Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μήπως οδηγούμαστε προς παύση εργασιών-τάχιστα;


ntside

Recommended Posts

Μετά από τη συγκεκριμένη δημοσίευση http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231124638 πιστεύω,δεδομένης της απραξίας μας πως ο κύκλος άσκησης του επαγγέλματος του μηχανικού στενεύει επικίνδυνα...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μετάφραση:δεν μπορώ-δε θέλω να σας ελέγξω, κρύψτε τα αν μπορείτε και θα παίρνω κάτιτις!Για όσα κορόιδα δεν μπορούν να κρύψουν ή δεν έχουν εισόδημα,χεχεχε...

Link to comment
Share on other sites

To θεμα ειναι να κρυβεις τα παραπανω αποσα θα φορολογηθεις...

Αλλα μηπως δεν θα φτασεις ουτε το εισοδημα το οποιο θελουν να σου φορολογησουν???

Link to comment
Share on other sites

Τί να κρύψω βρε παιδιά, εγώ ξέρω ότι είμαστε άνεργοι, χωρίς κανένα δικαίωμα επιδομάτων κλπ... μόνο υποχρεώσεων (ΤΣΜΕΔΕ ή ΟΑΕΕ, Εξοδα γραφείου κλπ)

Αν αποφασίσετε να κλείσετε βιβλία, σας περιμένει και έλεγχος.

 

Πεθαίνουμε... και δεν με ενδιαφέρει ο κλάδος ή το επάγγελμα... πεθαίνουμε ως άνθρωποι,έχοντας μέχρι σήμερα μια πορεία που θα έπρεπε τουλάχιστον να μας εξασφαλίζει το να μπορούμε να προσφέρουμε τα απαραίτητα στα παιδιά μας... γιατί εγώ προσωπικά τώρα ούτε αυτό μπορώ να κάνω...

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ του φοροεισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού του κράτους. Ενός κράτους που παρότι έχει 1.000.000 υπαλλήλους δεν μπορεί να ελέγξει τα βασικά.

 

Αηδία.

Link to comment
Share on other sites

Όταν θα σταματήσει η κάνουλα του ελεύθερου επαγγελματία να ρέει χρήμα υπό τη μορφή φόρου, τότε να δω τι θα κάνουν. Του επαγγελματία που με τις εισφορές του αποτρέπει τη στάση πληρωμών προς δημ. υπαλλήλους και συνταξιούχους, ενώ την ίδια περίοδο το κράτος έχει κηρύξει στάση πληρωμών προς αυτόν εδώ και πολύ καιρό. Ποιός θα πληρώνει το 1.000.000 δημ. υπαλλήλους και άλλους τόσους συνταξιούχους; Τότε να δω γλέντια!

Link to comment
Share on other sites

Και νέο δημοσίευμα...στοχοποίησης ...και για το επαγγελμα του μηχανικού http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92552&catid=13.

Συνάδελφοι πρέπει να ζήσουμε (όμως πώς?)για να πληρώνουμε τις υπέρογκες δαπάνες του δημοσίου?Αλήθεια για κάποιο από τα τεκτενόμενα έχει πάρει θέση το ΤΕΕ?Υπάρχει άραγε ακόμα ΤΕΕ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.