση θεωρείται ΜΟΝΙΜΗ, ενώ η σύνδεση με τα δίκτυα ΟΚΩ στις οικοδομές που αποπερατώνονται βάσει της έκθεσης αποπεράτωσης του Μηχανικού θεωρείται ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ.Βασική προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση (αυτοψία Πολεοδομίας) είναι η επακριβής τήρηση των πολεοδομικών σχεδίων στην κατασκευή.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με το ΠΔ της 8-7-93 (άρθρο 7, παρ. 5), η Τεχνική Εκθεση Αποπεράτωσης απαιτείται. Εκείνο που δεν χρειάζεται είναι η Υπεύθυνη Δήλωση του Μηχανικού.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ ΑΘΗΝΩΝ.

 

Προκειμένου για οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης 27067/1.11.1978 του Υπουργού Δημοσίων Εργων "περί της διαδικασίας και του τρόπου εκδόσεως οικοδομικών αδειών και του ελέγχου των ανεγειρόμενων οικοδομών" (ΦΕΚ 585/Δ/78) και του από 3.9.1983 Π.Δ/τος τρόπος έκδοσης οικοδομικών αδειών και έλεγχος των

ανεγειρόμενων οικοδομών" (ΦΕΚ 394/Δ/83), η οριστική σύνδεση των κτιρίων με τα παραπάνω δίκτυα πραγματοποιείται αφού γίνει η τελική αυτοψία που προβλέπεται από τις διατάξεις αυτές και διαπιστωθεί ότι η οικοδομή κατασκευάσθηκε σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες. Στις περιπτώσεις αυτές το κατά την προηγούμενη παράγραφο αντίγραφο πρεπει να φέρει την τελική θεώρηση απο την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία.

Link to comment
Share on other sites

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ?

 

Ισχύει αλλά εάν έχεις αλλάξει το παραμικρό σε σχέση με την οικοδομική άδεια πχ να έχεις μετακινήσει ένα παράθυρο ή έχεις διαφορετικό ύψος οικοδομής σε σχέση με το περιβάλλοντα χώρο και άλλα πολλά που δεν φαντάζεσαι ετοιμάσου να πληρώσεις και τα ανάλογά πρόστιμα που στις οικοδομές μετά το 2003 είναι πολύ τσουχτερά.(πελάτης μου έφαγε πρόστιμο γιατί μετακίνησε μία γκαραζόπορτα μέσα στο χώρο της ράμπας)

Link to comment
Share on other sites

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ..

ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ "ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ" "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΤΕΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΕΙΑ...

 

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ :

Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ( ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ)..ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ.

 

ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΩΤΗ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΜΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ "ΠΙΕΖΕΙ" ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ : ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΝ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ "ΔΑΓΚΩΜΑ" ΤΥΠΟΥ : ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ...)

 

ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ (ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ( ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΜΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ "ΚΑΠΕΛΟ" " ΦΕΣΙ "...

 

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΩΝΥΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ( ΚΑΙ ΓΙΟ ΤΟΥ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

 

ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΔΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΩΣ STATUS ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΚ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ???

 

ΝΑΙ, ΝΑΙ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !!! ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΟΔΕΥΤΟΥΜΕ !!!

 

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .... ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ...

 

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΙΝΑΦΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ !!!

 

AND THE OSCAR GOES TO......

Link to comment
Share on other sites

Electra1971

 

Δεν προστατεύουμε κανένα.Ίσα ίσα που εγώ σου πρότεινα να τον τσακίσεις.

 

Αυτό που συνέβη είναι ότι πραγματικά αδιαφορώ για το αν θα πάρεις ρεύμα ή όχι, παρόλο που σου επιβεβαίωσα τη λύση επειδή με πέτυχες σε φάση που βαριόμουν.Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δουλεύουμε εδώ μέσα στο φόρουμ.Απόψεις και προβληματισμούς ανταλλάζουμε, δεν εξυπηρετούμε ιδιώτες.Και η γνώση μας πληρώνεται, όπως και η δική σου.Επίσης,τα ίδια με σένα τραβάμε κ εμείς καθημερινά.Οπότε μη φωνάζεις σε εμάς, φώναξε σε αυτόν που πρέπει να τα ακούσει.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

 

Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ( ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ)..

 

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΣΩ ALPHA BANK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ !!!!!

 

ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ/ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ?????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΙΔΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΟΝΟ???

 

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ CASH ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΜΕΣΩ ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ???

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ???

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ:

ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ:

ENA ΣΠΙΤΙ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ) , ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΠΟ DAY ONE ΩΣ "ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ "...

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ....

 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΙ ΤΟΙΧΟΙ...ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ...

 

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ "ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ" ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ( ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ...

 

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΠ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.