Ioannis Vasileiou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Καλησπέρα συνάδελφοι, Προσπάθησα να εγκαταστήσω το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ στο νεο PC με windows 10 και όταν πατάω τους κωδικούς, το προγραμμα κλείνει. Στο παλιό pc με windows 7 λειτουργούσε μια χαρά. Ξέρεις κανείς κάτι; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Καλησπέρα, κάνε δεξί κλικ και τρέξτο ως διαχειριστής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannis Vasileiou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 5 ώρες πριν, akis73 said: Καλησπέρα, κάνε δεξί κλικ και τρέξτο ως διαχειριστής. Καλησπέρα. Το έχω κάνει ήδη. Μόλις βλαζω τους κωδικούς και πατάω ΟΚ, το προγραμμα κλείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Δοκίμασε να πας στο μενού βοήθεια (τέρμα δεξιά) και διάλεξε ενεργοποίηση. Ίσως δουλέψει αυτό. Δες και το faq του τεε μήπως σε καλύψει κάτι http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/GR_ENERGEIAS/kenak/TEEKENAK_FAQ/Tab1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannis Vasileiou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 23 λεπτά πριν, akis73 said: Δοκίμασε να πας στο μενού βοήθεια (τέρμα δεξιά) και διάλεξε ενεργοποίηση. Ίσως δουλέψει αυτό. Δες και το faq του τεε μήπως σε καλύψει κάτι http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/GR_ENERGEIAS/kenak/TEEKENAK_FAQ/Tab1 Δυστυχώς δεν δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 (edited) Με copy paste τους κάνεις, από το email του ΤΕΕ ; Αν ναι, πρέπει να τους πληκτρολογήσεις. Εμένα αυτό μου έκανε πάντως σε win 10. Edited Ιούνιος 25 , 2018 by Directionless 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannis Vasileiou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 14 ώρες πριν, Directionless said: Με copy paste τους κάνεις, από το email του ΤΕΕ ; Αν ναι, πρέπει να τους πληκτρολογήσεις. Εμένα αυτό μου έκανε πάντως σε win 10. Συνάδλεφε δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι έχει να κάνει με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Η αλήθεια είναι ότι κανενός το μυαλό δεν πάει. Και εμένα όταν μου το είπαν, μου φάνηκε λίγο κουλό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 +1 από μένα ωραίος ούτε εγώ το είχα σκεφτεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Φταίει η κωδικοποίηση του κειμένου στο email... Αν κάνεις copy paste σε notepad θα βγουν κινεζικα,οπότε καταλαβαίνεις ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα